2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla bacim bende 2 kez icdim kahveyi oda neskafede deil turk kahvesi dikkat ediyorum icmemeeye ama misafir geldikce tek kalmasin diye icdigim oldu 2 kez bende bi sorun yapmadi sabaha gecer belki sabah doktorunuza danisirsiniz yine
Geçmezse gidecem zaten çekilir gibi değil normal olduğunu biliyorum ama devamlı olması korkutuyor

Kızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz

Doktorunuzdan memnundunuz sanki. Endişeleriniz çok normal ama öyle güzel enerjiniz var ki burdan bile tecrübeleriniz ve kendinden eminliğinizle benim gibi sizden güç alan çok anne adayı vardır burda eminim Sağlıklı bir gebelik ve doğum sizi bekliyor bence çünkü sizde artık risklerin bilincindesiniz hamilelikle birlikte farklı bir süreci de yönetmek durumundasınız Kuzunuzun size ve ailesine ihtıyacı olacak umarım içinize sinen sizi sağlıkla sonuca ulaştıracak bir doktor bulursunuz

Kızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz
Alarm kur canım. Ben unutmamak ve hep aynı saatlerde içmek için alarm kuruyorum

beni normal zamanda bile etkiler hic ağzıma bile sürmüyorum.

Zorlu bir süreç sizi bekliyor, keşke çok güzel pembe bir tablo çizebilsek ama ben sizin içinizdeki pozitif gücün biraz daha ortaya çıkacağına inanıyorum.
Diğer doktorun söylediklerini boşverin geçmişten dolayı tırsıyodur. Perinatolog ile ilerlemek gerekiyor belki de.
Bu arada uzaktan birşey yapamayız belki ama en kötü ihtimalle yazarsınız paylaşırız.
Tüm iyi dileklerim sizinle...

Bu arada İstanbula dönerayak köyde bahçemizdeki yavru kedilerden birinin dişi geçti parmağıma. Eşim kızdı doktorum teyakkuza geçti, enfeksiyon hastalıkları doktoruna göründüm. İki yıl önce kuduz aşısı olduğumdan ve de kediye bahçede baktığımızdan bişey yapmadı.
O kadar kedi köpekle birlikteyim nasıl oluyor da tokdoplazma geçirmemişim hala anlamadım.
Midem tam felaket, bugün işyerimde bir ara kıvrandım. 50 kiloya düşmüşüm artık gidip serum almayı düşünüyorum

Karaciğer enzimleri yüksek olan bir hamiş vardı kimdi acaba o?
Doktorumdan memnundum evet,ama 10.haftada daha işin başında acaba birşey olur mu şeklindeki kendinden emin olmayan şüpheli yaklaşımı korkuttu tabi ki beni.Burda pek çok endişeli anne var onları doktorları sakinleştiriyor.Benim durumumda ise endiseli doktor karsisinda sakinleşmek tek başıma bana kalıyor.Hala pozitifim hicbir sorun olmayacak bebegimi saglikla kucagima alacagima eminim.Bir insani 2 kez yildirim carpmaz oyle degil mi?Bu durumda perinatolog ile ilerlemeye karar verdim.Sizlere güç ve enerji verebiliyorsam ne mutlu bana.Amacimiz birbirimize destek olmak.Herseyin yolunda ilerleyecegine tüm kalbimle inanıyorum.Minigimizi eve alalım,su akıp yolunu bulacak süreci profesyonel bir şekilde yönetebilirim umarım

Su an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzel
İnsallah... oglunuzun eve gelmesine sevindim ben... İnşallah şifa olursunuz kuzuya... Kesinlikle siz çok güzel yuruteceksiniz bu süreci öyle hissediyorum

Su an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzel

İnsallah... oglunuzun eve gelmesine sevindim ben... İnşallah şifa olursunuz kuzuya... Kesinlikle siz çok güzel yuruteceksiniz bu süreci öyle hissediyorum
Su an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzel bir annesiniz...çok degerlisiniz

Bende öyle yapayım dedim üzerine kalemin izi çıkmadı bugün saydım 8tane var yarın 7olmalı kağıda öyle yazdım artık çok saol cnm

Hani şu cd kaşemleri var ya. Onlardan aldım ben.tarihi yazdım. Ona göre alıyorum. Ben de srnin gibiyim. Ne zaman iyi hissedersem o zaman alıyorm hapı. Saatleri değişiyor yani bende de. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Canım ne güzel aynı vakitlerde içmen bile çok yararlıdır bende çok bulantı var onu içimde tutmak için farklı vakitlerde içebiliyorum
Anladım canım Allah kolaylık versin. Benim bulantim yok çok şükür ama burdaki annelere her gün dua ediyorum inşallah bir an önce kesilir bulantılarınız

Cnm bunu beğendim tam benlikkkk haplar neyin içinde anlayamadım bana tam böyle bişey lazım

Anladım canım Allah kolaylık versin. Benim bulantim yok çok şükür ama burdaki annelere her gün dua ediyorum inşallah bir an önce kesilir bulantılarınız
Allah razı olsun cnm inş bugünler geçer gerçekten zor bişey bulantı iştahta Yok kokudan bile bulanıyor neden oluyor acaba bilmiyorum cnm maşallahh deyim nazar değmesin çok şanslısın ne gzl hamileliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…