2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yarn cikar ozaman biz hastaneyi aradk doktorla konuştuk cok sukur hic bi sorun yok dedi sonuclar iyi cıkmış sende hayrli guzel haberler alırsın inşallah
Canım ikiliyi ben yaptirmayacaktim aslında ama şimdi yaptırmaya karar verdim icimde kalmasın. Ultrason ne kadar sürüyo tarama esnasında? Bebeği bolca görüyo muyuz :)

Canım ikiliyi ben yaptirmayacaktim aslında ama şimdi yaptırmaya karar verdim icimde kalmasın. Ultrason ne kadar sürüyo tarama esnasında? Bebeği bolca görüyo muyuz :)
Ya ilk doktorum baktı sonra baska yere gonderdi fazla sürmedi bi kac dakka baktı iyi dedi kan verdim çıktım hastanede toplam da yarm saat bile kalmadım benim oyleydi

Ya ilk doktorum baktı sonra baska yere gonderdi fazla sürmedi bi kac dakka baktı iyi dedi kan verdim çıktım hastanede toplam da yarm saat bile kalmadım benim oyleydi
benimde ultrasona bakmasi 5 dk falan surdu

Artık şu 3 - 4 ay geçsede sağlıkla büyütsek mutlu günler görsek testlerimizdehayırlısı ile sonuçlansa hamileliğimden bişey anlayamıyorum sabah kahvaltı yapıyorum saatlerce bulantı yaşıyorum.... Böyle onada faydalı olamıyorum sanırım anneme kızardım sen bana hamileyken hiç iyi beslenmemişsin ben hep hastaneye giderim hastalıklarımdan :) şimdi o bana diyor hadi iyi beslen diye ama yiyemiyorum malesef

İnsan yaşamadan bilemiyor değil mi?
cennet gerçekten anne gibi annelerin ayakları altında.
Şu süreçte bunu bi kez daha anladım

eslerimizede almah sabir versin benimkide adam okadar kafasina takmiski her an her dakika soruyo moden nasil uykudan gozlerini acar nasilsin diye sorar cok feci cekiyo benim mide bulantilarim birde sizdede oluyomu cikarinca koyu sari su cikariyorum normalmi buranin hesaplamasina subat annesiyim ama doktor ocak annesi olcaksin diyo yani bugun bizde 8 hafta olduk

Aa kısa sürüyomus ya bende uzun uzun göreceğiz diye sevinmiştim. Neyse sağlıklı olsun da hep görürüz nasılsa. Sonuçlarının ferahlatıcı olmasına da çok sevindim canım, darısı hepimize inşallah

İkili çok kısa sürüyor ilerleyen aylarda renkli ve ayrıntılı ultrasonlarda bol bol göreceğiz bebişi
Inşallah canım. Sağlıklı olsunlar da bol bol görürüz nasılsa. Insan özlüyor, merak ediyormuş. Benim ilk gebeligim ilk defa tadıyorum hepsini. Gerci ilki de aynı, digerleri de aynidir mutlaka.Rabbim bize bağışlasın evlatlarimiz

Sabah safra kusuyorsundur mide boş olduğu için. Bende bir kere oldu başkada olmadı olmasın da iğrenç bişey zaten. Erkeklere göre hava hoş benimki alıştı artık sıkıntılarımı söyleyince kafa sallıyor artık gıcık Dr a gidelim der bide mide bulantısına Dr ne yapacaksa ilaç verdi işte çekecez başka yolu yok bide geçen kusarken. Dikilmiş başıma niye kusuyor sun diye soruyor acaba niye kusuyor olabilirim kocacım

ben kendi esime odun derdim kusura bakma bacim seninkide benimkinden odunmus benimki yine soruyo uykudan gozlerini acdigi an nasilsin diye miden nasil oldu iyimisin

ben kendi esime odun derdim kusura bakma bacim seninkide benimkinden odunmus benimki yine soruyo uykudan gozlerini acdigi an nasilsin diye miden nasil oldu iyimisin
ay adamın elinden bişey gelmiyor napsın Dr a gidelim der zırt pırt ta gidilmez ki ama hata bende normal diyip duruyorum nazlanmayı bilmiyorum

Kızlar ben dün akşam kahve içmiştim sabahtan beri çarpıntı geçmiyor tetiklemiş olabilir mi kahve. Nor alde sabah okur geçerdi hala devam ediyor nefesim daralıyor. Dr normal demişti ama bu kadar uzun sürmesi de mi normal ki. Kahve etkili olmuş olabilir mi eğer öyleyse tövbe ağzıma sürmem

Benim de bugün kontrolüm vardı.Ultrasonda bakarken umarım plesanta ile ilgili yine sorun yaşamayız 20.haftada Riskli Gebelik Bölümüne göndereceğim zaten dedi.Demoralize etti sağolsun.Acaba plensantam yine kopar mi diye uykularımın kaçmasını istiyor sanırım.Ya da baska doktora gitmemi istiyor elinde kalmayayim diye...Halbuki o kadar rahat ve pozitifim ki..Bununla birlikte çarşamba günü oğlumu yoğun bakımdan taburcu edip evde bakimi denemek istiyor doktor.Pazartesiden itibaren 3 gün yoğun bakımda steril odada oğlumla kalacağız ve eğitim alacağım sonra da cihazlarimizi alip eve çıkacağız.Yogun bakımda 10.ayımıza girdik.Stres,heyecan,korku,sevinç herşey birbirine karıştı.Universiten ayrılmış bir riskli gebelik uzmanı buldum onunla devam edeceğim zaten merkeze sık gidip geleceğiz yapılacak öyle çok iş,alınacak o kadar çok şey var ki

ay adamın elinden bişey gelmiyor napsın Dr a gidelim der zırt pırt ta gidilmez ki ama hata bende normal diyip duruyorum nazlanmayı bilmiyorum
azucuk naz et sende bacim ben arada bir esim isden gelince ay midem yine basladi diyorum hah der ben eve geldim miden basladi ben yokken iyidin ben napim diyorum bebis babayi gorunce nazlaniyo demek

Valla bacim bende 2 kez icdim kahveyi oda neskafede deil turk kahvesi dikkat ediyorum icmemeeye ama misafir geldikce tek kalmasin diye icdigim oldu 2 kez bende bi sorun yapmadi sabaha gecer belki sabah doktorunuza danisirsiniz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…