2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Pazar günü oldu bendede kalbimin çarpıntısı dışardan duyuluyor Du bayılacak gibi olmuştum nefesim yemedi berbat bişeydi Dr tansiyon olabilir az az sık sık ye demişti. Aslında açta değildim yeni yemiştim ama nedense olabiliyormuş gebelikte inşallah son olur çünkü o an ölecek gibi hissediyorsun

Ya benm göbeğim baya baya cikti ben burdayim diyo ben anlamadim o kadar da yemek yemiyom nie bu kadar hemen cikti ve aktifimde surekli kizimla ugrasiyom haftada en az 2 defa yürüyüş yapiyom

Ya benm göbeğim baya baya cikti ben burdayim diyo ben anlamadim o kadar da yemek yemiyom nie bu kadar hemen cikti ve aktifimde surekli kizimla ugrasiyom haftada en az 2 defa yürüyüş yapiyom
İkinci gebelikte göbek erken çıkıyormuş canım benimde öyle şuan ilkinde 4 ay dümdüzdü

babalar gunu icin hediye dusunuyor musunuz?

hayır çünkü 1 mayısta gebeliğimi öğrenmiştim açıkçası mesaj bile atmadı eşim anneler gününde
aklına gelmemiş
benim de akşıma gelmeyecek ne yazık ki
Benimkinide sokaga cikma yasagini bahane edip kuru kuru kutlamisti bi cicek beklemistim hic atlamazdi ozel gunleri cunku

Kızlar doktordan geldim doktor iyi bi sorun yok dedi 10+3 3.5 cm olmuş.size bişey sorucam doktorum ikili test yapacağını söyledi ama istersek Amerika’ya gönderilen bi test var direk onu yapalım dedi ben bişey mi oldu neden öle dediniz dedim yok yok hayır ben herkese söylüyorum sakın yanlış anlamayın dedi of ne bilim bi kurt düştü memorial hastahanesine gidiyorum paracı bi hastahane bunu fark etmiştim zaten acaba neden hemen böle dedi sizce

hahaha ben sonra çok kırıldım ulan insan bir kutlardı deyince dank etmişti aaaaa dimi yaaaa özür dilerim falan diye
erkekler babaliga hemen adapte olamiyor bizim gibi degiller. Dusunememistir mayista bide daha cok yeniydi. Ben ultrason resmi altindada guzel bi yazi cerceve icinde nette gordum ondan yaptirmayi dusunuyorum fotografcida

erkekler babaliga hemen adapte olamiyor bizim gibi degiller. Dusunememistir mayista bide daha cok yeniydi. Ben ultrason resmi altindada guzel bi yazi cerceve icinde nette gordum ondan yaptirmayi dusunuyorum fotografcida
Doğana kadar adapte olacağını düşünmüyorum ne yazık ki bir yandan da henüz çok erken olduğu için babalar gününü es geçmek istiyorum

Doğana kadar adapte olacağını düşünmüyorum ne yazık ki bir yandan da henüz çok erken olduğu için babalar gününü es geçmek istiyorum
benim esim son 1-2 haftadir cok adapte oldu hergun karnimi seviyor konusuyor opuyor karnimi aksamlari meyve getiriyor bebisim yesin diyor

Ya benim hem eşimin dogum günü o gün hem de babalar günü. Normalde hiç hediyeleşme yoktur bizde ama bugünü pas geçmek istemiyorum

Bende çarpıntı oluyormu bilmiyorum hiç ölçmedim ama h.sonu çarpıntım var gibi oldum nabzım 120 di. Bu da normal değil heralde. en fazla 100 olmalı yazıyor hamilelikte.

Özel hastanedeki kan sonuçlarını nasıl açabiliyoruz ya ariyom ariyom bulamıyorum tek bi sayfa buldum onda da bilgilerimi giriyorum hasta kaydı yok diyo acaba sonuç daha çıkmadi ondan mi oyle yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…