Kıııızlarrr selam
Banlandığım için giremedim
hatta banlanırken ayyy yarın doktora gidecektim kızlara haber veremicem diye üzüldüm valla çok özlemişim sizi saatleri saydım
Gel geleliiiimmm bizim pıtırcığa dün doktordaydım sağlığı yerinde ense kalınlığı hamdolsun iyiydi cinsiyetini göremedim dedi ayy dedim nasıl olur bu hafta bakacaktık çok erken ama görememem normal dedi sonra çıktık oturuyoruz usg kağıdını çevirince arkasını eşim görmüş kız yazıyomuş eşim de hocam kız yazıyo arkada dedi
hoca panik oldu çünkü bize içerde süpriz hazırlanıyomuş tabii biz öğrendik
ben şoka girdim çünküm erkek istiyodum ve öyle hissediyodum inanamadım hatta dışarı çıktık hala şok halindeyim hani size sivilcem çıktı doktor erkek dedi demiştim ya beni yanıltmak için demiş evet siz haklısınız kızda sivilce çıkıyomuş
ben hala şoktayım rabbimden her şey sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez yeter ki rabbim acısını göstermesin
Kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bu bende inanılmaz panik yaptırdı ben kullanmak istiyorum dedikçe doktor ecopirine geçelim artık dedi o da hapı ama iğne kadar etkili değil bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum dün de mesaj attım bırakmak istemiyorum ailede pıhtılaşma sorunu var diye iğneyi bırakalım artık yazmış o konuda çok üzgünüm