- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #6.681
Çok mide bulantısı iştahsızlık yaşamadım ilk başlarda şimdi iştahsızlığım hat safhada Vicdanım rahat değil yiyemediklerim içinHangi şikayetler arttı???
Dört gözle o haftaları bekliyorum ben deÇok mide bulantısı iştahsızlık yaşamadım ilk başlarda şimdi iştahsızlığım hat safhada Vicdanım rahat değil yiyemediklerim için
Bel ve kasık ağrıları da aynı şekilde
Kasıklarımda ince ince sızılar olur geçerdi ama son 1 haftadır belirgin kasık/karın ağrısı var
Halsizlikte yaşamadım öyle ama son 1 haftadır kalkamıyorum hiç
Senin yerinde olsam hemen Baska Dr devam ederim snaa sormadan yapamaz ki şimdi o test şüpheli çıksa al sana stres sonra 3 lü istenucek stres ikiye katlanicak ki doğru sonuçlarıda vermiyor bu testler ben istemiyorum dedim Dr um sen bilirsin ben zaten isterse yapıyorum hastalarima dediKızlar ben doktoruma gıcık oldum ben ikili test istemiyorum dedim.neden falan diye sorguladı baya.ısrarla 3 kez istemiyorum dedim güvenilir değil dedim.o da tamam geç ultrasına bakalım dedi.neyse sonra bana kan ve idrar tahlilin var kan yerine git dedi.şimdi sonuçlara bakıyorum.ikili test de istemiş.sizce de yanlış değil mi?
Ay canım simit istedi okuyunca yarim sabah kahvaltıya aldirayim bariÜç haftadır ilk defa bu sabah iştahla uyandım, rüyamda simit yiyordum eşimi fırına yolladım işe gitmeden aldı geldi iştahla kahvaltı yaptım çok şükür. Özlemişim keyifle bir şeyler yemeyi. İnşalllah bugün güzel devam eder midem için
Yani istemedigin birseyi yapmasi doğru değil neden böyle birşey yaptı kiKızlar ben doktoruma gıcık oldum ben ikili test istemiyorum dedim.neden falan diye sorguladı baya.ısrarla 3 kez istemiyorum dedim güvenilir değil dedim.o da tamam geç ultrasına bakalım dedi.neyse sonra bana kan ve idrar tahlilin var kan yerine git dedi.şimdi sonuçlara bakıyorum.ikili test de istemiş.sizce de yanlış değil mi?
Rabbim gonlunden geceni hayirli zamanda nasip etsin insallahArkadaslar merhaba. Benim nu seferde düşükle sonuclaniyor. 2 gune vucudumdan kanamayla atarmisim. Kese bozulmus, sönmüş.
Sizler insallah sag salim yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.
2021 ocak ayinin guzel anneleri. Dualarim sizinle
Benimde 13 canm bi kac gundur fena bel ağrısı var bugün de sag kask agrm ara ara gelip gitti bana da sanki arttı gibi geliyoBende 13.haftayı bitirmek üzereyim ama ilk başta olmayan şikayetlerim gittikçe arttı Kağan Kocatepe nin videosunda 13buçuk hafta bittikten sonra 4. Aya girmiş okursunuz şikayetleriniz bundan sonra azalmaya başlar diodu bende son 10 gündür belki diye geri sayıyorum
Kıııızlarrr selam
Banlandığım için giremedimhatta banlanırken ayyy yarın doktora gidecektim kızlara haber veremicem diye üzüldüm valla çok özlemişim sizi saatleri saydım
Gel geleliiiimmm bizim pıtırcığa dün doktordaydım sağlığı yerinde ense kalınlığı hamdolsun iyiydi cinsiyetini göremedim dedi ayy dedim nasıl olur bu hafta bakacaktık çok erken ama görememem normal dedi sonra çıktık oturuyoruz usg kağıdını çevirince arkasını eşim görmüş kız yazıyomuş eşim de hocam kız yazıyo arkada dedihoca panik oldu çünkü bize içerde süpriz hazırlanıyomuş tabii biz öğrendik ben şoka girdim çünküm erkek istiyodum ve öyle hissediyodum inanamadım hatta dışarı çıktık hala şok halindeyim hani size sivilcem çıktı doktor erkek dedi demiştim ya beni yanıltmak için demiş evet siz haklısınız kızda sivilce çıkıyomuş ben hala şoktayım rabbimden her şey sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez yeter ki rabbim acısını göstermesin ❤ Kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bu bende inanılmaz panik yaptırdı ben kullanmak istiyorum dedikçe doktor ecopirine geçelim artık dedi o da hapı ama iğne kadar etkili değil bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum dün de mesaj attım bırakmak istemiyorum ailede pıhtılaşma sorunu var diye iğneyi bırakalım artık yazmış o konuda çok üzgünüm
Arkadaşımla haftamız aynı o da kız istiyodu onunki de erkekmiş ne istiyosak tersi çıktı artık arada bebeleri değiştiririzAyy sıpışşş
Kız mı olucak mış minmak
Ya ben de aşırı sivilcelendim.
Özellikle omuzlarım.
Ama varya kız derse doktor şok geçiririm
O kadar erkek fikrine alıştım ki
Hoş kız olsa bayıla bayıla isterim
Cicili bicili giydiririm
Ama hiç erkek yetiştirme tecrübem yok.
Abimin 2 kızı var.
Onlara çok bakmıştım
HHadi hyrlısı.
Benm de salı günü 2li test
Bakalım gösterecek mi kendini civcivim
Arkadaşımla haftamız aynı o da kız istiyodu onunki de erkekmiş ne istiyosak tersi çıktı artık arada bebeleri değiştiririzben de hatta kusunca ahh oğluş yine kusturuyo diyodum hep mavi takımlara baktım bizimki çok hareketliydi hatta hıçkırık tutmuş zıplıyordu çok güldüm ona doktor uygun pozisyonu zor yakaladı dans ediyo içerde galiba erkek dedi ayyy o zaman bile ohh erkek diyosunuz yani dedim ama kızmış ahhh rabbim yüreği evlat hasretiyle yanan tutuşan her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallahhh kimsenin kucağı boş kalmasın
Amiiinnn canım inşallahhhAmin amin inşallah
Hayrlısı ile göz aydınlığı vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Gerisi hiç önemli değil.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım.
Darısı en kısa zamanda bana inşallah
Gözünüz aydınKıııızlarrr selam
Banlandığım için giremedimhatta banlanırken ayyy yarın doktora gidecektim kızlara haber veremicem diye üzüldüm valla çok özlemişim sizi saatleri saydım
Gel geleliiiimmm bizim pıtırcığa dün doktordaydım sağlığı yerinde ense kalınlığı hamdolsun iyiydi cinsiyetini göremedim dedi ayy dedim nasıl olur bu hafta bakacaktık çok erken ama görememem normal dedi sonra çıktık oturuyoruz usg kağıdını çevirince arkasını eşim görmüş kız yazıyomuş eşim de hocam kız yazıyo arkada dedihoca panik oldu çünkü bize içerde süpriz hazırlanıyomuş tabii biz öğrendik ben şoka girdim çünküm erkek istiyodum ve öyle hissediyodum inanamadım hatta dışarı çıktık hala şok halindeyim hani size sivilcem çıktı doktor erkek dedi demiştim ya beni yanıltmak için demiş evet siz haklısınız kızda sivilce çıkıyomuş ben hala şoktayım rabbimden her şey sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez yeter ki rabbim acısını göstermesin Kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bu bende inanılmaz panik yaptırdı ben kullanmak istiyorum dedikçe doktor ecopirine geçelim artık dedi o da hapı ama iğne kadar etkili değil bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum dün de mesaj attım bırakmak istemiyorum ailede pıhtılaşma sorunu var diye iğneyi bırakalım artık yazmış o konuda çok üzgünüm
Benim o kadar erken başlamadı en net belirtim adetten 2 gün önce 2-3 gün boyu Hemen adet olacakmışım hatta oluyormuşum gibi çok şiddetli ağrı çektim ve bir iki gün öncesinde sağ göğsümde gece yatarken Ağrı vardı Adet günümden 2 gün önce yaptığım gebelik testi silikti adet tarihimi 1 gün geçince kan verdimKızlarrr iyi akşamlar
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.
Ya keşke bende gecen hafta sorsaydım heyecan korku bi tarafdan hc aklıma bile gelmedi gözün aydn bu arada canm sağlıkla alirsn insallah kucagınaKıııızlarrr selam
Gel geleliiiimmm bizim pıtırcığa dün doktordaydım sağlığı yerinde ense kalınlığı hamdolsun iyiydi cinsiyetini göremedim dedi ayy dedim nasıl olur bu hafta bakacaktık çok erken ama görememem normal dedi sonra çıktık oturuyoruz usg kağıdını çevirince arkasını eşim görmüş kız yazıyomuş eşim de hocam kız yazıyo arkada dedihoca panik oldu çünkü bize içerde süpriz hazırlanıyomuş tabii biz öğrendik ben şoka girdim çünküm erkek istiyodum ve öyle hissediyodum inanamadım hatta dışarı çıktık hala şok halindeyim hani size sivilcem çıktı doktor erkek dedi demiştim ya beni yanıltmak için demiş evet siz haklısınız kızda sivilce çıkıyomuş ben hala şoktayım rabbimden her şey sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez yeter ki rabbim acısını göstermesin Kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı bu bende inanılmaz panik yaptırdı ben kullanmak istiyorum dedikçe doktor ecopirine geçelim artık dedi o da hapı ama iğne kadar etkili değil bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum dün de mesaj attım bırakmak istemiyorum ailede pıhtılaşma sorunu var diye iğneyi bırakalım artık yazmış o konuda çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?