2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oğlumda hiç leke falan olmamıstı canım şimdi dudağımın üstü Çok kötü oldu resmen
Ya benim yüzüm berbat oldu kocaman sivilceler var dudağımın üstü kırmızı şeylerle doldu. Rüyamda hergün erkek bebek görüyorum kıza uzaklaştım nedense bendede oğlumdayken böyle değildi yüzüm

Olsa fena olmaz tabi herşeyden önce sağlıklı olsunda
Aynen sagliklj olsunda cinsiyet onemli değil . Son zamanlarda o kadar engelli bebek haberini duuyuuyom ki bi korkuyorum artk eskiden hep saglikli hayirli erkek olsun diyodum simdi sadece hayirli ve saglikli olsun diyorum bana yeterli

Aynen sagliklj olsunda cinsiyet onemli değil . Son zamanlarda o kadar engelli bebek haberini duuyuuyom ki bi korkuyorum artk eskiden hep saglikli hayirli erkek olsun diyodum simdi sadece hayirli ve saglikli olsun diyorum bana yeterli
Ben okumamaya çalışıyorum etkileniyorum. Allahım hem sağlıklı hem hayırlı evlat nasip etsin.

Allah korusun kuzum aklına getirme öyle şeyleri ne duysak çok etkileniyoruz ben de öyleyim ama Gelip geçsin kafana takma Strese girme sakın

banada d vitamini yazdi doktorum canim damla kucuk ekmek parcasina damlatip yiyorum ya sen nasil iciyosun

Direk ağzıma pıt pıt
Bazen kaldırmıyor tabi midem. 2 günde 1 aldığım da oluyor. Ama ekmek çok mantıklı. Daha önce aşırı düşüktü benim d vitamini. Kapsül kırıyordum ekmeğin üstüne. Ölye yiyordum

d vitaminim benimde dusuk cikti sende kac cikti canim 18 cikti bende en dusuk oran 20 yaziyodu sen hangi d vitamini kullaniyosun acaba yukselirmi acaba cok korkdum duauk oldugunu duyunca

Allah korusun kuzum aklına getirme öyle şeyleri ne duysak çok etkileniyoruz ben de öyleyim ama Gelip geçsin kafana takma Strese girme sakın
Etkilenmemek elde değil ki canim komsum hamile bebiginin kafasinfa sorun var gelinimiz dogim yapti oda basi su topluyo su an baska bi akrabamix var onunda kafatasinin beyincik kismi kapanmamis. Kalabalik aile seviyom normalde ben hani ucuncusunu bile dusunuyodum simdi bunu saglikli bir sekilde doğuram yeterli diyom bi daha hamile kalmaya korkuyim

d vitaminim benimde dusuk cikti sende kac cikti canim 18 cikti bende en dusuk oran 20 yaziyodu sen hangi d vitamini kullaniyosun acaba yukselirmi acaba cok korkdum duauk oldugunu duyunca

Benm önceden çok düşük çıkmıştı canım. Ahh 18 olsaydı 4 ya da 5 çıkmıştı. Doktor sonucu görünce bi yere oturttu beni. Nasıl kemiklerin kırılmıyor bu değerde dedi. Sonra işte o kapsülü kullandım 6 ay. Birinde ekmeğe sürdüm birinde kalçadan vuruldum.

Şuan ölçtürmedim. Ama doktorum türkiyedeki her insanda düşüktür değer. Al kullan dedi.

Benm önceden çok düşük çıkmıştı canım. Ahh 18 olsaydı 4 ya da 5 çıkmıştı. Doktor sonucu görünce bi yere oturttu beni. Nasıl kemiklerin kırılmıyor bu değerde dedi. Sonra işte o kapsülü kullandım 6 ay. Birinde ekmeğe sürdüm birinde kalçadan vuruldum.

Şuan ölçtürmedim. Ama doktorum türkiyedeki her insanda düşüktür değer. Al kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…