2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bakarlar canim, inşallah yoktur ama öyle enfeksiyon gibi şüphen varsa hiç bekleme
Kaç gündür illac akıyo diyordum kokusuz du bugün kokmaya başlıyinca korktum biraz benimkini aradm ne hastane meraklisisn dedi sinirlerim tepeme cıktı gitmedim bakaym yarn devam ederse bi akıntı yüzünden gitcem bebgide gorurum bu sayede

Kizlar maden suyu iciyormusunuz??? Benim sindirimin çok yavaş içsem rahatlarmiyim acaba yoksa daha çok sabah migdemde gaz yapar mı sizce?
Ben hergun bitane iciyrm normlde çok içerdim ama.simdi 1tane iciyrm günde doktorum da hergun icebilirisn bitane demişti

Kaşıntı kızarıklık varmı cnm
Yok kaşıntı suan ama beyaz boyle pütürlü sulu bisey geliyo midesi bulanan varsa ozur dilerim sürekli iç camasrmi degistriyorum ya sabah baktm biraz kokuyo gibiydi progestani fitil olarak alıyorum ya o yapiyo ya da onu fitil olarak kulanırken enfeksiyon oluştu bilmiyorum canm

Çok tşk ederim evet yaptırdım ama sonucun çıkmadı daha inşallah iyi çıkar siz kaç haftaliksiniz

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım benimde tahmini doğum tarihi 04.01.2021 12+4 günlük hamileyim cimsiyeti iki gün önce ikili testte öğrendik erkekmiş hayırlısıyla :)
Ay ne kadar çabuk ogrenmissiniz ya süper Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin darısı bizim başımıza

Canım seninle hafta olarak aynıyız ve Benimde kahvaltı sonrası mide yanmam geçmedi. Ne yesem olmuyo. Karpuz çok kötü yapıyo. Ara ara akşamları çıkartıyorum. Ne zaman düzelcez nerde bu balayı ayı
Canm mide yanmasinda yrdiklerine dikkat etmen gerek baharatli seyler falan yeme mayalılar da mide yanmasjna neden oluyo. Cok kotu isen midr surubu al bitane evde bulunsun yada dondurma yogurt iyi geliyo .. dolaptan ictigin iki uc yudum süt de iyi gelir mide yanmasina ... ilk gebeligimde cok çektim mide yanmasindan insallah bunda o kadar olmaz

Canim progestandandir o oyle beyaz pütürlüluk bide akinti artiyo zaten ben kullanmiyomda surekli ic camasiri degistiryom akintidan dolayı

Kaşıntı ve kızarıklık önemli enfeksiyon belirtisi ondan sordum yinede mutlaka görün Dr a ihmale gelmez aşağısı

Ay ne kadar çabuk ogrenmissiniz ya süper Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin darısı bizim başımıza
Evet hemen gösterdi valla naz yapmadı sağolsun:) amin canım darısı tüm anne adaylarımıza :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim alalım kucağımıza inşallah :)

Geçmişi biraz okudum da sizler de bulantılardan baya şikayetçisiniz kızlar. Ben de aynı dertyen muzdaribim. Ve 5. Haftadan beri bulantı ilacı kullanıyorum. İçmezdem hayat devam etmiyor sanki sürekli lavabodayım. Çalıştığım için de zor oluy8t. Sürekli bulantı ilacı içmek de zarar vereecek bebeğe diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…