2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Doktor konusu çok onemli ya benim ilk haftalarda gittiğim doktor beni çıldırtcakti nerdeyse duscek de duscek piskolojm bozuldu son 2 3 haftadr baska birine gidiyorum okadar iyi herseyi guzel bi şekilde anlatiyo ki çok memnunm
Gitme bence bidaha oraya rahatsız hissettiysen insallah bebisini saglikla alırsn kucagina canm

Ben hamile değilken bile kahve içtiğimde çarpıntım olur canım bu süreçte çarpıntımız olması normal ama kahve biraz daha tetiklemiş olabilir.

Allah yardımcınız olsun inşallah, kolaylıklar versin size

Kızlar günaydın ben dün bişey yaptım sitede anlatayım.bahsetmiştim memorial hastahanesinde bi doçente gidiyorum doktorum genel olarak iyi bi insan ama çok konuşmuyor iyi iyi diyip gönderiyor hani ben istyrum ki bakın şu kafası eli kolu neyse hiç bişey dediği yok bide ne bi tansiyon kilo takibi o da yok neyse 10+3 ilken gittim en son sedyede balayı gayet iyi dedi kalkabilirsin dedi kalktı kalkar kalkmaz bana oturmuş Amerika’da yapılan testlerden bahşediyor burda ikiliye hiç gerek yok bilmem ne ay bi gıcık oldum anlatamam tabi moralim bozuldu bişey mi gördünüz diyorum yok hayır ben herkese söylüyorum diyor ben de daha önceden tanıdığım normal bi hastahanede uzman bi doktor vardı yaşkı tecrübeli bi doktor onu aradım gel bakalım dedi neyse bahsettim hiç gerek yok önce ikili testi bi yapalım ona göre bakarsın dedi sonra ultrasona geçtik uzun uzun baktı ense kalınlığı 1.1 burun kemiği de iyi ama biraz erken daha dedi her yerini gösterdi bacaklarını boyunu burnu ağzı falan uzun uzun baktı çok mutlu oldum en azından biraz içim rahat etti tabi erken daha ama bi fikir vermiş oldu saolsun 150 lira verdim bi sürü konuştu adam anlattı meselea neler yemem gerektiğini anlattı neler yapmam gerektiğini uzun uzun anlattı öteki hiç bişey konuşmadı bunu yekûnu ye falan diye bilemiyorum kafam karıştı bu hafta bi düşünücem

Ben hamile değilken bile kahve içtiğimde çarpıntım olur canım bu süreçte çarpıntımız olması normal ama kahve biraz daha tetiklemiş olabilir.
Evet canım haklısın. Zor bir geceydi neyseki geçmiş umarım bugün olmaz kahve bir daha yanından bile geçmem kendimi iyi hissetmiştim bir kereden bişey olmaz dedim içtim.

İstediğin Dru bulmuşsun işte buna devam edersin canım. Benimkide çok konuşmuyor. Ben soruyorum cevap veriyor. Bazen takmıyorum bazende canım sıkılıyor. Ensesi normal çıkmış ikilinde normal gelir inşallah

canim o amerikaya giden test 2015 ilk gebeligimde yaptirmak zorunda kalmisdim ama benim cocugumda hem ense kalinligi riskliydi hem burun kemigi kucukdu hem bagirsakda parlaklik vardi riskli gordugu icin yaptirmisdi doktor elhamdulillah temiz cikmisdi

Migren taşı diye bi şey var hepsiburada da satılıyor yine atarlarda da vardır bi deneyin isterseniz ya da nane yağı

Aynen 11. Hafta erken aslında ama yine de söylüyorum ben dedi ilaçlarımı sordu tahlillerime baktı sağolsun ya ötekinin ağzını bıçak açmıyor iyi iyi diyip kaldırıyo beni sedyeden ondan sonra pat diye kanınızı Amerika’ya gönderelim bilmem ne diyo iyice sinir oldum bide bi sürü para veriyorum hani konuşsa Derim sorun değil ama bişey demiyo iyi diyo kaldırıyo mesela bebeğin hiç farklı yönden fotolarını çekmedi bu. Güne kadar hep aynı çekmiş bu doktor heryerini Çek iş işaret koymuş falan bilemiyorum anlamadım ben bu işi

Kızlar selam
Bana doktor ikili test için 11-14 haftaları arasında dedi. Ben 11+1’de gitsem olur mu? Yoksa 12+1’de mi gideyim? 11+1 ikili test için erken mi?

Kızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz
Aynı dert bende de var canım benimki günde 3 kez birde bu ay değiştirsin söyleyeceğim günde 1 kez olanlardan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…