2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tamamen ben
Oğlak burcuyum sevmediğim huylarım da var ama çekip cevirme, düzen tertip, bir işin en iyisini yapma huylarımı seviyorum el becerisi konusu gercekten doğru babam evde bir şey bozulsa sen yaparsın der direk şu karantina sürecinde makromesinden tut bebek battaniyesi bilmem ne bir sürü şey yaptım
Öğretmenim anlattığım konuyu mesela çocuklara öğretmeden hayatta geçemiyorum. Boşverme yönümüz yok

Aynı ben ama ben başak burcuyum. Huysuz bir bebek olmasın yeter. İnatlık ailede herkeste var o kesin artık

Ay aynı ben. Ben de öğretmenim. Geçen dönemki seminerde herkes yatacağı işlere gitti ben makrome kursuna gittim. Neler neler yaptım demek ki bunlar ortak özelliğimiz.

Ay aynı ben. Ben de öğretmenim. Geçen dönemki seminerde herkes yatacağı işlere gitti ben makrome kursuna gittim. Neler neler yaptım demek ki bunlar ortak özelliğimiz.

Ben bebeğim oğlak olacak diye çok mutlu olmuştum. İnsallah geç gelip kova olmak gibi hir hata yapıp beni üzmez
Kötü huylarımı söyliyim bakim benzer mi onlar da
Sürekli beynimde bir plan yapma halindeyim. Ertesi gün sabahtan akşama kadar yapacaklarını düşünmeden uyuyamiyorum. Anlatacağım konunun noktasina kadar once kendi kendime anlatırım. Akışına bırakma huyum yok keşke olsaydı. Eşim mesela şuraya gidiyoruz dese niye önceden demedin düşünüp plan yapmadım diye kızarım
Çok evcilim evim evim der dolanırım gezmeyi sevmiyorum. Bu huyum da güzel değil.

Bize cimri derler genelde ama ben maaş aldığım gün diğer maaş günü ne kadar kesinlikle plan yaparım asla parasız kalmam üniversiteden mezun olunca atanana kadar param vardı

Ne Bi nokta eksik ne fazla
Vallahi aynıyız.
Bana da eşim çok kızar. Ertesi güne misafir alınca kızarım ben. Nasıl yetiştiricem diye. Çünkü detaylı sofra kurmayı seviyorum.

Evet aslında planlı olmamız Bi yerde iyi Bi yerde kötü.
Bazen beynime yalvarıyorum nolur sus da uyuyalım diye
Sürekli düşünüyorum ya.
Boş oturduğumu hiç hatırlamam.
Şuandan bile çok detaylı Bi bebek anne alınacaklar listesi tutmaya başladım. Son saniye planları hiç sevmem.
İlla öncesinde Bi plan yapıcam.
Ani misafiri sevmem.
İlla hazırlığım olacak.
Ben de ev kuşuyum.
Hiç öyle dolu dolu gezme derdim yoktur
Doğada gezmek avmde gezmekten daha güzel geliyor bana.
Hayvan çok severim.
İlla Bi dokunurum sokaktaki hayvanlara.
Şey hissederim hep sevgi sadakamı vermem lazım o hayvanlara.

Çok şahane bir burç Burda da minik minik bir sürü oğlak burçları olacak inşallah Rabbim hepsinin bahtını açık etsin Allaha hayırlı kul vatana millete bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah

Çok şahane bir burç Burda da minik minik bir sürü oğlak burçları olacak inşallah Rabbim hepsinin bahtını açık etsin Allaha hayırlı kul vatana millete bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah

Aminn inşallah inşallah.
Eşim de mart ayında olmayacağını düşünerek dedi ki seneye mart ayına erteleyelim.
Ben senin gibi oğlak burcu olmasını istiyorum.
Çok şükür ki Rabbim oğlak burcu olmasını nasip etti. Dua niyetine geçmiş.

İnsallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

Eşimde bana hep senin gibi olsun der
Amin inşallah sağlıkla alalım. Kıyafet bile bakamıyorum bakar da kendimi kaptırırım bir şey olur diye. İnsan bir kere düşük yaşayınca hep öyle olacakmış gibi oluyo. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı olsun hepimizin yavurcağı

Amin kuzum inşallah. Hep güzel düşün şeyler. İnsanın düşüncesi bile sırdır duadır derler büyükler.

Aklına hep güzel şeyler getir. Güzel olacak sonu da inanıyorum ben

esimin kardesi oglak yaramazmis cocukken ama zeki ve duzgun biri oglaklar zeki olurmus ben pek inanmam burclara ama oyle diyorlar
Benim iki yiğenim de oğlak inanılmaz yaramazlar benimki de öyle olur diye korkuyorum valla. Ama gerçekten ikisi de zehir gibi maşallah çok zekiler ama akılları taşıyor derler ya bizimkiler o hesap

Benim iki yiğenim de oğlak inanılmaz yaramazlar benimki de öyle olur diye korkuyorum valla. Ama gerçekten ikisi de zehir gibi maşallah çok zekiler ama akılları taşıyor derler ya bizimkiler o hesap
Küçükken babam saat alırmış dakikasında kırarmışım içinde ne var bakacam diye gerisini siz düşünün

Benim ogullarimin biri oğlak biri kova.oglaklar çok zeki oluyorlar ama inatlar.kovalarda çok zıpır bişey oluyorlar yaa ama 2 oğlumda ne hamileliğimde ne sonrası uzmediler beni maşallah.ama bu 3.simdiden başladı çok yaramaz olacağı belli

Kızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?

Merhaba Kızlar bende Ocak annesiyim Şuan 7+4 ☺ İkinci bebişimi bekliyorum İlk bebiş 2016 Temmuz Bir yaz bir kış çocuğu ❤
Hayırlı olsun canım.Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.benim de ilki temmuz:) bu da hayırlısyla aralık ya da ocak olacak inşallah:) inşallah sıkıntısız doğururuz bebişlerimizi..

Kızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?

Henüz net bir bilgi yok sanırım canım. Bilemiyorum nasıl olur aktarma işleri. Heralde Bi yazı gönderirler bununla ilgili.

Selamlar kızlar, ben momvital kullanıyorum. Hala ilk çocuğumu emzirdiğim için vitamin takviyeside olduğu için bunu verdi dr. Benim ilgç bir şekilde şimdiden mide yanmalarım başladı, normalde daha ileriki haftalarda olurdu. Olan var mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…