2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar ikili test sonuclarimin hepsi cikmamis ama bi bakar misiniz tecrubeli arkadaslar anlar belki

Selam kızlar doğumu ocak sonu olan varmı benim gibi nasıl gidiyor hamilelikler kullandığınız takviye ilaç falan varmı ben sadece folikasit içiyorum.
Merhabalar.Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı Ben takviye olarak metilfolat(folik asit) Ve omega3 takviyesi alıyorum.Doktorum üç aylık dönemde başka bir takviye kullanmamı istemedi.Sadece kalsiyum-magnezyum eksikliği olmaması için günlük bir kase yoğurt yememi önerdi.Tabi bende yoğurt yiyebilecek mide henüz yok.Bulantilardan dolayı yediğim hersey bende tiksinti yapıyor.Bir haftada iki kilo vermişim.Allah sonumuzu hayretsin

Benim genel tansiyonum 9/6dır.Arada daha da düşüyor hissediyorum.Yataktan kalkamıyorum bazen çok başım dönüyor

tugcekb hic anlamıyorum ki bende ikimiz aynı gunde vermiştik 1 hafta dediler banada ozaman yarn hepsi çıkar sonucun ben bi türlü açamadım sonucu göreceğim sayfayı olmasa hastaneyi aricam yarn

Cnm bende senin gibi hiçbişey yiyemiyorum malesef bide zaten zayıftım şimdi iyice kilo veriyorum bnm acaba hamileler gibi minnoş göbeğim çıkmayacak mı

Kızlar babalar günü hediyesi olarak iki seçenek arasında kaldım. Sizce hangisiii??

Eklentiler

• 1916A485-1A00-44D4-A74D-C0ED0866299C.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 41
  • F7DF4A77-A158-4273-B6DF-625075FA43C0.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 34
tugcekb hic anlamıyorum ki bende ikimiz aynı gunde vermiştik 1 hafta dediler banada ozaman yarn hepsi çıkar sonucun ben bi türlü açamadım sonucu göreceğim sayfayı olmasa hastaneyi aricam yarn
banada 1 hafta sonra dedilerde bi bakiyim dedim iste. Belki yogunluktan vs acilmamistir sayfa tekrar dene aksama falan olmazsa dedigin gibi ararsin. Hakkimizda hayirlisi bakalim

Cnm bende senin gibi hiçbişey yiyemiyorum malesef bide zaten zayıftım şimdi iyice kilo veriyorum bnm acaba hamileler gibi minnoş göbeğim çıkmayacak mı
Çıkacak merak etme.Bu benim ikinci gebeliğin olduğu için idmanliyim.Eger ilk gebeliginse 4.ay hafif bir göbeğin olur.Bende tam tersi göbeğim az çıksın istiyorum

Canım amerikaya giden testlerin sonucu daha sağlam oluyor. Ve de cinsiyetini de öğrenebiliyorsun erkenden. Ben ondan yaptıracağım.yani genetik tarama testi diyorlar. Ama fiyat araştır. Oranın haricinde başka laboratuvara da gidebilirsin. İllaki o hastane de olması şart degil. Fiyata ne dedi

Bak onu bilmiyorum biraz pahalı dedi doktor pat diye söyleyince ben de bişey mi gördünüz dedim yok hayır ben herkese söylüyorum siz bilirsiniz dedi

Ya kızlar bu sabah inanılmaz bi bel ağrısıyla uyandım. Şimdi de kalça ağrım var. Maşa başı çalışıyorum bide. Valla koptu kopacak kalcam iş yerindeki bi abla da kız bebek kalça ağrıtır dedi eskiler öyle dermiş ne yapmak lazım ki buna var mı böyle bişey yaşayan

Çıkacak merak etme.Bu benim ikinci gebeliğin olduğu için idmanliyim.Eger ilk gebeliginse 4.ay hafif bir göbeğin olur.Bende tam tersi göbeğim az çıksın istiyorum
Cnm ilk hamileliğim böyle doyasıya tadını çıkarayım Bnmki çıksın ya 2.hamilelikte öyle mi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…