2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende en çok onu merak ediyorum9+6 oldum bugün. 10+0 da kendini iyi hissetmeye başlayan var mı
Aynıyız cnm seninle benimd ilaç sayend duruyom valla dün icmedim bakım gecmismi diye bugün ama geçmemiş malesef çok kötu oldm.yine inş biran önce geçer bu durum

Kızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?
Kesin bir bilgi yok bildiğim kadarıyla ama 24 haftadan 32 haftaya kadar olan sürece ücretli izin dememiş yazıda idari izinli sayılacak demiş o yüzden bence ne yazık ki aktaramayacağız canım

Selam kizlar muayeneden geldim. Bebek 5 cm i gecmis gelisimi cok iyiymis dr bak kafasinin ustunde kayiyor dedi hareketlerini de gorduk Ama cinsiyet soylemedi malesef daha belli degil dedi. Ense kalinligi normalmis kan verdim haftaya da onun sonuclari cikacak. Bizim havadisler bu kadar diger giden arkadaslar siz ne yaptiniz?

Hadii gözunn aydn benimde oyle norml ölcmler falan dedi bende hafta ya alcam insallah verdigimiz kanin sonucu da guzel cikar

Kontrole gittim kızlar çok şükür kalp atışlarını duymak nasip oldu7+6 çıktı gelişimi de iyiymiş içim baya rahatladı. Prilam verdi bulantı için gece yatarken iç dedi. Düzenli içmezsen fayda etmez dedi. Bu ilacı kullananlar nasıl kullanıyorsunuz uyku halsizlik yapıyor mu? Akıntı için de vimesa diye bir ilaç verdi prebiyotik içerikliymiş

Kesin bir bilgi yok bildiğim kadarıyla ama 24 haftadan 32 haftaya kadar olan sürece ücretli izin dememiş yazıda idari izinli sayılacak demiş o yüzden bence ne yazık ki aktaramayacağız canım
Ben de öğretmenim.Aktarılacağını hiç sanmam.Gerçi eylüle kadar idari izini de kaldırabilirler.İzmir gibi bir yerde ve koronanin yoğun olduğu bir semtteyim.Eylul ayında nasıl olacak şimdiden kara kara düşünüyorum.Malum hamilelikte bağışıklık düşüyor.Allah yardımcımız olsun.Ailem korona geçirdiği için ne kadar zor bir hastalık olduğunu biliyorum.Bu süreçte korkudan kızlarımı bile kreşe göndermedim.22 Temmuzda seminer var malum.Okula gitmekten çok korkuyorum.Masallah arkadaşlar şimdiden fellik fellik geziyorlar.Ya onlardan hastalık kaparsam diye n95 maskeyle okula gitmeye karar verdim.Sonucta tedbir kuldan takdir Allah'tandir.Dikkat etmekte fayda var

Canım sen kac haftaliktin regle gore

[QUOTE="11limon11, post: 64149238, member: 966557
Kızlar çevrenizde hiç oğlak ya da kova burcu var mı? Bizim ocak bebeleri ya oğlak ya kova olacaklar, bizim ailede hiç yok da. Nasıl tiplerdir acaba ☺
[/QUOTE]bn oglak burcuyum 12 ocakcok duygusalim ve sevdiklerim icin adanmislik sendrmu var.28 yasindayim bu ozelligmden kurtulmaya calisyrm.ama pek basarili olamiyrm :)imsAllah hayrli elatlarimiz olur

Bende sizinle aynı düşünüyorum.hatta 22 Hazirandaki seminerler için rapor almayı bile düşünüyorum zaten çok fazla bulantım var perişan olurum okulda.inşallah eylüle kadar kaldırmazlarda faydalanırız bizlerde.

Hayırlı olsun canımBen kullanıyorum prilam ama bende işe yaramadı inşallah sende işe yarar.gece yatmadan 2 tane alıyorum ben sonra uyuyorum sabah kalkıp bi tane daha alıyorum.uyku halsizlik var biraz ama ilaçtan mı bilmiyorum ilacı kullanmazkende vardı.

Bir günü daha bitirdik bulantıyla akşam erkenden yatıyorum sabahlar olmuyor. Film izlesem kitap okusam hiçbirini yapamıyorum

Kuzum eşinle otur. Çay yapın karşılıklı hüpppppp biz bu aralar eski Beyaz showlara sardık. Ya da komik videolara. Zaman geçiyor öyle. Ben de bunaldım aslında iyice. Bugün ilk kez hafif Bi yemek yapabildim.

Herşey çok zor geliyor

Çocuğu uyutmaya götürüyorum çocuktan önce uyuyorum. Her akşam diyorum bu defa uyumayacağım diye ama gözler kapanıveriyor. Yaptığımız planlar suya düşüyor bulantılar geçip uyku hali biterse rahatlayacaz inşallah.

Ahh inşallah canım ya
Inşallah 12.haftadan sonra hepimiz rahatlarız

Bir günü daha bitirdik bulantıyla akşam erkenden yatıyorum sabahlar olmuyor. Film izlesem kitap okusam hiçbirini yapamıyorum
Benim dün bulantım çoktu ay ne uyuyabildim ne oturabildim bugün biraz daha az ama heeer sabah çıkarıyorum mutlaka dediğin gibi canım bişey de istemiyo ne yapsam bir an önce bitirmek için yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…