2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu fasülye kese nasıl oluyor canım benimki yuvarlak gibi üst kısmı hafif basık mantıken fasülye gibi ama emin değilim

Geçmiş olsun canım.. Sana ayaklanmak yaramıyor. Bırak işi gücü dinlenmene bak
Kan sulandırıcıdan olmuş galiba ya ona ara verdirdi olmadı iğneyle devam ederiz dedi haftaya perşembe belli olacak ooofff çok korkuyorum ya her anım böylr korkarak geçiyo

Çok geçmiş olsun canım. Ecopirin ne? Benimde en büyük korkum leke vsgünde kaç kez lavaboya gidiyorum korkumdan bilmiyirum

Ev işi falan yapmismiydin??? Bende kendimi artık iş yapmaya göre motive ediyorumve progesteron kullanıyor muydun?

Kizlar benim de sağ gogsumle karnımın olduğu yer de çok sertlik ve gerginlik var... Orası ne oluyor acaba??? Neden olabilir acaba

Ev işi falan yapmismiydin??? Bende kendimi artık iş yapmaya göre motive ediyorumve progesteron kullanıyor muydun?
Progestan kullanıyodum oksapar kan sulandırıcı kullanırken kanamam yoktu ne zaman ecopirine geçtik o zaman oldu ilk haftalarda da ecopirin kullanıyodum o zaman da kanama alanı oluşmuştu iş çok yapmadım hatta dün bayağı uyudum uzandım

Kızlar 2 kızımda da lekelenmem oldu hatta 2.de çok fazla oldu progestan kullandım. Ama busefer hamileligimin başından beri hiçbir leke görmedim.

ben de aynı şekilde acayip bel ağrısı çekiyorum son ayları düşünemiyorum nasıl olacak. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama insan merak ediyor

İğneyi bırakınca oldu demi. Bebişe bişey olmasında inşallah kanama alanı yok olur canım dikkatli ol
İğneden hapa geçince oldu bırakmayalım iğneyi diye çok dedim trombosit sayın iyi gerek yok dedi bir hafta ara verecem iğneye de hapa da haftaya karar verecek hangisine devam edeceğime

Kızlaarr selamm biz doktordan geldik ikili tarama yaptırdık cinsiyet Tahmini yapabilen varmııı

Eklentiler

• 25D63042-5B62-4E90-BF0B-86DBCE76E62E.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…