2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi geceler kızlar biraz ara verdim girmedim ne çok birikmiş oku oku bitiremedim
Kontroller başlamış benim de haftaya kısmetse cinsiyet öğrenen oldu mu çok erken gerçi ama bazen 12. Haftada öğrenen oluyormuş bende çok merak ediyorum
Bulantılarim hala devam ediyor bulantı ilacı içmesem pert durumdayım resmen
Folik asit de içinde hala bulantılarım devam ediyor arada icmedigim de oluyor varmı aranızda içmeyen

Ben hep unutuyorum icmeyi peki kızlar tansiyonu düşen varmi benim düşüyor düştüğünde nefes alisim zorlaniyor burnundan aldigim nefes yetmiyor vucuduna sanki kalbim çarpıyor gibi bilekten ölçen tansiyon aletiyle ölçüm yapıyorum nazım 85 100 arası tansiyon 10 6 11 6 oluyor

benim kendimi bildim bileli tansiyonum hep aynidir 10-6 normali dusuk zorlanmiyorum tansiyondan dolayi. Ameliyat oldugumda 7-5 olmustu o cok kotuydu

Benim de normalde tansiyonum 9-5 yada 10-5 gibi çıkıyor hep düşük tansiyon gezdigim için etkilenmedim çok çabuk halsizlil yaşıyorum ben

benim kendimi bildim bileli tansiyonum hep aynidir 10-6 normali dusuk zorlanmiyorum tansiyondan dolayi. Ameliyat oldugumda 7-5 olmustu o cok kotuydu
Benim normali 12 8 12 7 hadi belki 11 küçüğün düşmesi beni etkiliyor gün içinde nefes almakta zorlanıyorum hemşire bi arkadas vardı onun yorumu ne merak ediyorum

Benim normali 12 8 12 7 hadi belki 11 küçüğün düşmesi beni etkiliyor gün içinde nefes almakta zorlanıyorum hemşire bi arkadas vardı onun yorumu ne merak ediyorum
tuzlu ayran icin dicem ama tuz da faydali olmayabilir. Maden suyu icebilirsiniz ama

Normalde tansiyonum çıkar ki gecen hamilelegimde ilaç kullaniyordum tansiyon için ama bu sefer dusuyor

Muhakkak sorucam ama daha vaktim var kontrole acaba sağlık ocağına mi gitsem diyorum

çamaşır astım belim kopuyor nefes alamıyorum
ne garip şu hamilelik
İnsanın elden ayaktan düşürüyor sanki tövbe estağfurullah bugün bütün gün yattım neredeyse
Şimdiden boyleysek son aylarda ne olacağız acaba
Allah'ım calisan hamilelere yardım et ilk hamiligimde 9 ay çalıştım bilirim ne zor olduğunu

canım folik asidi unutmamaya çalış mutlaka
benim de tansiyonum çok düşüyor
düşünce uyku bastırıyor beni
Uyku değilde halsizlik oluyor gunumun yarisi cop bugün 3 ten sonra kendime geldim işlerim hep kaliyor

ben yattıkça yatasım geldiğini fark ettim mümkün mertebe yatmamaya çalışıyorum artık.
ahh ahh iş için neler yapmazdım şu an ama hamileyim diye kimse istemiyor keşke çalışsam

ben yattıkça yatasım geldiğini fark ettim mümkün mertebe yatmamaya çalışıyorum artık.
ahh ahh iş için neler yapmazdım şu an ama hamileyim diye kimse istemiyor keşke çalışsam
Yaaa çok zor ama yatsan yatamazsin mide bulantısı ve istifra, halsizlik bir yandan inan ikisini de yaşamış birisi olarak evde olmak şuan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…