- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #6.081
Tamamen benBen oğlak burcuyum kuzum.
Yükselenim bile oğlak.
Biraz inat huyum vardır.
Ama yerinde inat ederim.
Bu huyumu törpüledim.
Fiziksel olarak kış çocuğu olduğumuz için alerjiye açık oluyoruz.
Onun dışında liderlik özelliğim baskındır.
Her gördüğüm oğlağın Bi el becerisi vardı.
Ben de dikiş yapıyorum mesela.
Düzeni aşırı severim
Herşeyi detaylı ayıklama listeleme hobimdir.
Herşeyi düzenli yazar ve tutarım. Belki mesleğinden dolayı da olabilir.
Girdiğim ortama hemen ısınmam Bi süre gözlemlerim.
İlk izlenime önem veririm.
Muç Muç ilişkileri sevmem.
Az insan çok huzur taraftarıyım.
Tutumluyumdur.gereksiz eşya almam.
Genel olarak bu özelliklerini taşıyorum ben burcumun.
Aynı ben ama ben başak burcuyum. Huysuz bir bebek olmasın yeter. İnatlık ailede herkeste var o kesin artıkBen oğlak burcuyum kuzum.
Yükselenim bile oğlak.
Biraz inat huyum vardır.
Ama yerinde inat ederim.
Bu huyumu törpüledim.
Fiziksel olarak kış çocuğu olduğumuz için alerjiye açık oluyoruz.
Onun dışında liderlik özelliğim baskındır.
Her gördüğüm oğlağın Bi el becerisi vardı.
Ben de dikiş yapıyorum mesela.
Düzeni aşırı severim
Herşeyi detaylı ayıklama listeleme hobimdir.
Herşeyi düzenli yazar ve tutarım. Belki mesleğinden dolayı da olabilir.
Girdiğim ortama hemen ısınmam Bi süre gözlemlerim.
İlk izlenime önem veririm.
Muç Muç ilişkileri sevmem.
Az insan çok huzur taraftarıyım.
Tutumluyumdur.gereksiz eşya almam.
Genel olarak bu özelliklerini taşıyorum ben burcumun.
Tamamen ben
Oğlak burcuyum sevmediğim huylarım da var ama çekip cevirme, düzen tertip, bir işin en iyisini yapma huylarımı seviyorum el becerisi konusu gercekten doğru babam evde bir şey bozulsa sen yaparsın der direk şu karantina sürecinde makromesinden tut bebek battaniyesi bilmem ne bir sürü şey yaptım
Öğretmenim anlattığım konuyu mesela çocuklara öğretmeden hayatta geçemiyorum. Boşverme yönümüz yok
Aynı ben ama ben başak burcuyum. Huysuz bir bebek olmasın yeter. İnatlık ailede herkeste var o kesin artık
Ay aynı ben. Ben de öğretmenim.Geçen dönemki seminerde herkes yatacağı işlere gitti ben makrome kursuna gittim. Neler neler yaptım demek ki bunlar ortak özelliğimiz.
Ben bebeğim oğlak olacak diye çok mutlu olmuştum. İnsallah geç gelip kova olmak gibi hir hata yapıp beni üzmez
Kötü huylarımı söyliyim bakim benzer mi onlar da
Sürekli beynimde bir plan yapma halindeyim. Ertesi gün sabahtan akşama kadar yapacaklarını düşünmeden uyuyamiyorum. Anlatacağım konunun noktasina kadar once kendi kendime anlatırım. Akışına bırakma huyum yok keşke olsaydı. Eşim mesela şuraya gidiyoruz dese niye önceden demedin düşünüp plan yapmadım diye kızarım
Çok evcilim evim evim der dolanırım gezmeyi sevmiyorum. Bu huyum da güzel değil.
Bize cimri derler genelde ama ben maaş aldığım gün diğer maaş günü ne kadar kesinlikle plan yaparım asla parasız kalmam üniversiteden mezun olunca atanana kadar param vardı
Çok şahane bir burçNe Bi nokta eksik ne fazla
Vallahi aynıyız.
Bana da eşim çok kızar. Ertesi güne misafir alınca kızarım ben. Nasıl yetiştiricem diye. Çünkü detaylı sofra kurmayı seviyorum.
Evet aslında planlı olmamız Bi yerde iyi Bi yerde kötü.
Bazen beynime yalvarıyorum nolur sus da uyuyalım diye
Sürekli düşünüyorum ya.
Boş oturduğumu hiç hatırlamam.
Şuandan bile çok detaylı Bi bebek anne alınacaklar listesi tutmaya başladım. Son saniye planları hiç sevmem.
İlla öncesinde Bi plan yapıcam.
Ani misafiri sevmem.
İlla hazırlığım olacak.
Ben de ev kuşuyum.
Hiç öyle dolu dolu gezme derdim yoktur
Doğada gezmek avmde gezmekten daha güzel geliyor bana.
Hayvan çok severim.
İlla Bi dokunurum sokaktaki hayvanlara.
Şey hissederim hep sevgi sadakamı vermem lazım o hayvanlara.
Çok şahane bir burçBurda da minik minik bir sürü oğlak burçları olacak inşallah Rabbim hepsinin bahtını açık etsin Allaha hayırlı kul vatana millete bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah
Eşimde bana hep senin gibi olsun derAminn inşallah inşallah.
Eşim de mart ayında olmayacağını düşünerek dedi ki seneye mart ayına erteleyelim.
Ben senin gibi oğlak burcu olmasını istiyorum.
Çok şükür ki Rabbim oğlak burcu olmasını nasip etti. Dua niyetine geçmiş.
İnsallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
Eşimde bana hep senin gibi olsun der
Amin inşallah sağlıkla alalım. Kıyafet bile bakamıyorum bakar da kendimi kaptırırım bir şey olur diye. İnsan bir kere düşük yaşayınca hep öyle olacakmış gibi oluyo. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı olsun hepimizin yavurcağı
İnşallah inşallahAmin kuzum inşallah. Hep güzel düşün şeyler. İnsanın düşüncesi bile sırdır duadır derler büyükler.
Aklına hep güzel şeyler getir. Güzel olacak sonu da inanıyorum ben
Benim iki yiğenim de oğlak inanılmaz yaramazlar benimki de öyle olur diye korkuyorum valla. Ama gerçekten ikisi de zehir gibi maşallah çok zekiler ama akılları taşıyor derler ya bizimkiler o hesapesimin kardesi oglak yaramazmis cocukken ama zeki ve duzgun biri oglaklar zeki olurmus ben pek inanmam burclara ama oyle diyorlar
Küçükken babam saat alırmış dakikasında kırarmışım içinde ne var bakacam diye gerisini siz düşününBenim iki yiğenim de oğlak inanılmaz yaramazlar benimki de öyle olur diye korkuyorum valla. Ama gerçekten ikisi de zehir gibi maşallah çok zekiler ama akılları taşıyor derler ya bizimkiler o hesap
Hayırlı olsun canım.Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.benim de ilki temmuz:) bu da hayırlısyla aralık ya da ocak olacak inşallah:) inşallah sıkıntısız doğururuz bebişlerimizi..Merhaba Kızlar bende Ocak annesiyimŞuan 7+4 ☺ İkinci bebişimi bekliyorum İlk bebiş 2016 Temmuz Bir yaz bir kış çocuğu ❤
Kızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?
Bunu bende çok merak ediyorum ama daha yazı gelmedi sanırım gelse bilgilendirirler biziKızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?