2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar öğretmenim diyenlere bir sorum olacak ben de öğretmenim ama henüz soruşturmadım.şu 24.hafta olayını 32 de olduğu gibi sonrasına aktarabilecek miyiz? Bilginiz var mı?
Resmi bir yazısını görmedim ama aktarılmıyor diyorlar. Keşke aktarabilseydik harika olurdu. Bakalım belki bir düzenleme olur bizim 24. Haftamıza kadar.

Maşallah bu ne tatlılık böyle sağlıkla büyütün inşallahBende öğretmenim ve şu süreçte okul olmadığı için şükrediyorum yoksa bende gidemezdim.benim için umut dolu bir mesaj oldu sizin yazınız ne iyi ettiniz de yazdınızinşallah tez zamanda bizimde geçer bulantılar.

Çok geçmiş olsun allah sabrını versin Tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Yediklerine dikkat et canm yanman onlardan kaynakli .. benm de gecen haftalarda hep vardi kuru sogan tuketiyodum cok ondan oluyo sanirsam biraktim ymeyi yanmam geçti bide yemek ustune hemen uzandigimda oluyo.. doktor az ve sık yemek ye dedi

Oh maaşallah bu nasıl bir pamuk böyle ne iyi ettiniz de yazdınız Allah bağışlasın evladınızı, darısı başımıza

Balayı dönemini dört gözle bekleyenlere selam olsunbugün düne göre migde bulantım daha az ama ekşime, ağızda bir tatsızlık...ve kosasim temizlik yapasim var...

Balayı dönemini dört gözle bekleyenlere selam olsunbugün düne göre migde bulantım daha az ama ekşime, ağızda bir tatsızlık...ve kosasim temizlik yapasim var...
Şu ağızdaki tat meselesi ne olacak ya o da geçecek mi sonradan Sürekli garip bi tat var ağzımda günde kaç kere diş fırçalıyorum geçsin diye. Her seferinde 5 dakikalık bi rahatlama sonra yine aynı tat Yediğim şeylerin de tadını değiştiriyor hiç zevk almıyorum zaten yiyebildiğim iki lokma

Kızlar detaylı usg’den sonra hamile kıyafeti bakmaya başlayacam galiba çünkü işe de başlayacağım formam bol rahat ama artık kot giyemiyorum bir süre elbiseyle mi idare etsem acaba

Kızlar detaylı usg’den sonra hamile kıyafeti bakmaya başlayacam galiba çünkü işe de başlayacağım formam bol rahat ama artık kot giyemiyorum bir süre elbiseyle mi idare etsem acaba
kotlar benide asiri rahatsiz ediyor. İlk giydigimde iyi gibi sonra bisey yesem icsem midem asiri sisiyor caktirmadan dugmeyi aciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…