2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim de 11+6 oldu hiç bir belirtim kalmadı artık doktorum çok normal bunlar dedi haberiniz olsunçok şükür riskli dönemi atlattık sayılır.kanamadı olan arkadaşım sen de hiç üzülme benim bi arkadaşım 4 ay kırmızı kanama oldu jühiç bişeyolmadı çok güzel bi oğlu oldu bizler buradayız sıkılırsan yaz

Yaa ne güzel. Ben bugün 13.haftaya kusarak girdim. Öyle ki normalde kahvaltıdan sonra kusmam. Bugün kustum

İnşallahh azalıp biter benim de.
Annem de 3.5 aylık olana kadar kusardım diyor. Sanırım ben de anneme benzemişim. Umudum 1 hafta sonra kusmadan günlük yaşama dönmek

Kahvaltıdan sonra kusma üç gündür bende başladım.. 11+2 yım...

Ayy inşallah düzelirsin 9 ay sürmesinde.. Benimde çoğu belirtim anneme benziyor. Onunda hep 3 ay sürmüş

Bende pazartesi gitcem Benimkide kesin söylemez emin olmadan

Benim işte 20 25 temmuz o arada gel bakalım dedi. Rutin kontrol yani. Ama 16 17 haftalık olucaz. İnşallah öğrenirim o zaman. Pek acelem yok aslında
Sağlıcakla göz aydınlığı olarak gelsin de...

Canım seninle hafta olarak aynıyız ve Benimde kahvaltı sonrası mide yanmam geçmedi. Ne yesem olmuyo. Karpuz çok kötü yapıyo. Ara ara akşamları çıkartıyorum. Ne zaman düzelcez nerde bu balayı ayı

Canım seninle hafta olarak aynıyız ve Benimde kahvaltı sonrası mide yanmam geçmedi. Ne yesem olmuyo. Karpuz çok kötü yapıyo. Ara ara akşamları çıkartıyorum. Ne zaman düzelcez nerde bu balayı ayı

Vallahi ya
Bulantısı geçenleri görünce çok gıpta ediyorum valla.
Allahım hayrlısı ile o günleri biz de görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…