2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Meraba sevgili anneler❤ 2020 ocak annesiyim grununuzu ziyaret etmek istedim❤ çok bulantili kusmali bir hamilelik gecirdim, öğretmenim 1 ay okula gidemedim çünkü sadece serum ile besleniyordum inanın su icsm suyu çıkarıyordum. Ta kiii 12.haftaya kadar sonrasında bulantılarım bıçak kesigi gibi kesildi 18.haftamda kızım olacağını öğrendim dünyalar benim oldu 40+2de doğum yaptim normal dogum oldu ve fıstığımı kucağıma aldim. Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim ❤ Allahim yardimciniz olsun zor ama sonu çok güzel bir süreç sizi bekliyor Allahın izniyle biz bugün 5 aylık olduk çok şükür darısı sizlere inşallah

oyyy masallah omru uzun bahti guzel olsun

cinsiyet tahmininden anlayan var mi dr daha erken belli degil dedi ama ben cok merak ediyorum

Benim dün bulantım çoktu ay ne uyuyabildim ne oturabildim bugün biraz daha az ama heeer sabah çıkarıyorum mutlaka dediğin gibi canım bişey de istemiyo ne yapsam bir an önce bitirmek için yapıyorum
Benim nispeten azaldı ama bu sabah fenaydı çıkaramadım da o da kötü biliyor musun çıkarmamak midem taş oldu. Yemek kısmı hala aynı acıkınca midem kazınıyor yiyince midem bulanıyor

Benim nispeten azaldı ama bu sabah fenaydı çıkaramadım da o da kötü biliyor musun çıkarmamak midem taş oldu. Yemek kısmı hala aynı acıkınca midem kazınıyor yiyince midem bulanıyor
Aynen ben de elim ayağım titriyo yemek hazırlarken yedikten sonra nerde bayılsam diye bakıyorum sabahları mutlaka çıkarıyorum ya tükrük miktarı sende de arttı mı bilmiyorum yutkunurken çok zorlanıyorum

Aynen ben de elim ayağım titriyo yemek hazırlarken yedikten sonra nerde bayılsam diye bakıyorum sabahları mutlaka çıkarıyorum ya tükrük miktarı sende de arttı mı bilmiyorum yutkunurken çok zorlanıyorum
5. Haftada olmuştu ağzımdaki salgı artışı şimdi geceleri kuruyor. Oda ayrı ızdırap

5. Haftada olmuştu ağzımdaki salgı artışı şimdi geceleri kuruyor. Oda ayrı ızdırap
Ahhh nasıl dert anlatamam bazen şikayet etme bebek sağlıklı olsun yeter ki diyorum bazen beni çok zorluyo çok kusan anneler de oluyomuş bir de beyin yediğimiz içtiğimiz şeyleri ayrıştırıp tespit etmek için salgıyı arttırıyomuş eğer bozuk zehirli bişey yersek bebeğe geçmeden hemen kusmamızı sağlıyomuş bi taraftan iyi gelişme ama çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…