2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aaa çok şaşırdım ben de antalyadayım ve evde hırka ile geziyorum aksamları cam kapı kapatıyoruz cok esiyor diye. Daha bugün konusuyorduk hatta yaz gelmedi resmen bu sene diye. Bizim buralar esiyor demek ki
hanimlarrben istanbuldayim lafin gelisi antalya sicak ya evin ici antalya gibi yaniyoruz o anlamda yoksa antalyada degilimm

Ayyy cinsiyet belli olur mu acaba cnm erken degilmi yaa bende 10+4um bugün 2hafta sonr randevum var inş Rabbim gonlundekini nasip etsin hepimize bende çok yapiyodum ondan ozamn yaaaneyse artık napalim sağlık.olsun da inş güzel haberlerini bekliyoruz senin ilkmiydi cnm

Cnm bende 8.hafta içindeyim çok bulantım var rapor aldım işe gidemiyorum yemek yemek bnm için işkence oldu haftaya işe başlayacağım ancak bu vakalar daha kötü şekilde yayılıyor diye üzülüyorum Çin’de yenisi çıkmış elbet buraya gelecek keşke bizde idari izinli olsak ...

Ben bi de hastanede çalışıyorum mutlaka gitmem gerekecek mecburen en geç temmuzda başlamalıyım yemek yemek kahvaltı yapmak bana da işkence o kadar yavaş yiyorum ki ödüm patlıyo bulantım artacak diye bebekler sağlıklı olsun da çekeceğiz el mahkum

Evet canım benim ilk inşallah gösterir cinsiyetini de öğreniriz doktor böyle hareketli olursa görürüz dedi çok heycanlı inşallah hislerim yanılmaz erkek istiyodum ve erkek hissediyodum ama kız olsa da başımızın tacı rabbim sağlık versin inşallah

Cnm bende çok fenayım inan senin yine maşallahh 3ay bitiyor artık rahatlarsın bnim zaten midem sorunluydu inşşş 9ay sürmez... buarada Rabbime emanet dikkat et hastanede maskeni arada değiştir keşke size izin verseler sonuçta hastanedesin...

Özelde olduğum için izin yok şu an hamileyim diye evdeyim kanamam olmuştu korkup eve gönderdiler yok 9 ay sürmüyormuş en kötü azalır bulantın ceyda düvencinin anne tv de bulantıyı azaltacak bi hareket göstermişti 10. Hafta gebelikte var sanırım YouTube’dan izleyebilirsin balla zencefili karıştırıp yiyince de azalıyor artık bu yollara başvuracağız mecburen sen de araştır belki başka bi yöntem bulursun

Balla zencefili çok severim bi deneyim cnm çok saol ama çok zencefil de zarar verebilir cnm Allah’a emanetiz gerçekten süreçte çok kötü inşş koronada azalır buhafta okdr kötüydüm rapor almıştım haftaya nasıl geçer bilmiyorum Rabbim sağlıkla 9ayı geçirmeyi nasip etsin sende dikkat et hepimize bulaşma olasılığı var tabi

benim belli olmadi daha erken dedi

Bulantı ilacı var istersen ondan da kullanabilirsin ceyda düvenciyi izle kuzum artık ne fayda ederse onu yapacağız covid için ne kadar dikkat etsek de ne zaman dışarı çıksak rus rulleti oynuyoruz inşallah atlatacağız bu günleri

Anladım canım en iyisi ben almayayım

bende de her yeni haftanın başı sanki regl olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.. büyüyor rahimler
Evet canım çok şiddetli bel ağrım oldu yeni hafta olduğunu bildiğimden aynı zaman da ilk gebeliğimde de olmuştu telaş yapmadım ama çok kıvrandırdı. Şükür şuan iyim.

Ayy canım ya bende çok.erkek.istyrm bı kızım var inşallah Allah'ım ikimizede erkek evlat nasip etsin hber veirrisn burdan bizede birbirimize dua edelim bol.bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…