2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet hamilelik ile direkt alakalı.Benim migrenim de yok sinuzitim de yok ama her hamileligimde mutlaka şiddetli baş ağrıları ile mücadele ederim.Daha dün parol atıp gündüz vakti uyudum baş ağrısı yüzünden.Sebebini bilmiyorum ama hormonal olabilir araştırmak lazım

cnm ben tam 7. hafta da gittim doktorum sesini açmıcam dedi sadece gösterdi atışını, o yüzden endişe edilecek birşey yok bence bir ay uzun bir süre mi bilemedim beni 20 gün de bir çağırıyor şimdilik

Ah kuzum Allah şifalar versin. İmkanın varsa hemen git doktora serum taktır . Ben de geçen öyle olmuştum ya. Serum B vitamini parol ağrı kesici ve kusma önleyici 2 büyük serum verdiler. Baya işe yaradı. Çok geçmiş olsun

İllet bişey mide bulantısına razıyım baş ağrısı çekilmiyor. İçilen ilaç sınırlı. İlk gebeliğimde de çok çektim ama bu kadar sık olmamıştı. Açlıktan dedim sabahları kalkar kalkmaz atıştırdım. Aç kalmadım ama dediğiniz gibi hormonal başka açıklaması olamaz

Şiddeti azaldı canım ama hayattan soğudum. Bu defa son olsun diyorum ama sanırım doğurana kadar çekecem bunu

Şiddeti azaldı canım ama hayattan soğudum. Bu defa son olsun diyorum ama sanırım doğurana kadar çekecem bunu

Ahh kuzum ya inşallah son olur. Bilirim nasıl bir illet olduğunu. Başımı duvarlara vurup ağlayarak inlediğimi bilirim.

Rabbim yaşatmasın Bidaha.
Kafanı koru. Sıcak soğuktan
Çok ışıklı odada oturma
Tvye çok açık seste dinleme.
Parfüm gibi korkulardan uzak dur.
Asla aç kalma
Bol su tüket.
İnşallah hafif ağrılarla atlatırız

Çok sağol canım hepsini yapıyorum nerde yakaladığı belli olmuyor. Allahım beterinden saklasın bunada şükür. Annelik kolay değil.

Sen naptın kuzum toparlayabildin mi miden nasıl

Of o migrende beni 2 gündür perişan etti beni banyo rahatlatıyor dünden beri 3 oldu banyo yaptığım banyodan sonra 2 3 saat iyiyim sonra yine başlıyor daha yeni azaldı ama hala ben burdayım diyor çok illet bişey bu migren ya

doktor monovit d3 damla verdi acaba suya damlatarak alsam olur mu yoksa direkt agza mi damlatmaliyim?
Bildiğim kadarıyla d3 vitaminleri besinlerle etkileşime girmiyor canım.ekmeğine,meyvesuyuna falan damlatıp alabilirsin diye biliyorum ben hep salata yerken kaşığıma damlatıyordum o yağlı tadını almıyorsun öyle yapınca.

Arkadaşlar merhaba , ben tup bebekle yenice pozitifi gördüm inşallah sağlıkla kucagima alırım diye dua ediyorum her gün çünkü daha önce yine tüp bebekle olan bi bebegim i kaybetmiştim. Doktor talihsizliği çok yaşadım ve şu an Ankara da iyi bi doktor arıyorum bayagidir bu konuda geziniyorum ama çok bilgiye ulaşamadım bu konuda lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mu ?

Sen naptın kuzum toparlayabildin mi miden nasıl

Ah kuzum iki gün çok iyiydim bugün yine sıpa yıktı geçti beni zor geçiriyorum günü. 11 haftamız bitti bugün. Heralde ondan diyorum. Her cumartesi Bi fenalık geliyo bana

Migrenim geçti ama şükürler olsun. Sadece hafif baş ağrım var. Önemsemiyorum bile onu

Sen nasılsın nasıl gidiyor? Bulantıların filan azaldı mı bitti mi

Merhaba Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İstanbul da yaşıyorum ama ankarada çok severek takip ettiğim Zahide küçük var doktor. Onunla iletişime geçip Bi konuşun isterseniz.
Çok pozitif birine benziyor

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende o doktoru önceki bebekliğinden beri takip ediyorum ama çok pahalı maalesef ki tüp bebekten coook kaybımız var maddi anlamda o yüzden içim gidiyor o doktora ama

Hayırlı akşamlar kızlar. Yarın 11. Haftam bitecek nasipse. Doktor 24 üne randevu verdi ama ben duramıyorum artık. 1 hafta önceden gitsem cinsiyet için erken mi olur acaba. En son kontrolde önden gidiyordu zaten 12 olmuş olur bence haftaya

Kizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum

Ben Hrs de Tarık Aksuya gidiyorum. Doktordan memnunum. Değerlendirebilirsin

Kızlar ben çok uyuyorum. Akşam saat 10 olunca öyle bir uykum geliyor ki zor duruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Birde akşam midem hala kötü. Çıkartmıyorum ama hiç ağzımın tadı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…