2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sevindim bidahaki gidişinde de cinsiyetini de öğrenirsin bebis iyi olsun da onemli degil

Istedigin kadar yaz ne merak ediyosan neyden korkun varsa biz burdayz bunun icin toplandk zaten canm
O zaman bir soru daha: 2 gündür elimde ayağımda yanma ve biraz ödem hissediyorum, havalar da sıcak ondan mıdır, hamilelikte normal sanırım ama bzm için erken değil mi daha? Şimdi de acaba gebelik şekerim mi çıkcak diye kurmaya başladım

Ya kızlar benimde göğüslerim fena aciyor kaşınıyor daha şimdiden kocamnn oldular sütyen takamiyom.agridan çok.erkn degilmi ya ilk gebeligimde kızıma hamileyken böyle acılar hiç yasamamistim ben.böyle sorunu olan varmı aramızda

Benimde son 3-4 gündür yanları aşırı kaşınıyor acaba orda mi çatlaklar olacak diye düşünmeye başladım.

Benimde son 3-4 gündür yanları aşırı kaşınıyor acaba orda mi çatlaklar olacak diye düşünmeye başladım.
Off benim.heryeri valla.cnm kaşımak da istemiyom zor tutuyom.kendimi catlicak galiba bu sefer kesin ama ağrıyor bide benimm yaa ne zor şey bu

Kızlar 12. Haftadayiz doktor cinsiyet hakkında bisey demedi tahmin edebilir misiniz bilgi sahibi olan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20200701-145944.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu arada anneler olarak genelde biz kız istiyoruz, babalar da erkek. Bu nasıl bi düzendir
Ben erkek.istyrm.cnm valla yaa eşimde kız.delisi benim bitane kızım var şimdi ikinci inş erkek.olur diye dua ediyorm.tabi öncelikle sağlıkla olması kiz evlat gerçekten çok.guzel.bisey Allah'ım.istyen herkese tatdrsin

Allah bağışlasın. İlk evladı kız olan anne şanslı olurmuş:) ne mutlu size. Allah gönlünüze göre ve sağlıklı bir bebek daha versin o zaman inşallah

Allah bağışlasın. İlk evladı kız olan anne şanslı olurmuş:) ne mutlu size. Allah gönlünüze göre ve sağlıklı bir bebek daha versin o zaman inşallah
Öylemi olurmuş cnm şanslıyım şükür Allahima.kizima saglikli.omur versin Rabbim Amin canım.benim.Allah razı olsun inşallah nasip.etmistir Rabbim bitanede erkek evlat

Benim 6 7. Haftalarda göğüslerim çok rahatsızdı şimdi iyiyim geçti o süreç sanırım sizi o yüzden sordum.
Heee sizinki daha erkenmis.cnm ya benim de ne bilim.ilkinde bişe olmadı bunda böyle olunca değişik geldi biran cnm halbuki benden erken ağrı yasaynlarda varmış inş uzun sürmez bu durum.1aydr böyleyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…