2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ay kizlar bugun temizlik vardi evde cok yoruldum temizlikci annem ben bi evin temizligini bitiremedik Heeerrrr yerim agriyor

2 gün öncesine kadar bende öyleydim canım devamlı yatıyodum kolum kalkmıyodu valla ama çok şükür geçti bide çalışıyomuşsun Allah kolaylık versin bian önce geçer gider inşallah

Canım uzulme gecek insallah beni de biliyon her gun hastanedeydim 2 aydr surekli yatıyordum su 1 2 haftadr düzeldi senin de geçecek inşallah
Evet ya tam seninki geçti dedik benimki çıktı şükür şu an da geçti kanama leke yok yarın kontrolümü var inşallah mutlu döneriz evimiZe

Evet ya çok pahalı testler ama araştıcam kuzu ben de istiyorum gerçi haftalar sürüyomuş gelene kadar doğururum heralde

Kız bebek daha çok uyku yaparmış doğru bir bilgi midir ki?
2 gün öncesine kadar bende öyleydim canım devamlı yatıyodum kolum kalkmıyodu valla ama çok şükür geçti bide çalışıyomuşsun Allah kolaylık versin bian önce geçer gider inşallah
Evet kızlar gerçekten çok uyku yapıyor

Kız bebek daha çok uyku yaparmış doğru bir bilgi midir ki?
yanlis bilgi canim ilk hamileliyimde baygin baygin uykulu geziyodum hep bigun ole bi uyumusumki tencerede et koymusdum haslanmaya et pismis yanmis tencere duman mutfak simsiyah kokuya komsular gelmisler kapiyi 1 saatdir caliyolarmis ben son anda uyanabilmisdim ne koku ne kapi sesi hicbisey hissetmemisim actim shok oldular bu kokuyu nasil hisetmedin iyimisin diye ayy cok utanmisdim komsulari rahatsiz etdiyim icin ama elimde olan bisey degildi tencereyi ocakta unutup dalmistim hemde ne dalmak

buarada ilk bebisim oglusum

Çok sevindim gecmesine. canim ben biraz tedirginim nedense uzun zamandır gitmiyorum diyedir belki bilmiyorum guzel haberler le döneriz insallah
Ammiinn inşallahh olsun atlattık ve bitti hep iyi düşün iyi olsun ne yaşamamız gerekiyosa yaşayacağız Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah onları bize bağışlasın

Ben yatmaktan sanıyorum ki kas kaybı yaşayacağımAyağa kalkamıyorum.İmkani yok.Tansiyon düşüklüğünden yığılıyorum yere.Bir de mide bulantilarim geri geldi.Muhteşemim bu aralar

Bende kayınvalidede salondaki kanepede uyumuşum herkes eve gelmiş salon balkonuna oturmuşlar beni rahatsız etmemek için bi gözümü açtım ki kp filan gelmiş çok utanmıştım

Ben yatmaktan sanıyorum ki kas kaybı yaşayacağımAyağa kalkamıyorum.İmkani yok.Tansiyon düşüklüğünden yığılıyorum yere.Bir de mide bulantilarim geri geldi.Muhteşemim bu aralar
Doktorunuz ne diyor tansiyon düşüklüğünüz için zor oluyor gerçekten devamlı hasta gibi yatmak hele ki evde ilgi bekleyen çocuklar olunca. Dün kontrolüm vardı bulantıyı yine söyledim kusmuyorsan hiçbirşey veremem dedi. Az kaldı geçer diyor umarım geçer.

Sizinle durumlarımız çok benziyor.Doktor kontrolüm haftaya.Gittigimde soracağım herşeyi.Benim de evde iki çocuğum var ilgilenmem gereken.Allahtan eşim bu aralar evden çalışıyor.Ben dinlenebiliyorum.Benim tansiyonum 9/6 malesef.Yani normalde de çok düşük tansiyonum var.Bu durumda daha da zorluyor malesef.Mide bulantim azaldı gibi ama yemek yemek işkence.Yiyince midem ekşiyor bulantı başlıyor.En kötüsü de şu içemiyorum.İcince kusuyorum malesef.Umudum 12.haftada bu sorunlarımin son bulması.Umarim hepimiz sağlıcakla atlatırız bu haftaları

Bende bugün daha iyi hissediyorum mideyle ilgili biraz yedim ve yemekten sonrası işkenceydi bugün öyle olmadı diğer günlerden tek fark hep ağzıma birşeyler attım bide papaz erik çok rahatlattı beni baya baya ekşiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…