2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya keşke bende gecen hafta sorsaydım heyecan korku bi tarafdan hc aklıma bile gelmedi gözün aydn bu arada canm sağlıkla alirsn insallah kucagına
Amiiinn canım inşallah sağlıklı olsunlar da gerçekten en önemlisi oymuş kız erkek kız erkek gittik geldik bi anlamı yokmuş evlat evlattır

Ama benimde bunda çok sivilcem çıkıyor biri sönüyor başka yerden çıkıyor sürekli sivilcem var hayırlısı bakalım benimkide kız mi.sağlıklı olsunda 2 oğlum var gönlümden geçen kız di.ama şu kanamalar öyle korkutuyorki beni artık cinsiyet düşünemez oldum

Bu şişe bitsin die bekliyorum bidaha başka alicam inşallah. 2li testi yaptiracakmisiniz varmı içinizde yaptırmak istemeyen ben yaptırmayı düşünmüyorum o strese hiç gerek yok gibi geliyor bana.
Bende yapmayacam canim kızımda seker yuklemesinden baska bisey yapmadim bunda da yapmam gerek yok yani hicbir sekilde almayi dusunmuyorum yani

Bende yapmayacam canim kızımda seker yuklemesinden baska bisey yapmadim bunda da yapmam gerek yok yani hicbir sekilde almayi dusunmuyorum yani
Bende aynı düşüncedeyim sanki birsey olsa hamileyken tedavisi varmı yok sadece down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar bu testlerde. Ne olursa olsun zaten aldırmayı düşünmem oyuzden strese de gerek yok.

Ben coraspin kullanıyorum 34. Haftaya kadar devam diyerek vermişti ilk doktorum sonra diğer doktorlarımda gerek yok ama başlamışsın devam et dediler
Pıhtılaşma sorunu var mıydı canım benim ablamda kuzenimde vardı önce ailede var diye verdi sonra cinsiyete kadar kullan sonra ecopirine geçeceğiz dedi o da aspirin sadece 150 mg ecopirin plasentanın gelişi için daha iyi demişti

Hayır ilk gebeliğim zaten sigara felan da kullanmıyorum kan değerlerimde bi anormallik yoktu diğer doktorlarımda genel olarak siz bilirsiniz dedi ya da madem başlamışsın devam et dedi sanırım ilk doktorum hemen hemen herkese veriyormuş ben sorduğumda da bebeğin Kılcal damarları çok ince olduğundan daha kolay besin gitsin diye demişti

Hoşgeldin tatlim. Seni cok iyi anliyom ilk gebeligimde bende kendimi cok alistirmistim erkege doktor kiz deyince aglamistim cok uzulmustum ama su an iyikide kizmis diyorum valla bayliyom prensesime ki eminim sende oyle olcaksin . Sen bide onun icin o ciculu bicili alisverisi yap bide baktikca hayran olcan o kiyafetlerine

Ağlayan bi ben değilmişim dünya çok kötü ben onu nasıl korurum bu kadar sapığın katilin içinde diye ağladım eşim zor susturdu gece de içime dert oldu allahım dedim sen bana bi hediye gönderdin beni affet ama içim rahatlamadı ayy çok günah ya anne olmak için o kadar yırtındım ne çok ağladım şimdiki şımarıklığıma bak rabbim affetsin beni

Evet şimdilerde herkese veriyolar faydası oluyo diyen doktor da var olmuyo diyen de var alışmıştım ama ben de sanki vurdurunca içim rahatlıyodu bakalım hap versiyonuna geçeceğiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Alisinca insan kendini nankor olalarak goruyo çünkü ilk gebelik icin cok ugrasmistim kalktim tovbe ettim sukur namazi kildim ve simdide de hep sukir ediyom iyiki de var.. rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun

Alisinca insan kendini nankor olalarak goruyo çünkü ilk gebelik icin cok ugrasmistim kalktim tovbe ettim sukur namazi kildim ve simdide de hep sukir ediyom iyiki de var.. rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun
Evet ya ben de yarın şükür namazı kılayım yine de içim rahatlamadı yasinle fetih suresini de okurum

Ben devam ediyorum canım.doğuma kadar kullanırız demişti doktorum 2 hafta var daha doktora gitmeme değiştirir mi bilmiyorum.10+5 teyim daha.
Var mıydı pıhtı sorunun kuzum bana daha ilk haftalarda cinsiyetini görelim aspirin türevi ecopirine geçeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…