- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #6.601
Geçmezse gidecem zaten çekilir gibi değil normal olduğunu biliyorum ama devamlı olması korkutuyorValla bacim bende 2 kez icdim kahveyi oda neskafede deil turk kahvesi dikkat ediyorum icmemeeye ama misafir geldikce tek kalmasin diye icdigim oldu 2 kez bende bi sorun yapmadi sabaha gecer belki sabah doktorunuza danisirsiniz yine
Dikkat edin uzanin kendinizi yormayin sabaha kadar rabbim saklasin yavurunuzuGeçmezse gidecem zaten çekilir gibi değil normal olduğunu biliyorum ama devamlı olması korkutuyor
Canım İnan yaşamadan anlamıyorsun ne zor süreçmiş bilmiyodum yiyemiyorum bende ahhhh annemde hep derdi yiyemedim diyeİnsan yaşamadan bilemiyor değil mi?
cennet gerçekten anne gibi annelerin ayakları altında.
Şu süreçte bunu bi kez daha anladım
Doktorunuzdan memnundunuz sanki. Endişeleriniz çok normal ama öyle güzel enerjiniz var ki burdan bile tecrübeleriniz ve kendinden eminliğinizle benim gibi sizden güç alan çok anne adayı vardır burda eminimBenim de bugün kontrolüm vardı.Ultrasonda bakarken umarım plesanta ile ilgili yine sorun yaşamayız 20.haftada Riskli Gebelik Bölümüne göndereceğim zaten dedi.Demoralize etti sağolsun.Acaba plensantam yine kopar mi diye uykularımın kaçmasını istiyor sanırım.Ya da baska doktora gitmemi istiyor elinde kalmayayim diye...Halbuki o kadar rahat ve pozitifim ki..Bununla birlikte çarşamba günü oğlumu yoğun bakımdan taburcu edip evde bakimi denemek istiyor doktor.Pazartesiden itibaren 3 gün yoğun bakımda steril odada oğlumla kalacağız ve eğitim alacağım sonra da cihazlarimizi alip eve çıkacağız.Yogun bakımda 10.ayımıza girdik.Stres,heyecan,korku,sevinç herşey birbirine karıştı.Universiten ayrılmış bir riskli gebelik uzmanı buldum onunla devam edeceğim zaten merkeze sık gidip geleceğiz yapılacak öyle çok iş,alınacak o kadar çok şey var ki
Kızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz
Alarm kur canım. Ben unutmamak ve hep aynı saatlerde içmek için alarm kuruyorumKızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz
beni normal zamanda bile etkiler hic ağzıma bile sürmüyorum.Kızlar ben dün akşam kahve içmiştim sabahtan beri çarpıntı geçmiyor tetiklemiş olabilir mi kahve. Nor alde sabah okur geçerdi hala devam ediyor nefesim daralıyor. Dr normal demişti ama bu kadar uzun sürmesi de mi normal ki. Kahve etkili olmuş olabilir mi eğer öyleyse tövbe ağzıma sürmem
Zorlu bir süreç sizi bekliyor, keşke çok güzel pembe bir tablo çizebilsek ama ben sizin içinizdeki pozitif gücün biraz daha ortaya çıkacağına inanıyorum.Benim de bugün kontrolüm vardı.Ultrasonda bakarken umarım plesanta ile ilgili yine sorun yaşamayız 20.haftada Riskli Gebelik Bölümüne göndereceğim zaten dedi.Demoralize etti sağolsun.Acaba plensantam yine kopar mi diye uykularımın kaçmasını istiyor sanırım.Ya da baska doktora gitmemi istiyor elinde kalmayayim diye...Halbuki o kadar rahat ve pozitifim ki..Bununla birlikte çarşamba günü oğlumu yoğun bakımdan taburcu edip evde bakimi denemek istiyor doktor.Pazartesiden itibaren 3 gün yoğun bakımda steril odada oğlumla kalacağız ve eğitim alacağım sonra da cihazlarimizi alip eve çıkacağız.Yogun bakımda 10.ayımıza girdik.Stres,heyecan,korku,sevinç herşey birbirine karıştı.Universiten ayrılmış bir riskli gebelik uzmanı buldum onunla devam edeceğim zaten merkeze sık gidip geleceğiz yapılacak öyle çok iş,alınacak o kadar çok şey var ki
Doktorumdan memnundum evet,ama 10.haftada daha işin başında acaba birşey olur mu şeklindeki kendinden emin olmayan şüpheli yaklaşımı korkuttu tabi ki beni.Burda pek çok endişeli anne var onları doktorları sakinleştiriyor.Benim durumumda ise endiseli doktor karsisinda sakinleşmek tek başıma bana kalıyor.Hala pozitifim hicbir sorun olmayacak bebegimi saglikla kucagima alacagima eminim.Bir insani 2 kez yildirim carpmaz oyle degil mi?Bu durumda perinatolog ile ilerlemeye karar verdim.Sizlere güç ve enerji verebiliyorsam ne mutlu bana.Amacimiz birbirimize destek olmak.Herseyin yolunda ilerleyecegine tüm kalbimle inanıyorum.Minigimizi eve alalım,su akıp yolunu bulacak süreci profesyonel bir şekilde yönetebilirim umarımDoktorunuzdan memnundunuz sanki. Endişeleriniz çok normal ama öyle güzel enerjiniz var ki burdan bile tecrübeleriniz ve kendinden eminliğinizle benim gibi sizden güç alan çok anne adayı vardır burda eminimSağlıklı bir gebelik ve doğum sizi bekliyor bence çünkü sizde artık risklerin bilincindesiniz hamilelikle birlikte farklı bir süreci de yönetmek durumundasınız Kuzunuzun size ve ailesine ihtıyacı olacak umarım içinize sinen sizi sağlıkla sonuca ulaştıracak bir doktor bulursunuz
Canım ne güzel aynı vakitlerde içmen bile çok yararlıdır bende çok bulantı var onu içimde tutmak için farklı vakitlerde içebiliyorumAlarm kur canım. Ben unutmamak ve hep aynı saatlerde içmek için alarm kuruyorum
Bende öyle yapayım dedim üzerine kalemin izi çıkmadı bugün saydım 8tane var yarın 7olmalı kağıda öyle yazdım artıkÜzerine tarihleri yaz canım. Böylece içmediğin günleri en azından yatarken içip telafi edersin.
Alarm kur kuzum akşam saatine ben öyle hatırlayıp içiyorumKızlar bu folik asiti içtim mi içmedim mi hep unutuyorum okadar dalgınım ki fazla içmeninde yararlı olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan var mı aranızda napıosunuz
Su an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzelBenim de bugün kontrolüm vardı.Ultrasonda bakarken umarım plesanta ile ilgili yine sorun yaşamayız 20.haftada Riskli Gebelik Bölümüne göndereceğim zaten dedi.Demoralize etti sağolsun.Acaba plensantam yine kopar mi diye uykularımın kaçmasını istiyor sanırım.Ya da baska doktora gitmemi istiyor elinde kalmayayim diye...Halbuki o kadar rahat ve pozitifim ki..Bununla birlikte çarşamba günü oğlumu yoğun bakımdan taburcu edip evde bakimi denemek istiyor doktor.Pazartesiden itibaren 3 gün yoğun bakımda steril odada oğlumla kalacağız ve eğitim alacağım sonra da cihazlarimizi alip eve çıkacağız.Yogun bakımda 10.ayımıza girdik.Stres,heyecan,korku,sevinç herşey birbirine karıştı.Universiten ayrılmış bir riskli gebelik uzmanı buldum onunla devam edeceğim zaten merkeze sık gidip geleceğiz yapılacak öyle çok iş,alınacak o kadar çok şey var ki
İnsallah... oglunuzun eve gelmesine sevindim ben... İnşallah şifa olursunuz kuzuya... Kesinlikle siz çok güzel yuruteceksiniz bu süreci öyle hissediyorumKaraciğer enzimleri yüksek olan bir hamiş vardı kimdi acaba o?
Doktorumdan memnundum evet,ama 10.haftada daha işin başında acaba birşey olur mu şeklindeki kendinden emin olmayan şüpheli yaklaşımı korkuttu tabi ki beni.Burda pek çok endişeli anne var onları doktorları sakinleştiriyor.Benim durumumda ise endiseli doktor karsisinda sakinleşmek tek başıma bana kalıyor.Hala pozitifim hicbir sorun olmayacak bebegimi saglikla kucagima alacagima eminim.Bir insani 2 kez yildirim carpmaz oyle degil mi?Bu durumda perinatolog ile ilerlemeye karar verdim.Sizlere güç ve enerji verebiliyorsam ne mutlu bana.Amacimiz birbirimize destek olmak.Herseyin yolunda ilerleyecegine tüm kalbimle inanıyorum.Minigimizi eve alalım,su akıp yolunu bulacak süreci profesyonel bir şekilde yönetebilirim umarım
Su an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzel bir annesiniz...çok degerlisinizSu an kalbimden geçen ilk şey... Ne guzel
İnsallah... oglunuzun eve gelmesine sevindim ben... İnşallah şifa olursunuz kuzuya... Kesinlikle siz çok güzel yuruteceksiniz bu süreci öyle hissediyorum
Bende öyle yapayım dedim üzerine kalemin izi çıkmadı bugün saydım 8tane var yarın 7olmalı kağıda öyle yazdım artıkçok saol cnm
Anladım canım Allah kolaylık versin. Benim bulantim yok çok şükür ama burdaki annelere her gün dua ediyorum inşallah bir an önce kesilir bulantılarınızCanım ne güzel aynı vakitlerde içmen bile çok yararlıdır bende çok bulantı var onu içimde tutmak için farklı vakitlerde içebiliyorum
Cnm bunu beğendim tam benlikkkk haplar neyin içinde anlayamadım bana tam böyle bişey lazımHani şu cd kaşemleri var ya. Onlardan aldım ben.tarihi yazdım. Ona göre alıyorum. Eki Görüntüle 2650865 Ben de srnin gibiyim. Ne zaman iyi hissedersem o zaman alıyorm hapı. Saatleri değişiyor yani bende de. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Allah razı olsun cnm inş bugünler geçer gerçekten zor bişey bulantı iştahta Yok kokudan bile bulanıyor neden oluyor acaba bilmiyorum cnm maşallahh deyim nazar değmesin çok şanslısın ne gzl hamileliğin tadını çıkarAnladım canım Allah kolaylık versin. Benim bulantim yok çok şükür ama burdaki annelere her gün dua ediyorum inşallah bir an önce kesilir bulantılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?