- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #7.901
Evet eskiler öyle söylermiş. Benim daha ilk olduğundan kızdan yana gönlüm ikincide belki ben de erkek isteyebilirdimÖylemi olurmuş cnm şanslıyım şükür Allahima.kizima saglikli.omur versin Rabbim Amin canım.benim.Allah razı olsun inşallah nasip.etmistir Rabbim bitanede erkek evlat
Tabi yaa benimde ilki.erkek.olsa bunu kız isterdim kesin cnm Allah'ım.ins iki.duyguyuda yaşamamizi nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi inş aminnm gönlümüzdekini nasip etsin inşallahEvet eskiler öyle söylermiş. Benim daha ilk olduğundan kızdan yana gönlüm ikincide belki ben de erkek isteyebilirdimhepsinin tadı ve yeri başka sanırım. Hayırlı evlatlar olsunlar da
Aynen kuzum ya iyi olsunlar da tek. Son 10 günü nasıl geçirdim bi ben bi Allah biliyor. Belirtim yok diye delirdim resmen. Doktorum çok şanslısın kıymetini bil diyorÇok sevindim bidahaki gidişinde de cinsiyetini de öğrenirsin bebis iyi olsun da onemli degil
Benimde 2 kızım var ve onlarda böyle olmamıştı. Çok ağrı oldu el değdiremiyordum resmen koltuk altından itibaren sanki süt bezesi yapınca olur ya aynen öyleydi çok şükür şimdi iyiyim bulantılarım da bitti galiba 2 gündür hiç şikayetim yokHeee sizinki daha erkenmis.cnm ya benim de ne bilim.ilkinde bişe olmadı bunda böyle olunca değişik geldi biran cnm halbuki benden erken ağrı yasaynlarda varmış inş uzun sürmez bu durum.1aydr böyleyim bende
Simdikindemi oluyor cnm ağrı kizLarindami yoktu senin tam anlamadm.onu inş olmaz daha cnm benim.hala devam ediyor malesefBenimde 2 kızım var ve onlarda böyle olmamıştı. Çok ağrı oldu el değdiremiyordum resmen koltuk altından itibaren sanki süt bezesi yapınca olur ya aynen öyleydi çok şükür şimdi iyiyim bulantılarım da bitti galiba 2 gündür hiç şikayetim yok
araştırdığım kadarıyla kendi bedeninizde hamile kıyafeti alışverişi yapabilirsiniz diyorlar. zaten normalde 36 giyiyorsan mesela, hamile giyimdeki 36 yarım beden kadar daha büyük ve belleri lastikli oldugu için büyüyen göbeğe uyumlu oluyormuş. en güzeli deneyip almak tabi ama ortalıkta bu hastalık varken hiç avm ye gidesim yokBen dar pantolonlarımda baya zorlanıyorum. Masa başı olduğumda düğmemi ve fermuarımı açıyorum vallamesai sonuna doğru aşırı gazdan dolayı davul gibi oluyorum yatana kadar.
Rhat bol pantolonlar aldım ben. Darlar bacaklarımı bile darlıyor. Ama beden konusunda karar veremiyorum normalde 36 bedenim kaç beden olurum acaba? Yani hamile pantolonu alim dedim onlarında karın kısımları baya geniş penye şimdiden erken diyorum.
Sütyenleri ne yapacağız bir de?
Bu hamileliğim de yaşadım o ağrıyı kızlar da yoktuSimdikindemi oluyor cnm ağrı kizLarindami yoktu senin tam anlamadm.onu inş olmaz daha cnm benim.hala devam ediyor malesef
Bakalım bu seferki nolucak bellimi.cnm cinsiyeti ne kadarliksin şuanBu hamileliğim de yaşadım o ağrıyı kızlar da yoktu
Bende delirecek gibiydim valla. Cok takıyoruz kafaya herseyi geldiğimden beri mutluluktan havalara uçak gibiyim 1 hafta sonra yine başlar biseymi oldu biseymi var korkuları hareketlerini bi hissetmeye başlasak ne guzel olcak ya benim az kaldi allahn izniyleAynen kuzum ya iyi olsunlar da tek. Son 10 günü nasıl geçirdim bi ben bi Allah biliyor. Belirtim yok diye delirdim resmen. Doktorum çok şanslısın kıymetini bil diyorgel de bana sor doktor
Kuzu hic bilmiyorum ki benimde ilk böyle bi sorun da yasamadm dahaO zaman bir soru daha: 2 gündür elimde ayağımda yanma ve biraz ödem hissediyorum, havalar da sıcak ondan mıdır, hamilelikte normal sanırım ama bzm için erken değil mi daha? Şimdi de acaba gebelik şekerim mi çıkcak diye kurmaya başladım
Benim gideli 1 ayı gecti gitmeyeli kızlar siz baya hizlisiniz.ben daha 10gun sonra gidicem bideBende delirecek gibiydim valla. Cok takıyoruz kafaya herseyi geldiğimden beri mutluluktan havalara uçak gibiyim 1 hafta sonra yine başlar biseymi oldu biseymi var korkuları hareketlerini bi hissetmeye başlasak ne guzel olcak ya benim az kaldi allahn izniyle
Masaallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinBebisimin teyzoşlari biz gittik geldik bebisim çok iyimis allaha sukur bide doktor kesin kız olcak değişmez dedi ya cocuklugumdan beri hep hayalimdi kızm olmasi inşllah kucagima da almak nasibimde vardr ❤
9+5 günlük şuan daha cinsiyet için çooookkk erkenBakalım bu seferki nolucak bellimi.cnm cinsiyeti ne kadarliksin şuan
İnsan ilkinde değilde 2. Yada sonrakilere merak ediyor ister istemez değişik olsun istiyor inş hepimizin gonlundekini nasip etsin Rabbim9+5 günlük şuan daha cinsiyet için çooookkk erkenBizde çok merak ediyoruz ablaları erkek olcak diyor bakalım nasip
Ben 2.De de hep kız istedim kızıma arkadaş olsun dedim ama busefer Rabbim biliyor gönlümü nasipİnsan ilkinde değilde 2. Yada sonrakilere merak ediyor ister istemez değişik olsun istiyor inş hepimizin gonlundekini nasip etsin Rabbimbenim.kizimda emin olucak o diyor adı bile belli yani erkek olursa inş hayırlısı olsun hepimiz için
Aynen cnm herşey nasip kısmet Allhim.ne yazdysa o olur.Ben 2.De de hep kız istedim kızıma arkadaş olsun dedim ama busefer Rabbim biliyor gönlümü nasip
Bacaklardan da şişmez miyiz acaba?araştırdığım kadarıyla kendi bedeninizde hamile kıyafeti alışverişi yapabilirsiniz diyorlar. zaten normalde 36 giyiyorsan mesela, hamile giyimdeki 36 yarım beden kadar daha büyük ve belleri lastikli oldugu için büyüyen göbeğe uyumlu oluyormuş. en güzeli deneyip almak tabi ama ortalıkta bu hastalık varken hiç avm ye gidesim yokinternetten alıp, bedeni uymazsa iade etmek de bir başka seçenek.
sütyen mevzusu bende de çoook problem. daha 3 ayım dolmadan şişti memelerimhala idare ediyorum eski sütyenlerimle ama üstüme tam oturan bir şey giysem pörtlüyorlar. onun için de pentide balensiz sütyenler var sanırım onlardan alacağım.. hem nispeten uygun fiyatlı. emzirirken de kolay oluyor dedi yeni doğum yapan bir arkadaşım. daha bekliyorum ya daha fazla büyürlerse diye
Ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri göğüs acısı çekiyordum 1-2 haftadır geçti çok şükür pentideki basic sütyenlerden kullanıyorum hep çok memnun kaldım bir sürü aldımaraştırdığım kadarıyla kendi bedeninizde hamile kıyafeti alışverişi yapabilirsiniz diyorlar. zaten normalde 36 giyiyorsan mesela, hamile giyimdeki 36 yarım beden kadar daha büyük ve belleri lastikli oldugu için büyüyen göbeğe uyumlu oluyormuş. en güzeli deneyip almak tabi ama ortalıkta bu hastalık varken hiç avm ye gidesim yokinternetten alıp, bedeni uymazsa iade etmek de bir başka seçenek.
sütyen mevzusu bende de çoook problem. daha 3 ayım dolmadan şişti memelerimhala idare ediyorum eski sütyenlerimle ama üstüme tam oturan bir şey giysem pörtlüyorlar. onun için de pentide balensiz sütyenler var sanırım onlardan alacağım.. hem nispeten uygun fiyatlı. emzirirken de kolay oluyor dedi yeni doğum yapan bir arkadaşım. daha bekliyorum ya daha fazla büyürlerse diye
ben erkek istiyorum esimin ailesi kiz istiyor tam tersiHerkes erkek dedi ilk siz kız diyosunuz
Aksine bende kiz istiyorum herkes erkek erkek diyoben erkek istiyorum esimin ailesi kiz istiyor tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?