2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben 3 şeker attım ağzıma gidene kadar hareketlensin diye hanımefendimidir beyfendimidir uyuyordu. Dedim bilsem uyuyacağını yemezdim midem mahvoldu
Benimki de beğendiğne mi beğenmediğine mi her defasında amuda kalkıyor öylece duruyor sırf ensesini göstersin diye kaç çikolata yedim bana mısın demedi, doktor sonunda alttan bakmak zorunda kaldı onda bile tereddüt ettim göstermez diye, velet ya

Bebisimin teyzoşlari biz gittik geldik bebisim çok iyimis allaha sukur bide doktor kesin kız olcak değişmez dedi ya cocuklugumdan beri hep hayalimdi kızm olmasi inşllah kucagima da almak nasibimde vardr ❤
Ayy kızlar basacak topiği bu kadar kıza inşallah Benimkide kızdır

Bebişi kız olan anneler Rus takvimi çin takvimi gibi zımpırtılar sizde çıktımı
Bana doktor kız gibi deneyimlerime göre ama tam net 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi.çinde de Rus’ta da erkek çıkmıştıekşi hiç yemiyorum daha çok tuzlu ve tatlı yiyebiliyorum, sivilcem hiç yok belirtiler böyle bende

Canııımm kızlar Tünaydın hepinize
Ben de yeni kontrolden geldim bebek iyi, büyümüş tosbik kanama alanı hala var dinlen dedi kanamayı kontrol edeceğiz dedi haftasıyla uyumlu Kötü bişe yok dedi sabah yine çok az kahverengi lekem oldu ne güzel iki gündür iyiydi kesildi diye seviniyodum inşallah atlatacağız bu günleri kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…