2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ah kuzum cok iyi anlıyorum seni. Bizim evde cocuk filan yok ama hep aklıma kücük cocugu varken hamile olanlar geliyor diyorum ki nasıl olabilir bu enerjiyle bbir de cocuk bakmak Allah yardımcın olsun cok zor...
Sağol canım oğlum çok huysuz değil şükür tabi bazen inatlığı tutar onuda idare ediyorum. Babamız evdeydik ilk haftalarda şimdi tekrar başladı mecbur evde yalnızız eskisi gibi ilgilenemesemde ihmaşde etmiyorum. Gurbetlik te var dün ağladım yalnızlığıma annem ablam olsaydı yanımda bir ihtiyacıma koşarlardı Buna da şükür diyorum allahım başka muhtaçlık vermesin

Geçecek bugünler de canım az daha sabır. Benim de ne annem ne kayınvalidem kimsem yok çok uzaktalar. Başka sorumluluğum yok da idare edebiliyorum. Rabbim sana da o gücü kuvveti verecektir

Arkadaşlar 6+2 günlük hamileyken kahverengi lekelenmem geldi dr gittim apartopar Progestan verdi ve kese boş şuan bekleyeceğiz dedi kalp atışları da yok yolk kesesi de yok gebelik kesesinin boyutu gs1.04 ve gs 2.38

Eklentiler

• 20200613_133508.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 20200613_133508.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar 6+2 günlük hamileyken kahverengi lekelenmem geldi dr gittim apartopar Progestan verdi ve kese boş şuan bekleyeceğiz dedi kalp atışları da yok yolk kesesi de yok gebelik kesesinin boyutu gs1.04 ve gs 2.38
Evet kese boş canım bendede böyle olmuştu. Yolk kesesi olsaydı bir ihtimal olabilirdi. Daha önce oldumu boş gebelik genetik test yaptırmanız öneririim

Geçecek bugünler de canım az daha sabır. Benim de ne annem ne kayınvalidem kimsem yok çok uzaktalar. Başka sorumluluğum yok da idare edebiliyorum. Rabbim sana da o gücü kuvveti verecektir
Öyle canım allahım kaldıramayacağımız dert vermesin. Sağlıkla doğuralım bugünleri unutur gideriz zaten

Ya arkadaşlar daha önc e ya da şuan progestanı fitil olarak kulanan oldumu. Fitil olarak almaya basladm sukur faydası da oluyo ama kimi aldıktan sonra 15 dk yürü diyo kimi yat kafam karıştı randvu taa 2 temmuzda hangisi doğru acaba yanls mi yapıyorum ben en az 1 saat hc kalkmıyorum 3 defa alıyorum 8 16 24 saatlerimi ayarlardm doktor fitil kulan dedi ama yat yürü herhangi bise demedi kafam karıştı

benim bildigim kadariyla hemen kalkmamak gerekiyor. Kalkinca cikiyormus

benim bildigim kadariyla hemen kalkmamak gerekiyor. Kalkinca cikiyormus
Ya benim de bildigim kadarıyla oyle ama bi iki kişi kafamı karıştırdı hatırlıyosundr belki çamur gibi lekelenmem var diyodum fitil olarak almaya başladığımdan beri çok şükür kesildi o leke demeki dogru kulaniyorum ozaman

ben 1 kere kullandim sadece cok az kanamam geldiginde onuda gece yatarken koydum kalkmamak icin oyle tavsiye etti cunku daha once kullananlar

Ben de şuan kullanıyorum yat dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…