2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cnm bende de çarpıntı var malesef ama şükür ki geçiyor ağlama krizlerim benimde var üstüne yemek sonrası bulantılarım inş artmaz bide işe gitmek zorunda olmakta çok bunaltıyor beni böyle uzun süre yatıp uyuyabilirim inşşş hepsi geçer doktoruma dedim normal diyor 3ay tek umudum...

Kızlar allah gözümü doyursun valla doymuyorum hamilelikte böyle oldu gerçekten eskiden tüm gun yemesem umurumda olmazdı niye böyle oldu hele de son 1 2 haftadr anlamadm
Yaa maşallah nasıl imreniyorum böyle çok yiyorum doymuyorum diyenlereBende normalde öyle iştahlı bir insandım ki şu an zorla yiyorum onu da çıkarmayayım diye çabalıyorum

Bu ikinci gebeliğim.Bari bunda bulanmasaydi midem Belki bu sefer daha erken biter bulantilarim.Hergun istemsizce kilo kaybediyorum.Yaklasik 400gr kadar

Benim gibi öğretmen olan ve haftaya nasıl seminere gideceğim diye kara kara düşünen arkadaşlar,sanirim seminerler uzaktan eğitim şeklinde olacakmış.Henuz resmi bir yazı yok ancak twitter'da bazı yetkili kişilerin Bu yönde söylemleri var.Okul idaremizde WhatsApp grubumuza atmış.İnşallah resmi yazıyla kesinleşir

Berbat bir geceydi gece 2 de uyandım bağırsaklarım ağrıyor kabızlık tan rahimde sıkışmış belliki baskı yapıyor. 4 e kadar kıvrandım sonra geçmiş tam uyuyacam bu sefer de başım ağrıdı sonra tuvalet seansı sık idrar başımın belası oldu üstüne tuz biber oğlum 6 da uyandı buyurun cenaze namazına geceden belli oldu günüm kötü geçecek direk geceye ışınlansam uyusam ne iyi olur

Al bendende o kadar canm valla daha yeni uyudu kizim .. benmde dunden beri karnimda bi harwket ve siskinlik oldum inan bide gunduz o kadar su iciyorum tuvalete gitmiyorum sanki topluyorum hepsini geceye kac defa uyaniyorum ya

Ayy darisi bana insallah ben hep istahla yemek yiyom genelde ama bu bebis beni herseyden soguttu ya cok uzuluyom bisey yiyememekten canm istiyo ama yiyemiyim sonra yemek gorunce soguyom o yemekten ya gormek dusunmek bile istemiyorum

Al bendende o kadar canm valla daha yeni uyudu kizim .. benmde dunden beri karnimda bi harwket ve siskinlik oldum inan bide gunduz o kadar su iciyorum tuvalete gitmiyorum sanki topluyorum hepsini geceye kac defa uyaniyorum ya
Tuvalet olmasa uykumu alırdım başım ağrımazdı. Gündüz isteki uyu.. Uyutmaz annee annee. suyu az içşncede sıkıntı kabızlık belası var okadar kiraz karpuza eriğe rağmen yuh yani bağırsaklar iyiden kafayı yedi

Afiyet olsun canım. Ben ne zaman iştahla yiyeceğim acaba özledim yahu istekli yemek yemeyi

Ayy benmde ya dun yediğim erikten dolayı karnim agridi artk ama tik yok yine limonlu suya basladim simdi kizimda ikn her sabah limonlu su iciyodum hem odemide alir cunku hep tuzlu yiyorum şiştim duba oldum

Ayy darisi bana insallah ben hep istahla yemek yiyom genelde ama bu bebis beni herseyden soguttu ya cok uzuluyom bisey yiyememekten canm istiyo ama yiyemiyim sonra yemek gorunce soguyom o yemekten ya gormek dusunmek bile istemiyorum
Benimki de o anlıkmış canım sonra yine döndük eskiye. Bilsem adamı sabahın 7sinde fırına yollamazdım

Günaydın güzel anneler Son bir kaç gündür midem cok rahat şükür. İştahım kapalı ama bulantı yok en azından. Şimdi de kasık ağrıları baya arttı. Hatta son 2 gündür gece uykumdan uyanıyorum birden giren ağrı ile. Bu sabah farkettim ki karnım büyümüş sanırım rahim büyüme esnasında yapıyor bu ağrıları resmen bir günde karnım çıktı şok oldum

Arkadaşlar günaydın. En son 7+3 kalp atışı için gitmiştim. Doktor tam 7 haftalık dedi. Bu cumartesi 9+4 olarak gidecegim. Doktorun bu hafta örnek veriyorum 10+4 deme ihtimali var mi. Yoksa ilk söylediği 7 haftaliga göre mi ilerler. Yani ultrason görüntüsündeki büyüme hafta hafta degisken olabilir mi. Biraz karışık mı anlattım bilemedim

Hafta hafta değişken olabilir canım

Ben dün ikili tarama için doktora gittim kızlar. Kan verdim. Bebişi gördüm çok şükür. Maşallah yolunda herşey şükürler olsun. Kan sonucuna sorunsuz çıkarsa 4 hafta sonra çağırdı. 4 lü tarama olcakmış. Folikasit hapını bıraktık artık. Progestronlada işimiz kalmadı dedi. Şükür

Eklentiler

• D4788C96-F3C8-4257-8004-BE44C35F5E6D.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…