2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim 2 gün önce kanamam oldu kalp atışı vardı. Şimdi azaldı kahverengiye döndü pruloton ipne verdi haftada bir. Progestan hap ve progestan vjinl jel kullanıyorum. Senin bebeğin iyi dimi şimdi

İnşallahhh inşallahhh mevlam her anneyi evladına kavuştursun ayırmasın inşallahhhh

kızlar merhaba daha oncede bahsetmiştim doktorum nistyrum test diye bişeyden bahsetti bugün fiyat aldım 4000 TL dediler aranızda fiyat alan var mı normal ikili içinkan verdim bugün ama bunu da bi sorayım dedim
Canım memorial da bana 2500 dediler. Anlaşmalı birkaç laboratuvar varmış. 2500 den başlıyormuş amerikaya göndermek icin

Benim 2 gün önce kanamam oldu kalp atışı vardı. Şimdi azaldı kahverengiye döndü pruloton ipne verdi haftada bir. Progestan hap ve progestan vjinl jel kullanıyorum. Senin bebeğin iyi dimi şimdi
Çok şükür bebek iyi inşallah kanama alanimda biterse rahatlayacagim.alinabikecek tüm önlemleri almış doktorun sen rahat ol inşallah yat dinlen kalkmamaya çalış elinden geldiği kadar

Yiğenim bana lcw den ince hamile pantolonu be tşirht almış geçen gayet te güzeller canım bi bak istersen sende internetten

Kizlar 1/5000 çıkmış ikili test sonucumDr problem yok dedi, yok demiben yıllardır hep problemlerle savastigim için hala inanamiyorum, hamile olduğuma, su an bu aşamaya geldiğinerabbim şu günlerde kim umutsuzsa ona da sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah...

Yiğenim bana lcw den ince hamile pantolonu be tşirht almış geçen gayet te güzeller canım bi bak istersen sende internetten
Bakıyorum canım ama bedenim 48bedenime uygun bulamıyorum, birde paçaları dar olsun istemiyorum.... Eşim razı olursa kendim mağazaya gidip bakmak istiyorum aslında... İse başlayacağım ise pijamayla gideceğim yoksa

Tabiki de yok gözün aydn canm

Bugünlerde hayırlısıyla geçecek kuzum inanıyorum gezemediğin 2 ay olsun yeterki minnoş sağlıkla gelsin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…