2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aslında kusmak bebeğin iyi olduğundan bir haber olduğu için ben memnunum benim gibi kusmaya devam eden yok sanırım
Ben varım ne yazık ki canım eskiden sabahları çok bulanıyordu şimdi akşamları çok kötüyüm.ilaç kullanmadığım gün ne yesem kusuyorum o yüzden doktor ilaç kullan düzenli olarak dedi.inşallah geçer tez zamanda ikimizinde.

Benimde bol bulantılı geçiyor ne yazık ki.bir kavanoza ceviz, badem fındık doldurdum arada bir onlardan atıyorum ağzıma.Ondan sanırım kilo vermem durdu çok şükür hatta yarım kilo almışım gibi

Sanırım bebeğin hareketinden kaynaklanıyor o canım.bende dün akşam sağa yatıyorum oluyo sola dönüyorum geçiyor
Zaten doktorlar konumunuzu değiştirince ve uzanıp dinlenince geçen ağrı ve sızılardan korkmayın diyor. Sürekli devam ederse ve gittikçe artarsa tehlikeliymiş. Allah korusun bu tür ağrıdan hepimizi

Sanırım bebeğin hareketinden kaynaklanıyor o canım.bende dün akşam sağa yatıyorum oluyo sola dönüyorum geçiyor
Ahhh canım yatış pozisyonundan muzdaribim sağa sola yatınca olmuyor sırtüstü karnım rahatsız oluyor bacağımın arasına yastık alıyorum uyuyana kadar kırk takla atıyorum.. Neyse ki o sancı geçti gece çok tek taraflı yattım ondan mı oldu bilemedim

Bende aynı durumdayım canım sabaha kadar bir o yana bir bu yana dönüyorum ufacık şey resmen dürtüyor sanki beni değiştir şeklini diye.şimdiden böyleyiz biz bakalım karnımız büyüdükçe neler olacak

Deneyimli annelrr bisey sorcam size ya iki uc gundur boyle karnimda baloncuklar harket ediyo bebegin hareketi mi yoksa icimde gaz mi var

Ilk hamileligimde bunlari yasamis miydim hatirlamiyom 4. Ayda hissetmistim tekmesini. Ikinnci gebelikte daha erken hissediliyo diyorkarda simdi 12 haftalikken cok erken geldi bana

Benim böyle başladı böyle devam edecek gibi ama artık sabahları kusuyorum yani heer sabah mutlaka Sonrası eskisi gibi bulantılı geçmiyor iştahsızlık tavan zaten hiç iştahım yok
Ah ben de yaa. Hiç yemek yiyemiyorum cocugumu besleyemiyorum diye cook üzülüyorum en cok özledigim seylerden biri seve seve yemek yemek tadını cıkararak

Ah ben de yaa. Hiç yemek yiyemiyorum cocugumu besleyemiyorum diye cook üzülüyorum en cok özledigim seylerden biri seve seve yemek yemek tadını cıkararak
Ayy bugun oyle oldum geri geldim galiba bugun cok yemek yedim normalden fazla icimdemi kalmış anlamadim bi türlü doyamadim az once bi sürü çiğköfte yedim hala da olsa yerim ... doya doya yemek istiyorum drken bunu kast etmemistim ya cok hizli kilo alcam boyle giderse

Ben de ilkinde 16. Haftada hissetmiştim oğlum dışarıdan da hissedilecek bir tekme atmıştı bunda 12+3 te hissettim gaz hareketinden farklı oluyor önce ben de emin olamadım ama sonra devam edince hareket olduğunu anladım nasıl olduğunu anlatamam

Ahahah ayy sen yedim dedin ya benim içime gitti maaşallah. Zaten ilk 3 ay cok almadıysan fazla almazsın merak etme.

İkinci gebelikte hareket için 12. Hafta normalmiş. Takip et aynı hisler hergün oluyorsa harekettir. Zaten çok cılız gıdıklama gibi bişey Tarifi de zor.

Ayyynenn canım istiyo mesela bi yemeği yemek geliyo bir lokma yedikten sonra kesiliyo iştahım doya doya yiyemiyorum hayır bi de açım yani karnım aç yemem lazım bir lokmadan sonra o yemek kokuyo burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…