2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar böle bi değer çıkmış bu nedir bilenler hemen yazsın

Eklentiler

• 2183099C-0415-449E-B1B6-794A8C0FCC81.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
Evet yok ama o çıkmamış sanırım ya bunu niye parça parça cıkarırlar ben anlamıyorum
Ben de bugün ikili tarama sonucumu aldım. Bu sayfadaki değerler diğer değerlerle analiz edilerek down riski sonucu veriliyor. O yüzden şu an bu değerlerinizde bir sıkıntı yok gibime geldi.

Bende göbek eski halimden farklı değil şuan benim ayva göbeğim hep vardı hala öyle ama yemek yediğimde çok şiş duruyo farklı olarak. Ben normal kotlarımı giyemiyorum. Beden olarak oluyorlar aslında çünkü başından beri ben 3-4 kilo verdim. Ama göbeğim ona rağmen rahatsız oluyor bebiş sıkışmasın diye giydiğim gün düğme açık gezmek zorunda kaldım iş yerinde o yüzden yazlık bol kesim pantolonlarım var kumaş beli lastikli onlar şuan işimi görüyo. İşimi görmediği yerde hamile pantolonu alcaz artık napalım
Sütyenlerle başım fena dertte ya. Normalde göğsüm küçük diye çoğu sütyenim destekli bi de benim. Şimdi büyümeye başladı patlıcam sütyen içinde. Yeni alayım diyorum daha büyücek ama kaç beden almam lazım onu kestiremiyorum. En fazla ne kadar büyür acaba tecrübeli anneler bir tahmin yürütse 1 beden 2 beden büyür gibi
Ara ara hassasiyet oluyor ama ağrı yok bende. Arada da kaşınıyor.. sütyen darlaması dışında iyiyim bu sıcaklarda bi de fena

Evet çok huzursuz oldum ama bekliyorum mecbur
Çok stres yapma olumsuzu çağırma. Anne karnında stres bebeği çok olumsuz etkiliyor. Gerçekleşmemiş bir durum için ya kötüyse diye stres yapmak çocuğa o stresi yüklemek oluyor. Güzel düşünün inşallah güzel olsun

İnşallah kuzum hastahaneyi aradım analiz raporunu mail olarak atacaklarmış TÜYAP bunlar niye aynı yerde hepsini göstermez ki

Bende çok.agri varya kaşıntıda cabası sıcaklarda dediğin gibi parçalayasim geliyor inanki.cnm yaa hiç sütyen takamiyom.buyudulerde bide bayaa bı dışarıda isim.olunca takiom gelince hemn firlatiyom.ins biran önce geçer bu sıcaklar ve ağrılar

İnşallah kuzum hastahaneyi aradım analiz raporunu mail olarak atacaklarmış TÜYAP bunlar niye aynı yerde hepsini göstermez ki
Peki sonuç değerlendirmesini yapacaklar mı çünkü mail olarak gelen sonucu doğru yorumlamak önemli asıl rahatlatacak olan o . İnşallah güzel olacak ama

Sıcaklar pek geçmez artık ondan yana beklentim yok da ağrıların geçer inşallah şuan onlar da hazırlıktalar malum süt kanalı vs şuan vücudumuz neler neler değiştiriyor ortalık karışık ondan bu sıkıntılar . Şu gebeliğin balayı kısmını meraktayıö görürüz inşallah

Valla bu balayı bı gelemedi hangi aylar oluyor balayı ben 13.haftama girdim göğüslerim en büyük belirtim bide arada bulantı oluyor ama.bos boş buda bi değişikbide hayatımda ilk defa yani bak ömrümde yani ilk.defa popomda sivilce çıktı 2 3tane popomun üstüne otramiyom

Bu arada anneler olarak genelde biz kız istiyoruz, babalar da erkek. Bu nasıl bi düzendir
Yok canım benim adamda sağlıklı olsun diyor ama gönlü kızdan yana çaktırmasada.. Yazık ailesinde hiç kız yok 4 erkek kardeş hepsinin çocuklarda erkek insan değişiklik istiyor tabi... Sağlık en önemlisi ve hayırlı bir evlat olmasıda

Sindirimin de duzeldimi pekiben yemekleri çok zor sindiriyorum, çok az ve sık yiyorum migdem ekşimesi sismesin rahatsız etmesin diyeonlarda balayında düzeliyor mu?

Sindirimin de duzeldimi pekiben yemekleri çok zor sindiriyorum, çok az ve sık yiyorum migdem ekşimesi sismesin rahatsız etmesin diyeonlarda balayında düzeliyor mu?
Canım benim sabahları cok az tiksinti dışında hic mide sorunum olmadı cok sukur ama ağrılarla kanamayla uğraştm hep cok sukur 2 3 haftadr o konuda da rahatladım geçti şimdilik bazen keske bulantım olsa bu sıkıntı olmasa diyodum ama inan 13 hafta girdiğimden beri 2 haftadr ne ağrı ne sızı hic hamile değilmişim gibi yatmıyorum da artk evde istediğim gibi dolaşıyorum cok sukur seninde bu sorunun gecer bir an önce gebeliğinin tadının çıkarmaya başlarsn insallah

O zaman tezim suya düşmeye başladı demek benim eşim erkek istiyor niye diyorum e erkek düz diyor, analog yani diyor kız olunca kıskanıcam ilk aşkı ben olucam ama son aşkı başkası olcak diyemiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…