2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben tüm kotları kaldırdım yaz dönemi eşofman tarzı şeyler giyeceğim evdeyim zaten şimdilik
eski kotlarim cok giyildigi icin kumaslari daha yumusak ve esnemis oluyor eski diye yuzune bakmadigim kotlarimi giyiyorum bu ara

Kızlar detaylı usg’den sonra hamile kıyafeti bakmaya başlayacam galiba çünkü işe de başlayacağım formam bol rahat ama artık kot giyemiyorum bir süre elbiseyle mi idare etsem acaba
Ben de kot yada is yerinde kumaş pantolonları giyince düğmeleri açık bırakıyorum. Kiloda değişme yok ama karın sertliğinden böyle oluyo galiba, dimi

Kızlar merhaba dün 6+5te kalp sesini duydum minnoşun ancak ara ara kesiliyordu neden acaba birde kalp ritmini yazmamıştı ultrasona bi ay sonrasına randevu verdi doktorum sorun olmadığını söyledi umarım öyledir

Ben de kot yada is yerinde kumaş pantolonları giyince düğmeleri açık bırakıyorum. Kiloda değişme yok ama karın sertliğinden böyle oluyo galiba, dimi
Hiiçç rahat edemiyorum bazen şişiyo karnım bazen iniyo almak için de çok erken evdeki rahat kıyafetlerle idare edecem artık

Bu arada kizlar dun doktorumun verdigi bi bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum ultrasonda bebegin hareketlerini gorunce doktorum sen daha bu hareketleri hissedemezsin ama hareket ettikce karninda agri olarak hissedebilirsin dedi. Bende hareket etsin diye muayeneden once cikolata yemistim beklerkende esime heyecandam karnim agriyor diyordum meger bebek hareketlendigi icin agriyormus aklinizda olsun

Nasıl bi ağrı kuzum nerende tam olarak

doktor monovit d3 damla verdi acaba suya damlatarak alsam olur mu yoksa direkt agza mi damlatmaliyim?

Kızlar tahmin yapanlar sizce ne:)

Eklentiler

• IMG-20200612-WA0005.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20200612-WA0007.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
Benim de aynı kalbini dinledi ama nefesimi tutunca duyuluyordu. Kontrole de 1 ay sonra çağırdı çok uzun geldi bana aradı ama sürekli ultrasona girmek istemediğim için doktorumu dinlicem bir ay beklicem

Benim de aynı kalbini dinledi ama nefesimi tutunca duyuluyordu. Kontrole de 1 ay sonra çağırdı çok uzun geldi bana aradı ama sürekli ultrasona girmek istemediğim için doktorumu dinlicem bir ay beklicem
Aynen cnm bende öyle sık sık duyulmuyor ben nefes aldıkça kayboluyor sende ritm hızı yazılı mı bende yazılı değil ölçemedi sanırım doktor

Kızlar benim migrenim senede bir falan uğrardı. 3tür haftada bire düştü fena haldeyim. Daha geçen hafta yatak döşek yattım şimdi yine aynı. Hamilelik ile alakası varmı dır vardır herhalde bu şekilde 9 ayı nasıl tamamlarım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…