2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhabalar kızlar bugun bızde kontroldeydik ikili tarama ıcın ultrason ile baya baktı Dr muz bas popo bel burun kol bacak hepsi ıyı gozukuyor sonra kan verdık bakalım haftaya sonuc cıkıcak ufak Bı cinsiyet tahminde aldık 12 +1 deyım darısı sız guzel annelerin basına sımdıden

Ayy öyle oluyor. İlk doğacak bebişlerden olacak seninki. Dr cinsiyet tahmini yapmadımı
Geçen cuma 2 li test icin gittim ben de sormadım o da söylemedi 2 temmuz da kontrlm var ozaman söyler heralde
13.haftadan haber verin bize.Mide bulantınız bitti mi?İştahınız ne durumda?Zaman hızlıca geçsin ve rahat rahat yemek yiyebileyim istiyorum.Hatta canım bir şeyler çeksin.Kilo vermekten yoruldum
Canım benim zaten cok sukur hic bulantım olmadı nerdeyse istahmda masallah hic doymuyorum 1 haftadr tek fark bellim fena ağrıyor oda doktor bu haftalarda olur dedi

Bende 13.haftayı bitirmek üzereyim ama ilk başta olmayan şikayetlerim gittikçe arttı Kağan Kocatepe nin videosunda 13buçuk hafta bittikten sonra 4. Aya girmiş okursunuz şikayetleriniz bundan sonra azalmaya başlar diodu bende son 10 gündür belki diye geri sayıyorum

Ben 2.li testi reddettim o stresi yaşamak istemiyorum benim arkadaşıma çocuk mongol dendi 9 ay o üzüntuyle saçları beyazladı çocuk sapasağlam doğdu o stresle yaşamakta çok zor

Maşallah size.Umarım böyle güzel güzel geçirirsiniz hamileliginizi

Hangi şikayetler arttı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…