- 23 Eylül 2017
- 12
- 18
- 38
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #6.201
Teşekkür ederim bilgilendirme içinBen Hrs de Tarık Aksuya gidiyorum. Doktordan memnunum. Değerlendirebilirsin
Çok saol cnm verdiğin bilgi için ozmn normal bi durum heralde yanlış bişey görse bi hafta sonrA çağırırdı beni bi ay sonrasına çağırdı baya bekleyeceğim bu süredede merak edeceğim kesin 20gün daha iyiymiş aslında kuzumcnm ben tam 7. hafta da gittim doktorum sesini açmıcam dedi sadece gösterdi atışını, o yüzden endişe edilecek birşey yok bence bir ay uzun bir süre mi bilemedim beni 20 gün de bir çağırıyor şimdilik
Kızlar ben çok uyuyorum. Akşam saat 10 olunca öyle bir uykum geliyor ki zor duruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Birde akşam midem hala kötü. Çıkartmıyorum ama hiç ağzımın tadı yok
Tekrar baktr bakalm kesr 1000 2000 lerde gorunuyo daha cok erken doktorun bu degerle ne kesesi aramsKizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Cok saol canm insallah ama kimyasal da olabilir kahverengi akintim cok varTekrar baktr bakalm kesr 1000 2000 lerde gorunuyo daha cok erken doktorun bu degerle ne kesesi aramshic bisey yapma dinlen saglikla gelsin insallah
Pregesteron sakin aksatma canım. İki gün içinde tekrar kani yenilerin sanırım... Bende ilk öğrendiğim gün lekem oldu... Hemen iğne falan başladı doktorum çünkü önceden iki kaybim varKizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Maalesef aç kalınca daha kötü oluyor insanCnm kaç haftalıksın bilmiyorum ben 7haftayı dolduracağım giderek midem kötüleşiyor çıkarmamaya gayret ediyorum resmen istifra edincede rahatlıyorum ama midemde bişey kalmıyor ve bende devamlı uyuyorum ağzımdada iğrenç bi metalik tadı var Rabbim şu günler hayırlısı ile geçse diyorum iş hayatım var orda mahvoluyorum eğer böyle devam ederse rapor alacağım ...
Canm ya insallah hamilelerin duasi tutarmis bana dua eder misin lutfen cok ihtiyacim var daha oncede 2 kaybim var 8 haftalikken 2 bebegim karnimda kalbi durdu genetik test yaptirdik kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar basladik zaten cok zor sartlarda oluyor simdide bu cikti ustumde nazar mi baska bisey mi var bilemiyorum cok kotuyum canm olumsuz seyler hep basima geliyor aglamaktan mahvoldumPregesteron sakin aksatma canım. İki gün içinde tekrar kani yenilerin sanırım... Bende ilk öğrendiğim gün lekem oldu... Hemen iğne falan başladı doktorum çünkü önceden iki kaybim varbirde adet gününe göre hesaplanıyor ama herkesin yumurtlama günü aynı değil o yüzden çokta şey yapma...
Hangi benimde sorun var? Benim mthfr genim homozigot... Lekem kesilir kesilmez kan sulandırıcı basladi doktor... Ve çok ağır pregesteron başladı... Benim de ilk kez gebeliğim bu kadar ilerledi... Ama hala sevinemiyorum... Korku iliklerime işlemiş cunku... Allah düşmanına yaşatmasın. İnşallah canım inşallah bebisin sana sımsıkı tutunurCanm ya insallah hamilelerin duasi tutarmis bana dua eder misin lutfen cok ihtiyacim var daha oncede 2 kaybim var 8 haftalikken 2 bebegim karnimda kalbi durdu genetik test yaptirdik kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar basladik zaten cok zor sartlarda oluyor simdide bu cikti ustumde nazar mi baska bisey mi var bilemiyorum cok kotuyum canm olumsuz seyler hep basima geliyor aglamaktan mahvoldum
11. Haftalığım.Cnm kaç haftalıksın bilmiyorum ben 7haftayı dolduracağım giderek midem kötüleşiyor çıkarmamaya gayret ediyorum resmen istifra edincede rahatlıyorum ama midemde bişey kalmıyor ve bende devamlı uyuyorum ağzımdada iğrenç bi metalik tadı var Rabbim şu günler hayırlısı ile geçse diyorum iş hayatım var orda mahvoluyorum eğer böyle devam ederse rapor alacağım ...
Oyy 11 hafta bittiyse son 1 hafta diyelim bakalım geçecek mi 12 den sonraAh kuzum iki gün çok iyiydim bugün yine sıpa yıktı geçti benizor geçiriyorum günü. 11 haftamız bitti bugün. Heralde ondan diyorum. Her cumartesi Bi fenalık geliyo bana
Migrenim geçti ama şükürler olsun. Sadece hafif baş ağrım var. Önemsemiyorum bile onu
Sen nasılsın nasıl gidiyor? Bulantıların filan azaldı mı bitti mi
3 benimde sorun var canm faktor 2, pai ve mthfr 677 homozigot bana da tutunursa kan sulandirici verdi ama beta cok dusuk cikti bu beni uzdu ve Kahve akintilarim artti progeston gunde 3 kez ic dedi 200mg ictim bakalim cok zor durum yasayanlarnbilir sende akinti nasil olmustu cok mu az mi kac gun canm ve Ilk kan testin kac cikti?Hangi benimde sorun var? Benim mthfr genim homozigot... Lekem kesilir kesilmez kan sulandırıcı basladi doktor... Ve çok ağır pregesteron başladı... Benim de ilk kez gebeliğim bu kadar ilerledi... Ama hala sevinemiyorum... Korku iliklerime işlemiş cunku... Allah düşmanına yaşatmasın. İnşallah canım inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur
Offf ozmna kadar böyle olursa bi gram vitamin kalmaz vücudumda11. Haftalığım.
evet cnm iyi ama inan o bile geçmedi bana artık son 4 gün kaldı adeta 4 ay gibi geliyor Allah sabır versin hepimize 3 düşükten sonra panik oluyorm ama kötü bişey olsa bunu farkedeblir miyiz en çok bunu merk ediyorm napalım hayırlısı artkÇok saol cnm verdiğin bilgi için ozmn normal bi durum heralde yanlış bişey görse bi hafta sonrA çağırırdı beni bi ay sonrasına çağırdı baya bekleyeceğim bu süredede merak edeceğim kesin 20gün daha iyiymiş aslında kuzum
cnm merhaba ben de de mthfr c677t homozigot faktor v leiden heterezigot var kan sulandırıcı kulandırıcı iğne 4000 prgestob 100 mg coraspin ve folik asit kullanıyorm 3 kaybım var benim de en fazla keseyi gördük 5 haftalıkken düştü bu kadar ilerlememişti hiç panil oluyorum çok Allah hepimizin yardımcısı olsun. snn iğne kaç 4000 mi?Hangi benimde sorun var? Benim mthfr genim homozigot... Lekem kesilir kesilmez kan sulandırıcı basladi doktor... Ve çok ağır pregesteron başladı... Benim de ilk kez gebeliğim bu kadar ilerledi... Ama hala sevinemiyorum... Korku iliklerime işlemiş cunku... Allah düşmanına yaşatmasın. İnşallah canım inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur
Allahım korusun inş miniklerimizi ama hayırlısı tabi en iyisini o bilir belki sağlıksız olduğu ve bakamayacağımız için düşüyor bilmiyorum ama zor süreç bnm kimyasalım oldu bi tane bende korkuyorum en büyük korkum o ...kötü bişey olsa kanama olmaz mı bilmiyorumevet cnm iyi ama inan o bile geçmedi bana artık son 4 gün kaldı adeta 4 ay gibi geliyor Allah sabır versin hepimize 3 düşükten sonra panik oluyorm ama kötü bişey olsa bunu farkedeblir miyiz en çok bunu merk ediyorm napalım hayırlısı artkRabbim yazmıştır dığru zamanı
Oyy 11 hafta bittiyse son 1 hafta diyelim bakalım geçecek mi 12 den sonraben de bir öyle bir böyle. Evde yata yata da bir hal oldum enerjim düştükçe düştü. Bugün biraz eşimle avm gezdik de bayılacaktım kendimi nasıl eve attığımı şaşırdım. Midem şükür bugün fena değildi. Günü gününe tutmuyor ama Bizim de 8. Haftanın son günüydü bugün sanırım bir süre daha böyle devam yaramaz olacak bizim minnoşlar herhalde
Kanda hcg görülür görülmez iğneyle başlamak lazım. Hcg nin artmasını beklemek lazım. Benim de pıhtılaşma sorunu var ikş düşük bir sağlıklı doğum sonrası iki kimyasal oldu. Hcg 20 den fazla artmadı. Vücut en sağlıklı olanı ister. Kan sulandırıcı da geç kalmamak gerekiyor3 benimde sorun var canm faktor 2, pai ve mthfr 677 homozigot bana da tutunursa kan sulandirici verdi ama beta cok dusuk cikti bu beni uzdu ve Kahve akintilarim artti progeston gunde 3 kez ic dedi 200mg ictim bakalim cok zor durum yasayanlarnbilir sende akinti nasil olmustu cok mu az mi kac gun canm ve Ilk kan testin kac cikti?
Cok gecmis olsun 20den fazla artmayanlar kimyasal olanlar mi acaba o nasil oluyo canm ? Benimde iki kaybim var kan pihtilasma sebebiyle 8 haftalik iki kurtajim simdi basima bu Ilk defa geldiKanda hcg görülür görülmez iğneyle başlamak lazım. Hcg nin artmasını beklemek lazım. Benim de pıhtılaşma sorunu var ikş düşük bir sağlıklı doğum sonrası iki kimyasal oldu. Hcg 20 den fazla artmadı. Vücut en sağlıklı olanı ister. Kan sulandırıcı da geç kalmamak gerekiyor
İki gün olmuştu, pregesteron dex vermislerdi iğne olarak günlük... Sen de benim gibisin3 benimde sorun var canm faktor 2, pai ve mthfr 677 homozigot bana da tutunursa kan sulandirici verdi ama beta cok dusuk cikti bu beni uzdu ve Kahve akintilarim artti progeston gunde 3 kez ic dedi 200mg ictim bakalim cok zor durum yasayanlarnbilir sende akinti nasil olmustu cok mu az mi kac gun canm ve Ilk kan testin kac cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?