2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende hastaneden çıktım kanama alanım hala var ama küçülmüş yinede buna şükür.haftaya cumaya ayrıntılı ultrason için randevu verdiler inşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelir
Canm cok gecmis olsunn. Benim de oyle az kanama alani var dedi bidaha kanama olabilir dedi inşllah olmaz progestann kac seferdir ustune basa basa soyluyor zamannda alman cok onemli diye ben fitil olaral kulanmaya baasladm kendimizi yormayalm inşallah bugünlerde gecek ❤

Benim de 11+3’te randevum bakalım 2’li test isticek mi
11 haftann icinde yapiliyo pazartesi baska bi yere gittm orda ki bu hafta icinde bi gun yaptır demisti doktor doktor geziyormm masallah bana
Burun kemikcigini ölcumler iyi dedi inşllah kanda iyi cikar
Sende guzel haberlerle gelirsin inşllah canm

Amiinn canım inşallahhh haftaya kadar nasıl beklicem senin iyi çıkmasına çok sevindim bebiş başlarda korkuttu ama bak güzel gidiyor her şey

9.haftada baya azalmıştı problemlerim 10’da tamamen bitti.
doktorunuzu dinleyin, ilacı kullanmanızda bir sakınca olup olmadığını en iyi o bilir
[/QUO
Bende hastaneden çıktım kanama alanım hala var ama küçülmüş yinede buna şükür.haftaya cumaya ayrıntılı ultrason için randevu verdiler inşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelir
Gecmis olsun canim

benimde 3te randevum bakalim neler diyecek doktor teyzemiz Bu arada esim kulagini karnima dayadiginda bebegin kalp atisini hissettigini soyluyor benim damarimdir o diyorum hayir bebegin kalbi diyor

Kızlar çevrenizde hiç oğlak ya da kova burcu var mı? Bizim ocak bebeleri ya oğlak ya kova olacaklar, bizim ailede hiç yok da. Nasıl tiplerdir acaba

Kızlar çevrenizde hiç oğlak ya da kova burcu var mı? Bizim ocak bebeleri ya oğlak ya kova olacaklar, bizim ailede hiç yok da. Nasıl tiplerdir acaba ☺
esimin kardesi oglak yaramazmis cocukken ama zeki ve duzgun biri oglaklar zeki olurmus ben pek inanmam burclara ama oyle diyorlar

Selam kızlar kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah. Bizim arkadaşlar gün kurmuş korono bitmiş gibi sanki. İlla sende katıl. Yarın toplanıyorlarmış gitmeyi düşünmüyorum çokta bunaldım ama korkuyorum nerde ne zaman bulaşacapı belli olmuyor.

Kızlar çevrenizde hiç oğlak ya da kova burcu var mı? Bizim ocak bebeleri ya oğlak ya kova olacaklar, bizim ailede hiç yok da. Nasıl tiplerdir acaba ☺

Ben oğlak burcuyum kuzum.
Yükselenim bile oğlak.

Biraz inat huyum vardır.
Ama yerinde inat ederim.
Bu huyumu törpüledim.
Fiziksel olarak kış çocuğu olduğumuz için alerjiye açık oluyoruz.

Onun dışında liderlik özelliğim baskındır.
Her gördüğüm oğlağın Bi el becerisi vardı.
Ben de dikiş yapıyorum mesela.
Düzeni aşırı severim
Herşeyi detaylı ayıklama listeleme hobimdir.
Herşeyi düzenli yazar ve tutarım. Belki mesleğinden dolayı da olabilir.
Girdiğim ortama hemen ısınmam Bi süre gözlemlerim.
İlk izlenime önem veririm.
Muç Muç ilişkileri sevmem.
Az insan çok huzur taraftarıyım.
Tutumluyumdur.gereksiz eşya almam.
Genel olarak bu özelliklerini taşıyorum ben burcumun.

Ay sakın gitme kuzum. Vakalar artmaya başladı yine. 2.dalga geliyor diyor pek çok doktor.

Allahım korusun
Biz tedbir alalım.
Takdir Allahtan.

Valla anlattığın kadarıyla cok sevdimm özellikle düzenli olusunu benim de kuzenimin kızı yerde oynadığı bi oyuncağı yerine kaldırmadan baska oyuncak cıkarmazdı hiç evi dağıtmazdı. Oh oh sevindim çok güzelmiş özellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…