2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy canım ya bende çok.erkek.istyrm bı kızım var inşallah Allah'ım ikimizede erkek evlat nasip etsin hber veirrisn burdan bizede birbirimize dua edelim bol.bol
Bende kızım olsun istiyorum bir oğlum var eşim 4 erkek kardeş kardeşlerin çocukları erkek kız yok nasip tabi dün oğlum bebeğimiz kız olacak anne diyor hiç konusuıda geçmedi sormadım da çocuğun nerden aklına geldiyse

Belki içine dogmustr çocuğun canım ya inşallah Allahim.sana güzeller güzeli bı prenses banada aslan gibi bı erkek evlat versin aminnn

Doktorum çok kötü olmadığın sürece kullanma dedi banada ilaç verdi hiç içmedim kuzum inşşş hayırlısı ile atlatırız bugünleri Artık nasip kısmet baZı şeyler

Ablamda da kızı tuturmustu ilk gunden beri kz olcak biliyorum diye gerçekten de kız oldu çocukların içine mi doğuyo ya da istediklerini mi söylüyorlar da tutuyo bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun insallah eşimde bende kız istiyoruz ama nasip benimde ilk gunden beri hissettiğim erkek bakarsn tersi çıkar

İlk hamileligime göre çok çok hafif geçiriyorum aslında kusmam daha az az .en kötüsü su icmem lazım bulantidan icemiyorum.Bende ilk kez dün gece içtim bulantı ilacini bugün rahattım.devam etmeyi düşünüyorum.bulanti zorluyor yoksa açlıktan kivranirken yiyememek çok kötü oluyor.Allahim hepimize kolaylık versin.

canim yalan habermis cinde cikanlar covid19 mus

Aynenn ben de denize giremedim bu sene bi kaç sene önce mayısta baslıyorduk girmeye bu sene mümkün değil

Ayy canım ya bende çok.erkek.istyrm bı kızım var inşallah Allah'ım ikimizede erkek evlat nasip etsin hber veirrisn burdan bizede birbirimize dua edelim bol.bol
İnşallahh aslında türkiyede kadın olmak çok zor nedense aklıma hep yaşayacağı zorluklar gelince nasıl korurum korkusu düşüyo içime hep erkek hayal ediyorum rabbimden hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin de dünyaya evlat evlattır

Tabi orası öyle cnm evlat evlattr da insan ikisinide tatmak istiyor iste ins Rabbim nasip eder Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun inşallah

Selam kızlar doğumu ocak sonu olan varmı benim gibi nasıl gidiyor hamilelikler kullandığınız takviye ilaç falan varmı ben sadece folikasit içiyorum.

ben de rapor almayı düşünüyordum ama kadın doğum doktorum vermiyor aile hekimi de verir mi emin değilim
Aile hekiminden almayı düşünüyorum bende vereceğinede inanıyorum çünkü gün boyu bulantı baş dönmesi yatıyorum zaten.kadın doğum doktorunun neden vermediğini de anlayamadım.keyfi bir durumdan istemiyoruz sonuçta.

Cnm ben sağlık ocağından aldım çok kötüyüm dediğimde ben söylemeden 5gün yazdı haftayada ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…