2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Omega3 bende istiyorum ama doktora sormayi hep unutuyorum. Balık hiç yiyemiyorum çünkü malum havalarda ısındı hiç yiyemem bende de bulantılar iştahsızlık var canım ama geçicek inşallah yavaş yavaş

Gece bel ağrısıyla uyandım kıvrandım resmen sonra geçmiş bende uyumuşum yapacak bişey yok sanırım rahim büyüyor haliyle baskı oluyor

İlk hamileliğimde kalça ağrısı ve gece krampları oluyordu hatta topallamaya başlamıştım ağrıdan, doktorum magnezyum vermişti muz yemeye çalışmıştım düzenli geçmişti. Doktoruna bir söyle istersen canım

Devam ederse söylerim canim tabi. Ben kabızlık yapmasın diye muz yemeyi falan bırakmıştım belki de dediğin gibi magnezyum eksikliği falan oluyodur. Maden suyu içmeye başlayayım en iyisi

Hiçbişey den zevk alamıyorum yemekten evden dışardan. Ağlama krizlerim oluyor hergün. Hormonlar beni mahvetti. Çok sıkıldım vakalar artıyor memlekete gitmeye korkuyorum dışarı çıkınca hemen yoruluyorum eve zor atıyorum kendimi. Sonra üzülüyorum şimarıklık yapıyorsun hamile kalmak için uğraşan nice insanlar var diyorum. Enerjim hiç yok. Her şeyden tiksiniyorum. Hiçbir şeye hevesim yok umarım geçer yoksa depresyon a kadar gidiyor bu hal.

ben 2020 mart annesiyim ilki kızdı ikinci erkek cnm seni okuyunca gerçekten kizimda cok kalca agrim vardi yürüyemeyecek kadar oglum da bu sefer hic olmadi şaşırdım kiz olabilir belki :)

ben 2020 mart annesiyim ilki kızdı ikinci erkek cnm seni okuyunca gerçekten kizimda cok kalca agrim vardi yürüyemeyecek kadar oglum da bu sefer hic olmadi şaşırdım kiz olabilir belki :)
Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarinizi. Tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun ama kız olmasını çok istiyorum ben Eşiminde gönlü erkekten yana ama bakalım merakla bekliyoruz

Yalniz degilsin

Meraba arkadaşlar ben şubat annesi olucam inşallah. Cumak kalp atısı için gidicem ama akıntım yok kasık ağrım cok az. Gögüslerim hafif dolgun bide ağzımda değişik tat var. Böyle olup kalp atısı duyan varmı bunun belli bi belirtisi varmı cok tedirginim siz bende tecrübelisiniz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…