2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar allah gözümü doyursun valla doymuyorum hamilelikte böyle oldu gerçekten eskiden tüm gun yemesem umurumda olmazdı niye böyle oldu hele de son 1 2 haftadr anlamadm

Cnm hiç üzülme şu aralar bende aynı ruh hali içindeyim inş hepsi geçer tek umudum 3aydan sonra rahatlamak...

Kızlar allah gözümü doyursun valla doymuyorum hamilelikte böyle oldu gerçekten eskiden tüm gun yemesem umurumda olmazdı niye böyle oldu hele de son 1 2 haftadr anlamadm
Keske ben de yiyebilsem.Hiçbir sey yiyemiyorum.Herseyden tiksiniyorum.Önceden nasıl yemek yiyormusum diye şaşırıyorum birdeSanki bir daha canım hiç yemek istemeyecekmis gibi hissediyorum

Cnm hiç üzülme şu aralar bende aynı ruh hali içindeyim inş hepsi geçer tek umudum 3aydan sonra rahatlamak...
Sabah çarpıntı bulantı ile vakit geçiyor öğlen tekrar bulantı ikindi ağlama krizi mutsuzluk akşam iyim. Sabahı öğleni es geçip direk akşama geçiş yapıyım diyorum eşime az önce gülüyor. Aynen dediğin gibi 3 aydan sonrası için bende umut doluyum

Ye canım can boğazdan gelir benim içinde ye hala iştahsızım şu hayattan en berbat şey insanın aç olup doyasıya bişey yiyememesiymiş

Yemek yiyemiyorum ama canım sürekli turşu küçük biberlerden istiyo ya bi zararı var mı acaba çok acı değil hafif acı olanlardan

Ye canım can boğazdan gelir benim içinde ye hala iştahsızım şu hayattan en berbat şey insanın aç olup doyasıya bişey yiyememesiymiş
S sumici kızlar sizinde 11 12 haftadan sonra düzelir ya ondan sonra doya doya ne bulursanız yersiniz ben bulantı konusunda şanslıyım hc olmadi cok sukur ama çektiğim başka sıkıntılar var her gebeliğin kendi göre iyi kötü seyleri var ne yapalm bebisler için sabretcez

Kızlar doktor 10+1'de erkek gibi dedi bu kadar erken görmesi normal mi sizce
Canım benim ilk gebeliğimde de 10.haftada gördü doktor.erkek dediyse bence doğrudur.doktor bana şöyle demişti bu haftada her zaman belli olmaz ama baksana çıkıntıya demişti.yani erkek teki çıkıntı gözükebiliyor

Kendisi de çok emin söylemedi zaten ama sadece bu kadar erken hiç duymamıştım şaşırdım. Erkek de olsa kız da olsa gözüm başım üstüne

Hanımlar bugün canım çok pizza istedi bende Dr outkenin sebzeli pizzasını alıp fırında pişirdim yedim. Şimdi de afedersiniz midem bi tuhaf ve ishalim. Acaba bebeğime zararı olur mu doktora gitsem mi daha hazır bi şey yemicem ya

yaa gerçektenmi marketlerde bulabilir miyiz marmelat.. nasıl tüketiliyor
Gerçekten çok iyi benim önceden çok olurdu birinden duydum denemek istedim 1 kiloluk kavanozu hergün 1-2 kaşık yedim öyle Allaha bin şükür düzeldi. Ben bulunduğum yerde yaptırıyorum ama marketlerde de vardır illaki bilmiyorum. Basurdan şikayetçiyseniz mutlaka bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…