2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Öylemi olurmuş cnm şanslıyım şükür Allahima.kizima saglikli.omur versin Rabbim Amin canım.benim.Allah razı olsun inşallah nasip.etmistir Rabbim bitanede erkek evlat
Evet eskiler öyle söylermiş. Benim daha ilk olduğundan kızdan yana gönlüm ikincide belki ben de erkek isteyebilirdim hepsinin tadı ve yeri başka sanırım. Hayırlı evlatlar olsunlar da

Evet eskiler öyle söylermiş. Benim daha ilk olduğundan kızdan yana gönlüm ikincide belki ben de erkek isteyebilirdim hepsinin tadı ve yeri başka sanırım. Hayırlı evlatlar olsunlar da
Tabi yaa benimde ilki.erkek.olsa bunu kız isterdim kesin cnm Allah'ım.ins iki.duyguyuda yaşamamizi nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi inş aminnm gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Çok sevindim bidahaki gidişinde de cinsiyetini de öğrenirsin bebis iyi olsun da onemli degil
Aynen kuzum ya iyi olsunlar da tek. Son 10 günü nasıl geçirdim bi ben bi Allah biliyor. Belirtim yok diye delirdim resmen. Doktorum çok şanslısın kıymetini bil diyor gel de bana sor doktor

Heee sizinki daha erkenmis.cnm ya benim de ne bilim.ilkinde bişe olmadı bunda böyle olunca değişik geldi biran cnm halbuki benden erken ağrı yasaynlarda varmış inş uzun sürmez bu durum.1aydr böyleyim bende
Benimde 2 kızım var ve onlarda böyle olmamıştı. Çok ağrı oldu el değdiremiyordum resmen koltuk altından itibaren sanki süt bezesi yapınca olur ya aynen öyleydi çok şükür şimdi iyiyim bulantılarım da bitti galiba 2 gündür hiç şikayetim yok

Simdikindemi oluyor cnm ağrı kizLarindami yoktu senin tam anlamadm.onu inş olmaz daha cnm benim.hala devam ediyor malesef

araştırdığım kadarıyla kendi bedeninizde hamile kıyafeti alışverişi yapabilirsiniz diyorlar. zaten normalde 36 giyiyorsan mesela, hamile giyimdeki 36 yarım beden kadar daha büyük ve belleri lastikli oldugu için büyüyen göbeğe uyumlu oluyormuş. en güzeli deneyip almak tabi ama ortalıkta bu hastalık varken hiç avm ye gidesim yok internetten alıp, bedeni uymazsa iade etmek de bir başka seçenek.
sütyen mevzusu bende de çoook problem. daha 3 ayım dolmadan şişti memelerim hala idare ediyorum eski sütyenlerimle ama üstüme tam oturan bir şey giysem pörtlüyorlar. onun için de pentide balensiz sütyenler var sanırım onlardan alacağım.. hem nispeten uygun fiyatlı. emzirirken de kolay oluyor dedi yeni doğum yapan bir arkadaşım. daha bekliyorum ya daha fazla büyürlerse diye

Aynen kuzum ya iyi olsunlar da tek. Son 10 günü nasıl geçirdim bi ben bi Allah biliyor. Belirtim yok diye delirdim resmen. Doktorum çok şanslısın kıymetini bil diyor gel de bana sor doktor
Bende delirecek gibiydim valla. Cok takıyoruz kafaya herseyi geldiğimden beri mutluluktan havalara uçak gibiyim 1 hafta sonra yine başlar biseymi oldu biseymi var korkuları hareketlerini bi hissetmeye başlasak ne guzel olcak ya benim az kaldi allahn izniyle

Kuzu hic bilmiyorum ki benimde ilk böyle bi sorun da yasamadm daha

Benim gideli 1 ayı gecti gitmeyeli kızlar siz baya hizlisiniz.ben daha 10gun sonra gidicem bide

9+5 günlük şuan daha cinsiyet için çooookkk erken Bizde çok merak ediyoruz ablaları erkek olcak diyor bakalım nasip
İnsan ilkinde değilde 2. Yada sonrakilere merak ediyor ister istemez değişik olsun istiyor inş hepimizin gonlundekini nasip etsin Rabbim benim.kizimda emin olucak o diyor adı bile belli yani erkek olursa inş hayırlısı olsun hepimiz için

Ben 2.De de hep kız istedim kızıma arkadaş olsun dedim ama busefer Rabbim biliyor gönlümü nasip

Bacaklardan da şişmez miyiz acaba?
Hiç denemden bende almak istemiyorum. Mağazaya da malum pandemiden dolayı gidemiyorum. Büyük ihtimalle internetten iki bedeni birden alır,birini geri iade ederim. Size de tavsiye ederim ama ben daha bol pantolonlarımla idare ediyorum şimdilik.

Eve gelince sütyenimi nasık çıakrdığımı ben bile bilmiyorum. Resmen dünya varmış diyorum ilk haftalarda baya ağrıyordu ama şimdi geçti çok şükür

Ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri göğüs acısı çekiyordum 1-2 haftadır geçti çok şükür pentideki basic sütyenlerden kullanıyorum hep çok memnun kaldım bir sürü aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…