2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de aynı şekilde kafamda kurmaya başladım içime sıkıntı geliyor durup dururken acaba ben de olumsuz bir şey mi duyacağım randevuda diye. Karnım sanki önceki haftaya göre daha düz gibi geliyor. Aklıma kötü şeyler geliyor, Allah sabır versin sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah bebeğini kaybeden annelere. Bunun stresi bile kaç gündür keyfimi kaçırdı. Yarın kontrole gidince inşallah güzel şeyler duyarım da içim biraz rahatlar

Bende de ayni durum var.icim hic rahat degik c.tsiye kadar.cok zor bi durum .Rabbim kimseciklere yasatmasin

İnşallah canım sürekli keseleri kıyaslıyorum benim karından baktı doktor küçük diyorum aklıma takılıyo hep büyümüyomu acaba diyorum senin nasıldı ilk zamanlar
Benim erken döllenme oldu 4+3 te sanırım karından gördü herkesinki farklı oluyo hiç kıyaslama benim rahim önde mesela belki ondan erken görmüştür sağlıkla ilerleyecek kendini öyle motive et

Bende de ayni durum var.icim hic rahat degik c.tsiye kadar.cok zor bi durum .Rabbim kimseciklere yasatmasin
Amin inşallah, Allah korusun inşallah tüm bebişleri, insan ne kadar çaresiz olduğunu anne olunca anlıyor bence. Ben kızım doğduğunda da Allahım benim onu korumaya gücüm yetmez sen koru diye dua etmiştim

Ben de aynı durumdayım. 1 saat sonra kontrolüm var ama inanılmaz gerginim. Her şey yolundaysa, inşallah, bundan sonra burayı daha az okumaya çalışacağım. Çok üzülüyorum ve dediğin gibi kendimi çok dinliyorum. Umarım hepimiz için her şey yolundadır

Ama 9+2 yi söylerken 9 haftalık diyoruz değil mi. Yani yaş hesabı yaptığımız gibi biten haftayı söylüyoruz
9. Haftanın içinde oluyorsunuz şöyle düşünün misal ben 28 yaşındayım ama 2020 yılına girince yıl olarak 29 olsamda değilim çünkü çünkü daha 28 i dolduruyorum öyle düşünün

Kızlar ben geldim sorun yok gayet iyi dedi ama ben bişey sorucam doktora sorsam kesin kızardışimdi ben geçen persembe gittim 8+4 dedi bu persembe gittim 9+1 dedi çok büyümemiş mi

Kızlar ben geldim sorun yok gayet iyi dedi ama ben bişey sorucam doktora sorsam kesin kızardışimdi ben geçen persembe gittim 8+4 dedi bu persembe gittim 9+1 dedi çok büyümemiş mi
normal canım sürekli 1-2 gün geride ve ya ileride çıkabilir. haftayı yakalaması önemli olan

gecen persembeden bu persembeye 1 hafta buyumus iste ne olacakti haftada aylik mi buyuyecek

Benimm bulantim biseyim de yok surekli de yatiyorum bi iste yapmiyorum 1 ay once 52 kiloydum ne bulursam yiyorm aslinda kilo alcagima 2 kilo vermisim şasirdm baya stresten oluyo heralde.

Benimm bulantim biseyim de yok surekli de yatiyorum bi iste yapmiyorum 1 ay once 52 kiloydum ne bulursam yiyorm aslinda kilo alcagima 2 kilo vermisim şasirdm baya stresten oluyo heralde.
bende ayni kilomdayim gecen annem kizdi sen boyle yemezsen ac durursan cocuk 1 kilo dogarsa sukret diye bende sinirlendim. Bidaha oyle bisey soylerse kalbini kirarim

bende ayni kilomdayim gecen annem kizdi sen boyle yemezsen ac durursan cocuk 1 kilo dogarsa sukret diye bende sinirlendim. Bidaha oyle bisey soylerse kalbini kirarim
Seni düşünüyo heralde ya olsun annedir söylediğini dinle ama uygulama. Zaten suan alsakta kendimize alıyoruz yanlıs degilsem ilk zamanlar aldığın kilonun bebege bi faydası yok
Benim boyuma gore kilom cok dusuk biraz almam gerekiyo tam tersi vermisim

Stresten oluyor kesinlikle canım ya ben 50 kiloydum 48 e düşmüşüm bu arada kanamam azaldı şükür kırmızı geliyor ama az.ama aşırı kan kaybından başım dönmeye başladı o yüzden bekletiyolar hastanede

bende cok zayifim ama yesemde bunyem boyle kilo almiyorum kolay kolay. Annem bile olsa insanlari bilgi sahibi olmadan konusmasina katlanamiyorum bilmiyosan susacaksin kimsenin canini sikmayacaksin Ben biraz sinirli bi yapiya sahibim malesef tahammul sinirim cok dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…