2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhabalar bugün kontrolüm vardı sadece kalp atışını dinledik kan filan aldı testler için 4 Hafta sonra görüşürüz dedi

Kesinlikle insan evinden tiksinir mi dün dışarda yedik nasıl iyi geldi açık hava eve gelince buhranlar başladı
Aynısı bana da oldu geçen eşimin dogum günü diye yemeğe cıktık. Hayatta bir sey yiyemem diyordum masada ne var ne yoksa sildim süpürdüm eşim bile şok oldu sonra eve dönünce yine aynı terane bişey yiyemiyorum evde pişen her şey midemi bulandırıyo

Ayy yok ben yine zorla yedim ilk defa tiksinmedim farkı o oldu.. Bu Akşam bulaşıkları toplamdan önce bir posta ağladım. Çok berbat bir his evdeki herşey canımı sıkıyor geçen gün eşim diyor parka in yürüyüş yap diye evin önündeki park bile midemi bulandırıyor başka yerler hoşuma gidiyor. Evden iyice soğumadan geçseydi bu garip hisler

Ben çıkarınca rahatlıyorum yemek yiyebiliyorum yoksa bi gram yiyesim gelmiyor ama bu prilam süper bişi içiyorsun 1gün rahatsın istediğini ye ama vicdanen üzülüyorsun tabi
Hadi yaa ben de bi danışayım bakalım doktorum tavsiye edecek mi? Evde 2 çocuk var tek olsam sorun değil bulantı olunca halsizlik iştahsızlık onlarla da ilgilenemiyorum en çok o üzüyor

Aaa bitek ben değilmişim bu durumları yaşayan evde herşey midemi bulandirmaya sebep

Ben çıkarınca rahatlıyorum yemek yiyebiliyorum yoksa bi gram yiyesim gelmiyor ama bu prilam süper bişi içiyorsun 1gün rahatsın istediğini ye ama vicdanen üzülüyorsun tabi

Ay kuzum ben de prilam aldım. Bi kere kullandım. Nasıl bir kafa yaptı sana anlatamam. Gece uyurken baygın olmam mı gün içinde baygın gezmem mi kafamın koyduğum yerde kalması mı

Bidaha almadım. Kusmak daha az yorucu geldi bana

Aynen sersem ediyor bi kere sabah içtim akşama kadar kafamı tutamadım bi de gece içtim sabah uyanamadım dahada içmedim çektim o kadar bulantıyı çocuk var evde uyuma lüksüm yok yalnız olsam akşama kadar uyu

Aynen sersem ediyor bi kere sabah içtim akşama kadar kafamı tutamadım bi de gece içtim sabah uyanamadım dahada içmedim çektim o kadar bulantıyı çocuk var evde uyuma lüksüm yok yalnız olsam akşama kadar uyu

Ah kuzum ya.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Biz çocuksuz bu haldeyken sizi düşünemiyorum.
Gercekten çok zor olmalı.
Ama geçicek inşallah bu günler de.

Hadi yaa ben de bi danışayım bakalım doktorum tavsiye edecek mi? Evde 2 çocuk var tek olsam sorun değil bulantı olunca halsizlik iştahsızlık onlarla da ilgilenemiyorum en çok o üzüyor
Cnm bnm doktorum verdi amaaa zorda kalmadıkçA içme dedi hatta kendim istedim bu hafta 2defa içtim çok zor gerçekten ben istifra ediyorum boğazım ağrıyor saatlerce ne bilim hayat çok çekilmez gibi bi hal alıyor bide iş var ki mala bağlıyorum orda kimseyle konuşmak istemiyorum haftaya da aynı olursa rapor alıp evde oturacağım hap tabiki çok zorlanmadıkça içilmemeli ...ama kesinlikle sende sor bide 2çocuk var diyorsun ben evde kendimle ilgilenecek hal bulamıyorum kolay değil inşşş çabuk geçer bulantılarımız içincede bulantı geçiyor minnoş iyi mi diye düşünüyorsun ‘’ iki ucu ....lu değnek’’ derler ya o hesap işte

Cnm vicdanen üzülüyorum bende içmek istemiyorum ama onu içince yemek yiyebiliyorum normalde uyku yapıo mu bilmiyorum ama içmeyince Daha fena oluyorum yinede içmeme taraftarıyım içmeyeceğim inş bebiş iyi olsun napalım ayyy kusunca çok fena oluyorum yaa ama napim minnoş iyi olsun

Canım sana çok erken söylemiş yinede kendini şartlama insan hemen alisio cünki bana ilk oğlumda 12 haftalik 100 de 99 kız dedi sonra pipiyi gördü sağlıkla gelsin
Hadi ya ayyy sağlıkla gelsin de inşallahhh ikisine de alıştık önce erkek olabilir dedi sonra kız dedi erkek çıkarsa garipsemem

Yiyorsun ayrı dert yemeyince ayrı bide bizim evde tek gündem cinsiyet acayip merak konusu 2 kız olunca malum Ben bulantılarla uğraşıyorum onlar eğlence peşinde

Ahh işte hepimizin bünyesi birbirinden farklı. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Bu günler de geçecek inşallah inanıyorum ben
Biraz daha sabır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…