2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım gecmis olsunn ya neden oluyo bu kanamalar doktor bisey demiyor mu allahn izniyle atlatırsn insallah üzme kendini dualarm seninle .
İlacı değiştirdik ondan oldu sanırım sol arterde kanama var kanama alanı azalmış ama kanamam bitmiyor doktor da anlamadı kan sulandırıcıyı kestik her yolu deniyoruz allahtan bebek iyi çok şükür

İlacı değiştirdik ondan oldu sanırım sol arterde kanama var kanama alanı azalmış ama kanamam bitmiyor doktor da anlamadı kan sulandırıcıyı kestik her yolu deniyoruz allahtan bebek iyi çok şükür
Doktor eski kanin geldiğini soylemiyomu benim olduğunda korkma yeni bi kanama degil falan diyorlardı gozlem altındasn simdi zaten korkma canm rabbim saglikla kucagına almayi nasip etsin inşallah

Doktor eski kanin geldiğini soylemiyomu benim olduğunda korkma yeni bi kanama degil falan diyorlardı gozlem altındasn simdi zaten korkma canm rabbim saglikla kucagına almayi nasip etsin inşallah
Yok kuzucum eski yeni bişey demedi kanama alanı azalıyor dedi doktor da çok yoğun doğumdan doğuma koşuyo hastanede olmam daha iyi sanırım

Sakin ol canım hastanede olman daha iyi kon trol altında olursun. Morali bozma bebeğin kese içinde mutludur eminim
Sabah ayak ayak üstüne atmış uyuyodu hanımefendi ayy dedim bu niye hareket etmiyo dürttükte uyandırdık rabbime sonsuz şükrediyorum ona bişey olsa napardım allahım herkesin bebeğini ona bağışlasın inşallah

Canim üşütmüş olabilirsin, doktoruna danış bence nolur nolmaz. Ben de bugün 12.haftaya girdim. 1 hafta önce göğüs dolgunluğum falan azaldı, 2 3 gün önce de hiç bulanmayan midemde sorunlar basladi. Doktora gitmedim ama inşallah her şey yolundadır. Belki de normal biseydir

Canim dualarım senle ve bebeğinle. Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak

Doktora gidersen yaz canim. Ben de senle aynıyım biliyosun. Bi kaç gündür mide bulantısı başladı bide iyice iskillendim ama Perşembe randevumu bekliyorum israrla. Rabbim bebeklerimizi korusun
Bende perşembeye kadar durayım diyodum ama iyice paronayaga bagladm gece gunduz aklımda bide progestan fitil kulaniyorum sanırım enfeksiyon gibi bisey oldu anlamadm okadr dikkat ettiğimde halde acil bakar mi acaba

Bende perşembeye kadar durayım diyodum ama iyice paronayaga bagladm gece gunduz aklımda bide progestan fitil kulaniyorum sanırım enfeksiyon gibi bisey oldu anlamadm okadr dikkat ettiğimde halde acil bakar mi acaba
Bakarlar canim, inşallah yoktur ama öyle enfeksiyon gibi şüphen varsa hiç bekleme

İnşallah daha olmaz da sağlıkla korkusuz bi şekilde geçer gebeliğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…