2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
cnm ben tam 7. hafta da gittim doktorum sesini açmıcam dedi sadece gösterdi atışını, o yüzden endişe edilecek birşey yok bence bir ay uzun bir süre mi bilemedim beni 20 gün de bir çağırıyor şimdilik
Çok saol cnm verdiğin bilgi için ozmn normal bi durum heralde yanlış bişey görse bi hafta sonrA çağırırdı beni bi ay sonrasına çağırdı baya bekleyeceğim bu süredede merak edeceğim kesin 20gün daha iyiymiş aslında kuzum

Kızlar ben çok uyuyorum. Akşam saat 10 olunca öyle bir uykum geliyor ki zor duruyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Birde akşam midem hala kötü. Çıkartmıyorum ama hiç ağzımın tadı yok

Cnm kaç haftalıksın bilmiyorum ben 7haftayı dolduracağım giderek midem kötüleşiyor çıkarmamaya gayret ediyorum resmen istifra edincede rahatlıyorum ama midemde bişey kalmıyor ve bende devamlı uyuyorum ağzımdada iğrenç bi metalik tadı var Rabbim şu günler hayırlısı ile geçse diyorum iş hayatım var orda mahvoluyorum eğer böyle devam ederse rapor alacağım ...

Tekrar baktr bakalm kesr 1000 2000 lerde gorunuyo daha cok erken doktorun bu degerle ne kesesi arams hic bisey yapma dinlen saglikla gelsin insallah

Pregesteron sakin aksatma canım. İki gün içinde tekrar kani yenilerin sanırım... Bende ilk öğrendiğim gün lekem oldu... Hemen iğne falan başladı doktorum çünkü önceden iki kaybim varbirde adet gününe göre hesaplanıyor ama herkesin yumurtlama günü aynı değil o yüzden çokta şey yapma...

Maalesef aç kalınca daha kötü oluyor insanben bulantı ilacı alana kadar gözümü acamamistim... Bulantı ilaciyla yemeye başladım. Şimdi hala ara ara bulantım oluyor ama o zaman ki kadar degil

Canm ya insallah hamilelerin duasi tutarmis bana dua eder misin lutfen cok ihtiyacim var daha oncede 2 kaybim var 8 haftalikken 2 bebegim karnimda kalbi durdu genetik test yaptirdik kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar basladik zaten cok zor sartlarda oluyor simdide bu cikti ustumde nazar mi baska bisey mi var bilemiyorum cok kotuyum canm olumsuz seyler hep basima geliyor aglamaktan mahvoldum

Hangi benimde sorun var? Benim mthfr genim homozigot... Lekem kesilir kesilmez kan sulandırıcı basladi doktor... Ve çok ağır pregesteron başladı... Benim de ilk kez gebeliğim bu kadar ilerledi... Ama hala sevinemiyorum... Korku iliklerime işlemiş cunku... Allah düşmanına yaşatmasın. İnşallah canım inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur

11. Haftalığım.

Oyy 11 hafta bittiyse son 1 hafta diyelim bakalım geçecek mi 12 den sonra ben de bir öyle bir böyle. Evde yata yata da bir hal oldum enerjim düştükçe düştü. Bugün biraz eşimle avm gezdik de bayılacaktım kendimi nasıl eve attığımı şaşırdım. Midem şükür bugün fena değildi. Günü gününe tutmuyor ama Bizim de 8. Haftanın son günüydü bugün sanırım bir süre daha böyle devam yaramaz olacak bizim minnoşlar herhalde

3 benimde sorun var canm faktor 2, pai ve mthfr 677 homozigot bana da tutunursa kan sulandirici verdi ama beta cok dusuk cikti bu beni uzdu ve Kahve akintilarim artti progeston gunde 3 kez ic dedi 200mg ictim bakalim cok zor durum yasayanlarnbilir sende akinti nasil olmustu cok mu az mi kac gun canm ve Ilk kan testin kac cikti?

evet cnm iyi ama inan o bile geçmedi bana artık son 4 gün kaldı adeta 4 ay gibi geliyor Allah sabır versin hepimize 3 düşükten sonra panik oluyorm ama kötü bişey olsa bunu farkedeblir miyiz en çok bunu merk ediyorm napalım hayırlısı artk Rabbim yazmıştır dığru zamanı

cnm merhaba ben de de mthfr c677t homozigot faktor v leiden heterezigot var kan sulandırıcı kulandırıcı iğne 4000 prgestob 100 mg coraspin ve folik asit kullanıyorm 3 kaybım var benim de en fazla keseyi gördük 5 haftalıkken düştü bu kadar ilerlememişti hiç panil oluyorum çok Allah hepimizin yardımcısı olsun. snn iğne kaç 4000 mi?

Allahım korusun inş miniklerimizi ama hayırlısı tabi en iyisini o bilir belki sağlıksız olduğu ve bakamayacağımız için düşüyor bilmiyorum ama zor süreç bnm kimyasalım oldu bi tane bende korkuyorum en büyük korkum o ...kötü bişey olsa kanama olmaz mı bilmiyorum Bide seninde baya geçmiş ne güzel 3aya az kalmış maşallahh

Oyy oyy inşallah 1 haftanın geçmesini iple çekiyorum. Annem de 3 ay bitince baya rahatlamış 3.5 aylıkken bitmiş kusma ve bulantıları. İnşallah bizim de öyle olur

Bi kere ben de öyle yürüyüşe çıkmıştım eşimle. Eve nasıl ulaştığımı hatırlamıyorum

Haftaya da bizim seminerimiz var. Diyorum inşallah öğretmenler odasında ortaya çıkartmam okulun en küçüğüyüm diye benimle uğraşmayı seviyorlar zaten. Tam dillerine dolanırım

Kanda hcg görülür görülmez iğneyle başlamak lazım. Hcg nin artmasını beklemek lazım. Benim de pıhtılaşma sorunu var ikş düşük bir sağlıklı doğum sonrası iki kimyasal oldu. Hcg 20 den fazla artmadı. Vücut en sağlıklı olanı ister. Kan sulandırıcı da geç kalmamak gerekiyor

Cok gecmis olsun 20den fazla artmayanlar kimyasal olanlar mi acaba o nasil oluyo canm ? Benimde iki kaybim var kan pihtilasma sebebiyle 8 haftalik iki kurtajim simdi basima bu Ilk defa geldi ve kahverengi akintim fazlalasti bu sekilde mi atiliyo acaba

İki gün olmuştu, pregesteron dex vermislerdi iğne olarak günlük... Sen de benim gibisinAllah yüzümüze baksin... İlk kan değerine takılma önemli olan artması...bu yol çok sabır isteyen bir yol, çok büyük imtihan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…