2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar sabah kanamam arttı öyle ki iç çamaşırım dolmuştu yine koşa koşa acile geldim bitsin artık bu günler
Böyle durumlarda 1 2 gün hastanede kalmak iyi oluyor aslında muhtemelen bırakmaz doktor seni.benim kanamam başladıktan sonra 2 gün çok yoğun sonraki 2 günde normal adet kanaması gibi toplamda 4 5 gün kırmızı kanamam oldu korkma sonra kahverengiye döndü.kan kaybından başım dönüyordu artık

Bende dün doktora gittim bizimki kapattı bacağını göstermedi cikolatada yemiştim aslında ama öğrenemedik cinsiyeti ama kanama alanim biraz daha iyiymiş az bişey küçülmüş dedi doktor

Kanamalar kaçıncı haftaya kadar sürüyor ki bunun bitti bi hafta yok mu

Kızlar günaydın birşey danışacaktım size dün alt komsuma indim klima acıktı ama onunda bebeği olduğu için düşük seviyede çalısıyordu birde hiç yemediğim bi tür ymek tarzı vardı onu falan yedim ama biraz beğenerek yedim aslında. Gece yatasıya kadar bişeyim yoktu göğsümün altındaki boşluktaki ağrı haricinde. Gece 10 defa kavaboya kalktım bide bu sıcakta titreyerek uykumdan uyanıp yorgana sarıldım. Normalde benim hiç midem bulanıpta kusmadım şimdiye kadar ama 12. Haftaya girdiğim günden beri iki üç günde bir sabahları sarı safran kusuyorum( mideniz bulanmasın özür dilerim) ağrıca felaket belim ve bacağım ağrıyor yerimden kalkamıyorum karnımın içide ağrıyo bazen ya

Kanamalar kaçıncı haftaya kadar sürüyor ki bunun bitti bi hafta yok mu
7.haftada yogun kanamam oldu sonra her gün leke leke devam etti 10.haftaya kadar 10.haftada tekrar yoğun kanamam oldu yine leke halinde devam etti 13.haftadayim daha 1 haftadır leke görmüyorum ama içerdeki kanama alanı hala var ve var olduğu sürece heran kanama olabilir bende çok korkuyorum kanamam olur diye

Çok azaldı. Hafif oluyor bu gece biraz fazlaydı uykuya verdim kendimi unutayım diye. Niyeyse gece gündüzden fazla oluyor mide boş ondanmı acaba. Bitecek inşallah yavaş yavaş. Dr önerdiyse ilacı iç canım zararlı olan bişeyim vermez drlar.

kızlar benim ellerimde turuncu lekeler çıktı
sizde de oldu mu hiç?
doktoruma sordum dermataloga görün dedi onun da bir fikri yok korktum

Kızlar bisey sorcam size 1 haftadr kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Sürekli bebege bisey mi oldu düşüncesi delircm bisey olmus olsa kanama leke ağrı falan olurdu degilmi 14+1 suan çok şükür hic biri yok ama ben bu dusunceden alamıyorum kendimi

Balayı donemindesin bence tadını çıkar cnm düşünme bişey olmamsitr bebeğe bende hissetmiyecegim günlere gelmek istiyorum artık bulantılardan ağrılardan hamileliği yasayamiyoz güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…