2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim oğluma hamileyken çok sivilcem vardı tatlıyı da çok severdim bu sefer hiç tatlı istemiyorum varsa yoksa ekşi ama sivilcem hiç çıkmadı arada küçük pıtırcıklar çıkıyor ne olduklarını bilmiyorum çabuk geçiyor
Ben de çok merak ediyorum oğlumda 16 haftalıkken öğrenmiştim bunda mecbur yine o zamanları beklemem gerek bu hafta ultrason yapmadı dr

Ay cnm benimde kızımda hiç sivilcem.olmamisti bunda heryerimde çıktı yaa anlamdm gtti inan göğüslerim de bile değişik değişik soyulmalar oluyor kizimda çok geç öğrenmiştim cinsiyetini ama şimdide 14haftlikken gidicem bakalim.ins belli olur ve bı oğlum olur hayırlısı ile tabi önce sağlıklı

Kızlar Mrb 12 haftada doktoruma gittim ense kalınlığı 1,5 dedi normal olduğunu söyledi ama burun kökünden bahsetmedi size bu konuda açıklama yaptılar mi
Bende 12. Haftada gittim doktora ense kalınlığını söylemedi ama normal dedi. Burun kemiğini de gördüm dedi. Bence sizinde ense kalınlığına normal dediyse burun kemiğini görmüştür. Söylemeyi unutmuş olabilir. İkili test yaptırdınız mı

Maşallah ya cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış, darısı bizlere inşallah çok merak ediyoruz 3. Hamilelik olunca insan daha da merak ediyor.

Yiyemem diyordum ama bugün balık yedim ama çok canım istedi koca bir çuprayı götürdüm sonrası tabiiki bulantı ama soda ve sakizla rahatlıyorum ben. Benim 3 gebelik olduğu için sanırım karnım baya çıktı yanlar boş sivri bi karin şuanda

Günaydın kizlar Aşırı bi sivilcelenme yok .2 3 patladi gecti.Aşerme yok mide bulantısı yok çok şükür .Ben hep bel ağrısından muzdaribim. Tatliyla aram önceden de çok yoktu ama gebelikte belki biraz daha azaltmış olabilirim.Ama genelde herşeyi yiyorum. Acı ekşi daha fazla tabi .Önceden de aci mayhoş yiyecekler hoşuma giderdi. O yüzden bi kiyaslama yapamıyorum. Bakalim kiz mi erkek mi

buyuk ihtimal erkek olabilir canimben ilk gebeligimde fena belim agriyodu baslarda oglusum olmusdu simdi kiza benziyo benimkiderabbim hayirli saglikli evlatlar nasip et bizlere aminnnn

canim ilk gebelikse ortalama 4 ayda cikiyor gobus ikinci ucunculerde daha vabuk belli ediyo tadini cikarmaya bak

futbol takimi kuruyosun canim masallah saglikla gelsin annesi

hey maaşallaaahhhh valla 3 erkek ile cenneti garantiledin sanki rabbim sağlıkla kavuştursun canımmm valla 1 cocuga bile isim koymak zorken sen 3 tane erkek ismi sıradan git işte alfabede hahhah

ayy cinsiyetler konusunda cok heves ettim. bende cinsiyet belirtisi yok gibi, ama kız hissediyorum. yani karnım cıkmaya basladı yavastan sertleşti iyice, kese fasülye seklinde. bir iki sivilcem var yüzümde. başka ne belirtiler oluyordu ki? eşim kesin erkek diyor ben de neden bilmiyorum ama kız olduguna cok emin gibiyim hatta böyle kıyafet filan bakıyorum internetten hep kız bebek seylerine bakıyorum istemsizce

Kızlar benim sabah lekelenmem Oldu çok fazlaydı çok korktum gece 2 de uyudum ve o zamana kadar ağrım sızım kanamam bişeyim yoktu sabah apar topar hastaneye geldik bebek iyi kanama alanı var ecopirin vermişti ondan olabilir bebeğin konumu suyu iyi dedi proluton iğne yaptı Dinleneceksin dedi

Geçmiş olsun canım.. Sana ayaklanmak yaramıyor. Bırak işi gücü dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…