2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallahh cnm darısı başımıza inş

kızlar bende dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür 3 boyutluda açtı eli hep yüzünde 2 hafta sonra gel ense kalınlığını ölçelim sonra 2 li yaptırırsın dedi? ama ense kalınlığı ölçmekle ikili aynı şey değil mi internette öyle yazıyor anlamadım.

değişken olabiliyor canım ben tam 7. hafta da gittim 7 haftalık dedi satla birebir uyuyordu ama dün 9+5 de gittim 10+2 dedi yani 4 gün fazla söyledi bi daha ki gidişim de yine satla uyumlu da olabilirmiş veya önden gidişat 4 gün değil 7 güne de çıkabilirmiş misal

Yarında ben gıdıcem hadı hayırlı olsun size sımdıden

2li testte hem ense kalinligi olculuyor hem de kan aliniyor canim

Aynı sey dıye bılıyorum kan alıyorlar ense kalinligina bakıp grafik le down sendromu var mı diye bakıyorlar dıye biliyorum bakim yarın kontrol de yapılacak bana bılgı verırım

Anladım canım. İnşallah benimde öyle olur yaaa . Öyle heyecanliyimki inşallah hepimizin tarama testleri, detaylı ultrasonlari da iyi gelsin inşallah.

Sizinle tarihler aynı sanırım. Sizdende güzel haberler alırız inşallah Benimkinde cinsiyet olarak ‘sanki Bi cisim var’ erkek mi ki acaba dedi daha erken dedi tabi hayırlısı canım inşallah
Ins gonlundekıdr canm bende yarın sıkıstırcam bakalım tahmin yapsın ablamları 2aylıkken soylems bana BISI demedi

Normalde sabah olur geçerdi şu saat oldu hala geçmedi. Suyu içiyorum artırayım bari Dr normal dedi umarım geçicidir hayattan soğutuyor

İnşallah geçer canım. Bedenimiz değişiyor. Kan akışı artıyor. Damarlar grnişliyor. Oksijen ihtiyacımız artıyor. Geçer inşallah bu günler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…