2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bn 4.aya girdim.
Doktorum omega başlattı
Yanında da hergün d vitamini alıyorum damla şeklinde.
Bende decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omegayı bi doktora sordum. İlaç yerine balık ya da semizotu yemenizi öneririm dedi. Kararsız kaldım kendi doktorum sadece kan ilacı verdi. Sağlık ocağı decaviti verdi

Bende decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omegayı bi doktora sordum. İlaç yerine balık ya da semizotu yemenizi öneririm dedi. Kararsız kaldım kendi doktorum sadece kan ilacı verdi. Sağlık ocağı decaviti verdi

Her balık yenmiyor biliyorsunuz hamileyken sadece hamsi gibi küçük birkaç balığı öneriyorlar. Şuanda da malesef mevsimi değil. Buzluktan yemek zorunda kalırız yersek de. Onun de omega değeri düşüyor. O yüzden kullanmaya başladım ben. Bi de imkanım oldukça ceviz yiyorum. Ceviz omega açısından çok zengin.
Semizotunu duymamıştım. Tam zamanları. Yemek lazım o halde. Ama Bn daha yeni yrni yemeye başladım. Hiçbir şey yiyemiyorum.

Normal yemekleri yedikte balık kaldı yemedik yağlı yemek bile hala yiyemiyorum. İnşallah balığın mevsimi geldiğinde yiyebilirim. Oğlumdayken haftada 2 gün yemiştim ha bir de ayva çok yedim gamzeli olsun diye şükür doğar doğmaz bakmıştım gaöimzesi varmı diye iki tarafta da minicik gamzemiz var bunda biraz geç kalırım ama yinede yerim inşallh

Allah korusun sen dua et her şey allahtan genetik problemler varsa tabii bebeklerde de çıkıyo ben de bir tane yapim kardeşi şu an düşünmüyorum içini ferah tut Sağlıklı beslen bebek stresten çok etkiler

Bende öyle leblebiyle besleniyordum resmen Semizotu güzel oluyo yoğurtlu salatası, ekşili yemeği lezzetli. Omega alıp almamak konusunda kararsızım o yüzden bebeğe faydadı olsun diye içmek de istiyorum ama doktor vermedi

Kizlar aç karnina semiz otu tüketmeyin şekeri düşürüyor... Ben geçen hafta açlığını bastırmak için semizotundan cacık yemiştim... Baygınlık geçirdim... Şekerinin dusmesine ve semizotuna bağladım... Tabi ben de bilmiyordum düşürdüğünü... Babam şeker hastası o söyledi...

canim cekti bayilirim semizotlu caciga icine nanede dogrucaksin imhhh Ama bilgi icin tesekkurler aklimizda olsun

Ayy ya o gamze ayva olayı gerçek mi
Ben de çok istiyorum gamzeli olmasını.
Bayılıyorum gamzeli çocuklara.
Ama daha yeni yeni yiyebilirim heralde ayva filan.

Ben de şuan malesef balık filan yiyemem. İçim asla kaldırmaz.

Ayy bende cok yiyodum ayva ama hicde gamzeli olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…