2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nub ile cinsiyet 10+6 da doktorum kiz dedi. Ama 12 13 haftadan önce nub dogru sonuç pek vermiyor diyorlar. Sizce yanilma payi yuksek mdiir??

Aynen şimdilik sadece 0.4 Luk iğne vuruluyorum... İnşallah bebeklerimiz bize bu kez sımsıkı tutunur inşallah

Aminnn canim insallah Allah yuzumuze baksin hamile olsan bile sevinemiyosun

sen doktora yenilerde gittin sanırım cnm cinsiyet ile ilgili bişey dedi mi ?
dun gittim canim cinsiyet belli oluyor mu dedim ama hayir daha erken belli olmaz dedi ama coookk tatli hareket ediyordu kipir kipirdi

aynen baya geçti ama 2 haftadır herşey yolunda mı bilememek strese sokuyor, sennde geçsin tez vakitte inşallah

Evet iki defa oldu bende biri 15 biri 20 yumurtlama gününü bildiğimden değerin düşük olduğunu katlanmayacağını biliyordum. Vücut kendi atıyor adet kanıyla müdahaleye gerek yok. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız üzülme canım. Dediğim gibi sağlıklı olanı ister vücut. Kan pıhtılaşması olanların gebelik planlarken multivitamin kullanması gerekiyor c vitamini B12 çinko Vs. Genetik Dr u önermişti. Sende kullanmaya başla druna danışırsın.

Canim ufuk hastanesi prof. Recai Papuçcu ya da oğlu doc. Emre Papuçcu. Özellere göre fiyatlar faha makul.Ya da hacettepe de gidebilirsin Gürkan Bozdağ diydi sanırım. Buraları araştırabilirsin 🖐Bebegini sağ salim kucağına alirsin inşallah canım

Çok sağol bilgi verdiğin için recai pabuccu ve emre pabuccu 'yu yup bebek araştırırken çok duymuştum ama gebelik takibi için bakmadım hiç bakabilirim gürkan bozdag a da bakıcam teşekkür ederim

Bnmde oyle agzimin ici hep tatli yemisim gibi duruyo tuzlu bile yesem 5 dk sonra yine sanki tatli yemisim gibi hissediyom

Cok saol canm peki bekleme suresi olmuyo dimi hamile kalabilmek denemek icin ?

Bende 2 gündür felaket tellalı gibiyim dün migrenle uğraştım sabahta çarpıntı baygınlık hissi. Berbat bir durum çocukla yalnızım eşim sınav görevinde. Allahım bayılsam çocuk napar diye diye 2 saat uğraştım. Açta değilim yedim ama oluyormuş gebelikte. Dedim oğlum beni kötü görürsen korkma tamammı dedim tamam dedi ama oda korktu yavrum. Allahım gücüne gitmesin baya zor geçiyor.

Ah kuzum cok iyi anlıyorum seni. Bizim evde cocuk filan yok ama hep aklıma kücük cocugu varken hamile olanlar geliyor diyorum ki nasıl olabilir bu enerjiyle bbir de cocuk bakmak Allah yardımcın olsun cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…