2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Muzu son ayda yedim canim zaten demir ilacını aldigin zaman kabizlik sorunu olmuyo bir haftada 250 gr almisti bnmkisi gunde 1 tane yiyodum sadece simdilik erken zaten kilo aldiran yiyecekleri son ayda almak yeterli oluyo
Ben online gebelik diyetisyenine danışıyorum, muz kesinlikle yasak dedi de ondan şey ettim

aynen ben de bazı pantolonlara giriyorum ama karın bölgemi cok rahatsız ediyor. göbek de sert böyle taş gibi o yüzden hiç sıkmaya gelmiyor. genelde h&m ve lcw uygun fiyatlı oldugu icin herkes memnun sanırım. 1-2 tane pantolon alsam idare ederler beni herhalde doğum iznine kadar. yaz boyu bol elbise en güzeli ama

Ben de ilk 3 ay öyle beslendim nerdeyse eşim sağolsun yatağa getirdi hep kalkınca midem bulanıyor diye. Neyseki artık o bulantılar ara ara yokluyor da rahat nefes aldım. Darısı herkesin başına
aminnn. bizde de aynı, bazen sabah yataktan kalkamıyorum sanki kafamı kaldırsam kusacak gibi oluyorum eşim bi tost bi ayran getiriyor da yatakta onları yiyince kendime ancak geliyorum inşallah 1-2 haftaya atlatırım bu günleri. işe de döneceğiz yakında özellikle sabah uyanıp işe gitmek için giyinmek ve arabaya binmek fikri çok ürkütüyor beni

Ben bolca elbise aldım. Pantolon ister istemez sıkıyor insanı ben rahat edemiyorum asla artk içinde, sanki bebek de edemeyecek gibi bi his
evet ben de elbise ile en azından ekim ayına kadar idare ederim diye düşünüyorum. bunun bir de kışı var, montlarımız filan da olmayacak o zaman ne yapacağız acaba

İnşallah canım çok zor biliyorum hepimiz yaşadık. Hiç yaşamayan anne adaylarına çok özendim ama bebişlerimize değer

Ayy canım gözünüz aydın çok sevindim ya darısı başıma. Bi yarım saat sonra biz de kavusucaz insallah dua edin nolur her şey yolunda olsun
Kuzum insallah sende güzel haberler le çıkarsın ordan. Ben hic bisey hisetmiyorum diye deliriyordum doktor ne guzel en güzel donemindesin dedi çıkınca yaz buraya inşallah herşey yolundadır seninde

Benimde bugün karnımla belim ağrıyo yaa sanki karnımın içinde taş var beni öyle rahatsız ediyoki

Kızlar ben Progestan kullanıyorum 3 haftadır. kanamam ve kahverengi lekelenmem durdu şükür ama vajinal akıntım devam ediyor doktor normal dedi. Ama ben gebelikten mi ilaçtan mı kestiremiyorum artık akıntı sizde de var mı

Kuzum insallah sende güzel haberler le çıkarsın ordan. Ben hic bisey hisetmiyorum diye deliriyordum doktor ne guzel en güzel donemindesin dedi çıkınca yaz buraya inşallah herşey yolundadır seninde
Canim binlerce kez şükürler olsun her şey yolunda. İcime öyle su serpildi ki. Kıpır kıpır hareket ediyo maşallah ama cinsiyet goremedik sağlıklı olduğunu gördüm ya daha bisey istemem zaten. İkili için kan falan da verdik, güzel haberlerle artık inşallah

Ben dar pantolonlarımda baya zorlanıyorum. Masa başı olduğumda düğmemi ve fermuarımı açıyorum valla mesai sonuna doğru aşırı gazdan dolayı davul gibi oluyorum yatana kadar.
Rhat bol pantolonlar aldım ben. Darlar bacaklarımı bile darlıyor. Ama beden konusunda karar veremiyorum normalde 36 bedenim kaç beden olurum acaba? Yani hamile pantolonu alim dedim onlarında karın kısımları baya geniş penye şimdiden erken diyorum.
Sütyenleri ne yapacağız bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…