2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende kayınvalidede salondaki kanepede uyumuşum herkes eve gelmiş salon balkonuna oturmuşlar beni rahatsız etmemek için bi gözümü açtım ki kp filan gelmiş çok utanmıştım
yani hamileyken bizim gibi uykucularin nerde nasil uyuyacagi belli olmaz koltukta daliyodum arabafa uyuyodum cok fenaydi

Uyuyacak bir yerde yok benim işyerimde.☹
Daha söylemedim de kimseye zaten.
Keşke ülkemiz de tüm iş kanunları uygulansa da gebe olduğum için 7,5 saat çalışsam. 1.5 saat bile hayatımı çok değiştiriyor.

2 gün öncesine kadar bende öyleydim canım devamlı yatıyodum kolum kalkmıyodu valla ama çok şükür geçti bide çalışıyomuşsun Allah kolaylık versin bian önce geçer gider inşallah
Amin cnm . Akşam 9 da uyuyorum eşimle her akşam kavga ediyoruz git yatağında uyu diye zaten eve 19:20 de geliyorum. Evde uyanık geçirdiğim zaman 1,5_2 saat olduğu için çok sağlıksız geçiyor zamanım.

Sizlerde eşlerinizin yorumları neler?ilgileniyorlat mı?

İnşallah hepimizin sıkıntıları bir an önce geçer sağlıklı bebişler getirmeyi nasip eder Allah'ım

kızlar günaydın ense ölçümü yaptık dün bugün kan vermek için hastaneye gidicem 2li tarama için cinsiyet söyledi doktorm kızmış Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Yanı şu haftada cinsiyet söyleyen Dr candır.. Benimki asla yorum bile yapmadı kaç yıllıkta Dr insan tahminde bulunur demi ... Hayırlı olsun canım kız bebek belirtilerin nedir

Ayy keske benm de canim biseyler cekse hicbisey yemek istemiyorum ya yemeklerden nefret eder oldum .
Öyle aşermek değilde sabah kalkıp uyanınca okudum açlıkla bir an canım çekti geçti sonra. Bende halen yemeklere küsüm. Doyarak yiyemiyorum açlığımı peynir ekmekle bastırıyorum. Tatlılar hala midemi bulandırıyor

Yanı şu haftada cinsiyet söyleyen Dr candır.. Benimki asla yorum bile yapmadı kaç yıllıkta Dr insan tahminde bulunur demi ... Hayırlı olsun canım kız bebek belirtilerin nedir
canım dün 11+5 im normalde ultrasonda 12+4 çıktı yani 6 gün önde, aşırı bulantım oldğu için canım şunu çekti bunu istedim şu belirtiyi gösterdim diyemiyorm, ama cnm hiç biley yiyip içmek istemedi bunu rahatlıkla diyebilirm yeni yeni kendime geliyorum rahatlıyorum

kızlar günaydın ense ölçümü yaptık dün bugün kan vermek için hastaneye gidicem 2li tarama için cinsiyet söyledi doktorm kızmış Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Tebrik ederimm
Kızlar ikili test nasjl bir şey? Yaptıranlar anlatılabilirler mi?
Kan testi ve ultrasyon mu? Ağrılı mı,uzun mu sürüyor, sonuç ne kadar sürede çıkıyor vb... daha var ama merak ediyorum

Tebrik ederimm
Kızlar ikili test nasjl bir şey? Yaptıranlar anlatılabilirler mi?
Kan testi ve ultrasyon mu? Ağrılı mı,uzun mu sürüyor, sonuç ne kadar sürede çıkıyor vb... daha var ama merak ediyorum
teşekkürler canım, ense ölçümü ultrasonda hemen çıkartıp veriyor doktor, ikili tarama kan vererek yapılıyor çok uzun işlemler değil kan verip çkıosn 1 gün sonra çkıyor sonucun, ağrısı acısı yok

Bende tatli yiyemiyom annemin peyniri az tuzlu onu bile yemek istemiyom sanki tatli bisey yiyorum gibi hemen arkasından zeytin yiyom tuzlu bulantimi engelliyo

Sık sık yemek mantıklı olabilir aslında.Ancak ailede kronik şeker var bizim.Sık sık yiyerek insülinimi dalgalandirmak istemiyorum.Daha yolun başındayım.Dikkat etmemde fayda var

Bu tatlılardan tiksinmemiz neden acaba ya? Ben de doktora giderken tiksinerek kusmak üzere çikolata yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…