2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah ya en azından azalır hayatımda hiç dışardan çiğköfte yemedim dün canım istedi dedim dur şimdi nerden çıktı bu o kadar sağlıklı şeyleri yemiyosun bunu da yeme

Ayyy cnm yaa seninki daha da zormuş Allah'ım yaşatmasın inşallah sana da şifa versin inşallah geçer biran önce cnm güç kuvvet versin Rabbim insallh sana
Hepimize inşallahh canım beniimm sağlıkla doğsunlar da hemencik unuturuz bugünlerimizi ahhh kucağımıza alsak sevsek koklasak rabbim o günleri göstersin bize inşallahh

Doya doya, korkmadan kaygisizca iştahla yemek yemek... İnşallah ikinci trimester da öyle oluruzbenimde sanırım kabızlık sorunum yavaş yavaş başlıyor...
İki gündür sağ kasığımda ince bir ağrı var, inşallah büyüme ağrısıdır
Çok şükür bugünumuze...sabah bulantıları bitti sanırım... Cevremdekiler dorduncu ayın sonunda çok çevik olacaksın diyorlar o günleri görmek nasip olur inşallah saglikla

İkinci gebelikte hareket için 12. Hafta normalmiş. Takip et aynı hisler hergün oluyorsa harekettir. Zaten çok cılız gıdıklama gibi bişey Tarifi de zor.
Takip ettim canim iki ucgundur boyle o yuzden hareketleri midir dedim evet gidiklama yada böyle su baloncuklari gibi bisey oluyo
Bende ilkini 16yi tam doldurdum oyle hissettim pat die vurdu karnima onda boyle balonvuklanma falan hissetmemeistim ....
Ayy erkenden hareketlenmeye başladıysa cok yaramax olcak kizim zaten durmuyo yerinde bu onuda gececek

Ahahah ayy sen yedim dedin ya benim içime gitti maaşallah. Zaten ilk 3 ay cok almadıysan fazla almazsın merak etme.
Bunda ters olcak basta almadim sonda alcam ben kizimda 15 kilo almistim ama son aylarda hep ot sebze yedim cunku cok hizli kilo aliyodum doktorum bana kizdi sen boyle kilo alirsan normal yapamazsin die o 15 kilonun cogunu hep baslarda aldim deli gibi yiyodum bunda dikkat etmeye calisacam ama simdiden iki kilo almisim bile bu benm yiyemiyom halim yesem 10 kilo almistim demekki yine

Kızlar günaydın bişey sormak istyrum ben sırf üstü hiç yatamıyorum karnımda bişeygeriliyor gibi sola ya da sağa yatınca gayet iyiyim ama
Ben sırtüstü uzanabiliyorum.Acaba sizin ilk gebeliginiz mi?Bu haftalarda ister istemez karında çok gaz olabiliyor.Bir de rahim büyümeye başladığı için karnınız geriliyor olabilir.

Evet 10+0dan bildiriyorum.Bir buçuk haftadır kusmayan ben dün geceden beri muhteşemim.En Son sanırım mide özsuyumu kustum.Neden tam manasıyla bitmiyor.Kendimi 10.haftaya gelince toparlarsın diye şartlamıstim

Gunaydin Sağ kasık ağrısı bendede başladı geceden . Uyandım hala var temmuzz a normaldir dedik bak bizdede başladı Ve benim de polipten kaynaklı kanama lekelenme devam ediyor .umarim agrım dedigin gibi buyume agrisidir Panik yapmıyorum ama endişeliyim

Sevsev12 canım hareketin yaramazlık ilgisi yok ya benim oğluş hiç oynamadı karnımda ultrasonda hareketini hiç görmedim desem inanır mısın şimdi hiç durmaz yerinde

Ben sırtüstü uzanabiliyorum.Acaba sizin ilk gebeliginiz mi?Bu haftalarda ister istemez karında çok gaz olabiliyor.Bir de rahim büyümeye başladığı için karnınız geriliyor olabilir.
Evet canım ilk sırt üstü yatınca kötü hissediyorum sadece ama sağa sola dönüncegayet iyiyim

Hepimize inşallahh canım beniimm sağlıkla doğsunlar da hemencik unuturuz bugünlerimizi ahhh kucağımıza alsak sevsek koklasak rabbim o günleri göstersin bize inşallahh
Aynen cnm amin inşallah ya orası öyle kokuları sevgileri herşeyi unutturur bıze

İnşallah ya en azından azalır hayatımda hiç dışardan çiğköfte yemedim dün canım istedi dedim dur şimdi nerden çıktı bu o kadar sağlıklı şeyleri yemiyosun bunu da yeme
Bende dün gece 4 ye uyanıp eşime rüyamda cips yiyodum çok güzeldi markası şuydu falan deyip uyumuşum normalde de çok aram yoktur Eşim alıp gelmiş ama onu bile yiyemedim.rüyalarımda sabahlara kadar bi şeyler yiyorum

Kızlar merhaba beni de listeye ekleyin lütfen yaşım 29 tahmini doğum -takvime göre- 24 Ocak 2021 hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ayrıca sizlere bir sorum olacak bulantıyla ilgili benim hemen her gün öğleden sonra başlıyor ve gece uyuyana kadar devam ediyor. Bununla ilgili olarak ilaç dışında bi çözüm bulan var mı? Kraker ve leblebi kısa süreliğine kesiyor onun dışında ne yapmam lazım ?

Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Ben bitkisel zencefil ekstresi "Emetium" kullandım. Tamamen bitkisel içerikli. Doktorum mide bulantısı hapı verdi ama kimyasal diye içmedim. Eczacımız Emetium u önerdi. Memnun da kaldım. Deneyebilirsiniz.

İmuneks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…