2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende 10+1 im bir süre devam edip bırakırız dedi doktorum... Mthfr genim homozigot... Bende hiç bırakmak istemiyorum... Bırakmayı teklif edeceğim nasip olursa...

Uyumadan önce yoğurt yemek sabah bulantisini azaltır yazıyor nette... Bunu denediniz mi kizlar...

Eklentiler

• IMG_20200619_225328.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 27
midesi bulanan arkadaslar sabahlari gozunuzu acar acmaz yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyin biraz sonra kalkip kahvaltinizi yapin.

Darisi bana 6 aylik gibi şiştim simdiden devamli uyku yorgunluk kendimi hasta gibi hissediyorum

150 mg kullanacam canım zaten onu da kesseydi kavga çıkardı
Riske atmazdı doktorun canım bi şey olmaz Allah’ın izniyle inşallah.görümcemin daha önce beyninin gözle alakalı kısmına pıhtı attı sonra hamile kaldı ona bile seninki gibi önce iğneyle başlayıp sonra aspirin türevi bir ilaçla devam etti.9 ayı sıkıntısız geçirdi çok şükür

Aayyyhhh inşallah kuzum valla 3 aydır evdeyim işe bile gitmiyorum bulantıdan kendime yemek bile yapamıyorum hep iyi olacak yavruma kavuşacam diye umut ettim inşallahhh güzel geçer hamileliklerimiz

Aayyyhhh inşallah kuzum valla 3 aydır evdeyim işe bile gitmiyorum bulantıdan kendime yemek bile yapamıyorum hep iyi olacak yavruma kavuşacam diye umut ettim inşallahhh güzel geçer hamileliklerimiz
Ya benim sende içime doğan hep kızdı nedense sağlıkla gelsin kuzucuk. İğne konusunda bende ehvam yapardım ama önce Allaha sonra druna güven sanırım hiçbir Dr hastasını riske atmak istemez bildiği vardır. Sivilce meslesesi bendede var alnımda baya çıktı göz kapağında bile çıkmış bakalıö benim sıpa ne çıkacak işin en heyecanlı kısmına yaklaşıyoruz

Bende ne hissediyon kiz merak ediyom cinsiyeti ama ilki gibi değil merakim aslinda . Basta erkek diyodum simdi ise kiz diyip kendimi alistiriuom sonra uzulmuyeyim die

Dr merak ettim nerdeydin sen maşallah cihazı iyiymis

Eşim de sürekli bak kız diye salma ha yemene dikkat et yine diyo ya evlat evlattır sağlıkla doğsun da inşallah tabii ki yerim. dr’um hep gebeliğime kıymetli gebelik diye bakıyo hemogram verdim ordaki trombosit değerime göre kesti allahtan kan sulandırıcı hapa geçtik tamamen bırakmadık başka doktora da sordum trombosit değerin gayet iyi bırakılabilir dedi ayyhh inşallah sağlıkla gelsin de yavru kuş başka bişey istemem

Dr merak ettim nerdeydin sen maşallah cihazı iyiymis
Bursadayım canım doçent dr mehmet aral atalay zaten herkes tavsiye etmişti iyi ki gitmişim genç, dinamik, çookkk bilgili, işini gerçekten seven Hastasını sahiplenen istediğin zaman ulaşabileceğin her sorunu kibarca cevaplayan bi doktor riskli gebelikler uzmanı da ayrıca benim de gebeliğim rahimin T olmasından dolayı risk grubuna giriyo güvenle gidilecek doktor bursadakilere tavsiye ederim.

Bende ne hissediyon kiz merak ediyom cinsiyeti ama ilki gibi değil merakim aslinda . Basta erkek diyodum simdi ise kiz diyip kendimi alistiriuom sonra uzulmuyeyim die
Ayyy ben ilk günden Kız olacak dedim şimdi erkeğe döndü hissim rüyaların etkisi olabilir tabi. Bugün rüyamda mavi çiçekli elbise giymişim oturuyordum. Sonra erkek bebek yıkadım lavabodan su alıyordum kovaya sonra vazgeçiyorum gel musluk altında kolay ulur burda yıkayım diyorum çok tatlı erkek bebek ti. Hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…