2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum benim dediğim de tüm hastalıklar arstırılıyormuş o yüzden sanırım bu şekilde
Tüm hastalıkların araştırıldığı testler 3.000 dolardan başlıyor canım ve sonuçların gelmesi 3 ayı buluyor.Sana 4000 TL ye tüm genetik hastalıklara bakıyoruz demislerse alenen yalan söylemişler.Oyle bir sistem olsa herkes yaptırır kuzum.Yoğun bakımlar nadir genetik hastalığı olan çocuklarla dolu.Nifty nin standart fiyatı 2250 TL-4000 TL fiyat farkı gönderdikleri ülkeye ve labarotuvar farkina göre değişiyor.Tıpkı her hastanenin muayene ücretinin farklı olması gibi.Ben onceki gebeligimde yaptirdim 6 adet genetik hastalığa bakılmıştı tecrübe ile sabittir.Sen Antalya dasın bildiğim kadarıyla benim arkadaşım 4000 TL ye yaptırdı senin gibi.Ben 2250 TL ye buldum biraz daha araştır istersen.Test aynı test fazla ödemene gerek yok

Kızlar kanama yaşayanlar genelde bunu ilk hamileliklerinde mi yaşadı? Herkes ilkinde normal takma diyor ama bilemiyorum

Bugünlerde hayırlısıyla geçecek kuzum inanıyorum gezemediğin 2 ay olsun yeterki minnoş sağlıkla gelsin üzülme
Kuzu gezmek tozmak umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun zaten düşkün de değilim kırk yıl çıkmasam sıkıldım demem yeterki rabbim yavruma nefes versin

Canım otizime bakılıyo mu peki

Canım otizime bakılıyo mu peki
Hayır canım otizmin önceden tespiti mümkün değil.Otizm tamamen genetik bir hastalık değil zaten.Kanser gibi Allah korusun..Genetik de olabiliyor ,çevresel faktörlere de bağlı olabiliyor.Genellikle sonradan oluyor zaten.Ben sormuştum otizmin anne karnında tespiti hicbir şekilde mümkün değil demişlerdi.Genetik yatkınlık testleri var ama onlar da çok pahalı ve meşakatli testler ki doğumdan sonra yapılıyorlar

Bugün ben de gittim ikili test için çok şükür ultrasonda bi sıkıntı görmedi. İnşallah kan testi de iyi çıkar. Bu sefer başka bi doktora gitmiştim cinsiyetle ilgili hiç bişey söylemedi ya ben de sağlıklı olsun heyecanından unutmuşum sormayı. Gerçi 10. haftadan bi erkek tahmini var ama şimdi bi ay nasıl bekleyeceğiz bakalım.
Bide doktor artık yüzüstü yatmayı bırak bebeğin kemikleri gelişmeye başladı sıkıntı olmasın dedi.

Kuzu gezmek tozmak umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun zaten düşkün de değilim kırk yıl çıkmasam sıkıldım demem yeterki rabbim yavruma nefes versin
Canım uzulme gecek insallah beni de biliyon her gun hastanedeydim 2 aydr surekli yatıyordum su 1 2 haftadr düzeldi senin de geçecek inşallah

Anladım canım tesettür giyim satan mağazalarda genelde o pantolonlardan oluyo sanırım geniş geniş rahat olur onlar

Merhaba hadi tahmin yapalım 13gmhaftalik bugün ikili testi verdim herşey yolunda eli kolu durmuyor kuzumun tahmin kesin değil dediği için bişey demiyorum bakalım siz ne diyeceksiniz
Çok anlamam ama erkek gibi geldi sağlıklı hayırlı olsun inşallah

kızlar slm bu halsizlik ve uyku hâliyle başedemiyorun. İşyerinde uyumamak için kendmi o kada zor tutuyorum ki. Sabahları yataktan kalkıp hazırlanmak tam bit eziyet oluyor . Nasıl atlatırım ? Var mı benim gibi olan

Var canım öğlenleri 3 saat uyuyorum nerdeyse yoksa duramıyorum

Ben de aynı durumdayım 24 saat uyusam yetmicek gibi. İşyerinde öğlen aralarında uyuyorum bir de bazı saatlerde müdürümden izin aldım istirahat ediyorum başka yolu yok yani. Zaten anlayış göstermese rapor alırım o yüzden anlayış gösteriyorlar şükür.

Ve bende bir çoğunuzun bahsettiği gibi bel ağrısından şikayetçiyim

Benimde oyleydi canm 12 haftadan sonra eski haline döndü ki beni öldürsen gündüz uyuyamazdm 2 ay hep yattm

İmkanın varsa izin ya da rapor al... O haftalar ben başımı dik tutamıyorum, uzansam bulantım oluyordu...aile hekimi raporda kolaylık sagliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…