2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Pzt 15+1 olacak geçen sefer göstermemişti umarım bende öğrenebilirim Çin Rus bütün takvimlerde erkek
Canım benimde çin rus takvimine göre kesin kız çıkıyordu doktorum yüzde yüz erkek demişti çıkıntıyıda gösterdi hatta ikinci kontrolde de erkek dedi kesinleşti

İçerik önemli kaşar yapımını bir araştırın. Kars kaşaeı market kaşarlarjndan daha temiz duruyor tabiki. Dr'unuza da danışın
Bende zaten özellikle Kars kaşarı demiştim normal kaşar tabii çokta masum değil..gerçi yediklerimizin hangisi masum kş doğalı bulmak çok zor

Bebişi kız olan anneler Rus takvimi çin takvimi gibi zımpırtılar sizde çıktımı
Valla benim %60-70 kesin olmamakla beraber erkek dedi doktor .Takvimlere gore hep kiz diyor .Sivilce basmadı aşırı uyuklamiyorum canım genelde ekşi acılı şeyler çekiyor. Yani teoriler takvimler çok çelişkili bende

Bebisimin teyzoşlari biz gittik geldik bebisim çok iyimis allaha sukur bide doktor kesin kız olcak değişmez dedi ya cocuklugumdan beri hep hayalimdi kızm olmasi inşllah kucagima da almak nasibimde vardr ❤
Gözün aydın canımbalayı donemim hayırlı olsun o zamannnn

Bende bu aralar eski kaşar yiyorum böyle tuzlayıp falan.Ama her defasında eşime bu eski kaşar değil diyorum onun tadı daha ekşi gibi diorum oda bana dio ee eski kaşarlardan kim kaldı ki

Bebisimin teyzoşlari biz gittik geldik bebisim çok iyimis allaha sukur bide doktor kesin kız olcak değişmez dedi ya cocuklugumdan beri hep hayalimdi kızm olmasi inşllah kucagima da almak nasibimde vardr ❤
ayyy maaşallahh rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel ❤ benim de kız bebek hayalim var inşallahh ❤ her şeyin başı sağlık ne olsa kabulüm tabii ki ama Allah biliyor içimde hep kız bebek isteği vardı ❤

kızlar göbüşler ne alemde? benim şuan pantolonlarıma girmem mümkün değil Allahtan evdeyim de ya gecelikle ya da bol elbiselerle takılıyorum. ama haftaya ofise gitmeye başlayacağız artık haber geldi. iş yerinde giyecek kumaş pant vs alışverişi yapmam şart... üstlerim genelde hep boldur zaten bol gömleklerim filan var onlarla bir süre daha idare ederim diye düşünüyorum. pantolon ve elbise alışverişi yapmam gerekecek. trendyolda uygun ürünler var gibi gözüküyor. siz napıyorsunuz giyim meselesini? alışveriş yapan oldu mu?

Keşke uygulansa aynen 1-2 saat erken bile çıksam işten çok iyi gelir

Normalde giydiğim kotları giyiyorum ama karnımı acayip sıkıyor.
İnternetten h&m ve lcw den kendi bedenimden 1 beden büyük Kot şort,tayt gibi şeyler aldım. başladığımdan bu yana 5 kilo vermeme rağmen bedenleri iyi oldu.
Geniş olan göbek kısımlarında evet biraz boşluk var bacaklardan kilo almamaya devam edersem uzun süre rahatça giyerim.
Tşörtlerimi normalde de geniş giydiğim için yazın idare eder diye düşünüyorum.

ay ben resmen hayatımı kaşarlı tost yiyerek sürdürüyorum bir tek o midemi bulandırmıyor ve bastırıyor. adeta 2 aydır kaşarlı tost ile ayakta kalıyorum
Ben de ilk 3 ay öyle beslendim nerdeyse eşim sağolsun yatağa getirdi hep kalkınca midem bulanıyor diye. Neyseki artık o bulantılar ara ara yokluyor da rahat nefes aldım. Darısı herkesin başına

Ayy canım gözünüz aydın çok sevindim ya darısı başıma. Bi yarım saat sonra biz de kavusucaz insallah dua edin nolur her şey yolunda olsun

Ben bolca elbise aldım. Pantolon ister istemez sıkıyor insanı ben rahat edemiyorum asla artk içinde, sanki bebek de edemeyecek gibi bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…