2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de internetten baktım kaynak iyiydi ama yine de araştırayım

Cnm bnmde eskisi kadar çok değil bazen artıyor ağrımda azalmıştı sıkıntı yok panik yapma

Kaçıncı haftada kanama olmuştu acaba? Doktor bir şey dedi mi sebep olarak? Benim de 7+3 te çok kanamam geldi doktora gittiğimde kalbi atıyodu ama çok korkuyorum ilk baş açık kırmızıydı şimdi kahverengine doğru döndü

Benim de 7. Haftayım ve kanamam oldu. Düşük tehtidi dedi doktor daha 4 ay önce düşük yaptım yine 7. Haftada çok korkuyorum. Senin kanama neden olmuştu ve nasıl durdu?

Ben ilk gebeligimde 21.haftada,ikinci de 18.haftada hissetmeye başlamıştım.Kelebegin kanat cirpisi gibi..Bunda da ortalama 16-18.haftalarda hissederim muhtemelen.Sizinki pek erken olmuş gerçekten maşallah
Bebek 1 hafta önden gidiyor belki onun etkisi olabilir bide çok zayıfım zayıflar erken hisseder derler ya.

Ben de hala yüzüstü uyuyorum. Doktorum karnın büyüyünce zaten uyuyamayacaksn istesen de dedi. En sağlıklısı solaymış zaten de yatabilene :)

Benim de 7. Haftayım ve kanamam oldu. Düşük tehtidi dedi doktor daha 4 ay önce düşük yaptım yine 7. Haftada çok korkuyorum. Senin kanama neden olmuştu ve nasıl durdu?
Birden kan boşaldı ne olduğunu bende anlamadım dedim düştü heralde çünkü katıydı kanamam parçalar vardı.ama çok şükür bebek iyiydi kalp atışları vardı doktor çok umutlu degildi ama.dinlendim elimden geldiği kadar kalkmamaya çalıştım öyle olduğu halde 3 hafta sonra yine kanama oldu.benim kanama kanama alanından kaynaklanıyor.ama o kanama alanı neden oluşuyor bilinmiyor.aslinda hep aynı tedavi uygulandı 3 güne bir pruluton iğne sabah akşamda progestan hala kullanıyorum.ama 2.yogun kanamadan sonra doktor pruloton yerine progestan iğne verdi 5 gün boyunca hergun vurundum sonra pruluton a geri döndük onun mu etkisi oldu bilmiyorum kesildi çok şükür lekelenme.

Eğer sağlıklıysa yaşayacağı ömrü nefesi varsa inşallah durur tutunur dedim hep moralini yüksek tut inşallah rabbim bebeğini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun sana.bende de hala risk devam ediyor inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur bize

Kizlar hamile giyimi nerden alıyorsunuz??? Hamile pantolonu ve iç camasiri istiyorum...pantolonun bacaklarının dar olmasını istemiyorum ama internette bulamadım. Dışarı çokta çıkamıyorum...ve en önemlisi normalde 48 bedenim... Bedenime uygun nerelerden bulabilirim ki...

Bunu ben de çok merak ediyorum. Biraz araştırdım ama büyük hamile beden yok gibi duruyor. Instagramda sayfalar var artık bedenimizden büyük alıp giyeceğiz gibime geliyor maalesef

Ben daha almadım.. Lcw nın İnternet sitesine bakabilirsin değişim iadede sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…