2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bir haftada en fazla 9-10 gun fazla cikar.Eger 1 haftada 2 hafta fark çıkıyorsa önceki haftanın ölçümü eksiktir.Noldu kapatmış mi bebiş arayı.
Pazartesi gideceğim canım. Herkeste öğrendi kimi kendi anladı, kimine söylemek zorunda kaldık. O yüzden telaşa düştüm biraz. Dua edin bana da ☺

bu haftada cinsiyet tomurcukları oluşmuyor.Tahmini mümkün değil.

Bende haftaya gideceğim 3 haftadır gitmiyorum büyümüştür baya..iğnenin bitmesini bekliyorum bitince gel demişti.. Heyecan yaptım. Cinsiyet öğrenen öğrenene ama pek hevesli değilim benim Dr hemen söylemez

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım benimde tahmini doğum tarihi 04.01.2021 12+4 günlük hamileyim cimsiyeti iki gün önce ikili testte öğrendik erkekmiş hayırlısıyla :)
Ne güzel.cnm.Allah analı babalı büyütsin ikili test ne zamn yapiliyordu tam.olarak hangi haftalarda yani cnm ben şehir disandymda ona gire gtmem lazım kendi doktoruma

Kızlar merhaba bazen diyorum su gibi geçen kafamı takmadığım bi hamilelik geçirsem .. Ama gerçekten ilk başlarda böyle değilken şimdi kafamı takabiliyorum tabi ki hayatta herşeyin hayırlısı ve herşey Allah'ın takdiri .. Kaç haftadır bulantılardan mahvoldum bugünde tak diye kesildi şimdi düşünüyorum minnoş iyi mi diye nasıl olacak böyle bulantısız hayat tabiki çok daha güzel yemek yiyebildim ama bu kezde o iyimi diye düşünmeden edemiyorum ...Daha kontrolüme 2 hafta var ...

9+3 te benim de bulantım kesilmişti... İki gün sorna efsane geri döndüsimdi de seyir ve zaman degistirerek devam ediyor ama eski yoğunluğunda değil... Pazartesi nasip olursa kontrolüm var, inşallah her şey yolundadirinsan düşünmeden edemiyor elde degil

Bence sakin olun.Ben de iki hafta ölü gibiydim evde.İlk hamileligimden daha ağırdim.Gunlerce yemek yemedim,su içmedim.Ama geçti bulantilarim.Gerci midem hala yemek almıyor ara ara bulanıyor ama olsun.Benim de kontrolüme Bir hafta var.Bir sey olmamıştır inşallah.Basta ben de acaba bir şey mi oldu diye gerildim ancak sakın olmak zorundayız.Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

İnşallah bebişler sağlıklıdır cnm herşeyin hayırlısı tabiki böyle daha güzel bulantısız mis gibi hayat :) Ama insan düşünüyor ne olduda kesildi diye benimde okadar çok var ki randevuma mecbur bekleyeceğim panik bir anne gibide davranmak istemiyorum senin kontrolüne çok az kalmış ne güzel...Doktor son kontrolümden sonra 4 hafta sonrasına randevu verdi.

Amin herşeyin hayırlısı olsun tabiki inşş sağlıklıdır insan öyle bulantısı olsa mutsuz oluyor yemek yiyemiyor böyle bulantısız olsa acaba iyi mi diye düşünüyor ama elden birşey gelmez herşey olacağına varır .. 2 hafta bekleyeceğim bakalım hayırlısı olsun çok teşekkür ederim Bugün maşallah deyim hiç bulanmadı çok şaşırdım yeterki o iyi olsun bende bulantısız yaşamı özlemişim:)

Ne güzel.cnm.Allah analı babalı büyütsin ikili test ne zamn yapiliyordu tam.olarak hangi haftalarda yani cnm ben şehir disandymda ona gire gtmem lazım kendi doktoruma
İkili test 11-14 haftalar arasında yapılıyormuş ben 12+3 ken gittim canım cinsiyetide öğrendik

İkili test 11-14 haftalar arasında yapılıyormuş ben 12+3 ken gittim canım cinsiyetide öğrendik
Hadi yaa cnm ay inş bende 10gun sonra gidicem bugün 12+1oldum olur dimi cnm geç olmaz yani inş bizde öğreniriz seninki erkekmis ne güzel bende çok istyrm bı kızım var bide oğlum olsa ne güzel olur inş Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı bı evlat

Kızlar dün bi perinotologa gittim 11+3 ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiğide var dedi iyi gibi bi sorun yok dedi asıl kontrolüm haftaya sizlerin nasıl çıktı iyi mi bu rakam

Kızlar dün bi perinotologa gittim 11+3 ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiğide var dedi iyi gibi bi sorun yok dedi asıl kontrolüm haftaya sizlerin nasıl çıktı iyi mi bu rakam
Benimki de 0,6 dedi ense boşluğu kalınlığına çok iyi demişti perinatologun muayene ücreti neydi kuzu formda 1000 tl diyenleri de okudum ben de gitmek istiyorum lekelenmem var

Benimki de 0,6 dedi ense boşluğu kalınlığına çok iyi demişti perinatologun muayene ücreti neydi kuzu formda 1000 tl diyenleri de okudum ben de gitmek istiyorum lekelenmem var
Azalma olmadı mı??? İnşallah hemen bitiverir insallahhhhh tanımıyorum seni ama duam seninle kardeşim... İnşallah kaygısız ve sağlıklı geçer hamileligimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…